Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gatka szmatkaswd

jak odwdzieczyc sie pewnej osobie...

Polecane posty

Gość gatka szmatkaswd

jak odwdzieczyc sie osobie, ktora w zamian za załatwiona prace(załatwiłam jej robote), zamiast mi chociaz podziekowac, zaczeła sie chamsko wobecm mnei zachowywac, obgadywac i nagadywac na mnie rozne dziwne rzeczy no i odwrociła sie ode mnie plecami...dostała co chciałą, i odeszła ..wykorzystała. Jak sie na niej zemsic/?ale tak, zeby nie wiedziała, ze to ja sie na niej mszcze?mogłąbym pojsc do jej szefowej i powiedziec, ze ma ja zwolnic(ale nie chce tego, bo by wiedziałą, ze to ja!!!) cos innego?ale co?cos zeby poczula sie jak jak, ja wykorzystana zdradzona, oszukana/? moze jakis numer na gg?albo przez neta , sie znia umowic, ze niby facetem jestem..bo ona samotna?a potem nie przyjsc(bo ona uwaza, ze kazdy na nia poleci)

Gość polopirynaa
z tym netem to conajmniej bylo by gowniarskie zagranie zrob cos jak kobieta z klasa

Nie musisz nic robic... Odpusc sobie! A z czasem sama tego pożałuje

Gość gatka szmatkaswd
polopiryna, a masz jakis pomysł z klasą? mika16 moze i masz racje, ale ona ciagle o mnie plotki roznosi

Gość polopirynaa
smiej sie z tego przy znajomych ze slyszalas jakie plotki o Tobie chodza i Cie smiesza ze ten ktos nawet nie potrafi wymyslec czegos realnego tylko jakies bzdury nie wiem co kolwiek wymysl

Gość gatka szmatkaswd
taka jdna mała wredna?no i opowiedz jak to u ciebie było, tez jak załatwiłas robote, to przestała byc twoja"kolezanka:"tak nagle,i tez cie nagle znienawidziła choc wczesniej uwielbiała

Gość gatka szmatkaswd
ja sie zastanawiam, jak mozna kogos znienawidziec za to, ze nam pomogł? z czego to wynika?chyba z bycia bitym i ponizanym w dziecinstwie?

Gość gatka szmatkaswd
czasem sie nawet zastanawiam nad tym ewenementem została zranianiona i ponizona, za to, ze komus pomogłam

Gość gatka szmatkaswd
zastanawiam sie co byłoby najlepsza zemsta?

Gość Wapno
Wiesz odpuść se głupie dokuczanie przyjdzie pewie moment że wystarczy że podejmiesz jedną decyzje i poniej powiedz chociarz jaką prace jej załatwiłas i czy pracuje gdzieś niedaleko ciebie np w innym dziale w firmie czy co

Gość pewnapANI3
olej ja