Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kitka07

POmocy.. studniówka !!!

Polecane posty

Hej dziewczyny ;))) Chciałabym się was poradzić w pewnej sprawie odnośnie sukienki na studniówkę :)) Więc tak. Zakładam czarną sukienkę troszkę przed kolana ;) Jest śliczne ;) odcinana na biuście z dekoltem w mieniących sie srebrnych cekinach ;) Jest śliczna ;) Tylko mam pewien problem.. dlatego że mam trochę grube nogi i czuję sie bardziej pewnie zakładam czarne kryjące pończochy. :) Do tego czarne buty na obcasie z czubkiem mieniące sie jak na dekoldzie fantastycznie to wygląda ;) Martwi mnie tylko to że panuje tu tyle czerni.. ale tak naprawdę nie wygląda to źle. Mam srebrną kopertówke jest sliczna.. odwraca uwagę od tej całej czerni.. myslalam o srebrnym bolerku pasującym do tej kopertówki co o tym myslicie? jakie jeszcze dodatki moglabym dołożycz żeby nie było tak czarno? bARDZO WAS PROSZĘ BABKI ;))) pozdrawiam!

Gość buahahhahahaaha ss
po cholere to samo znowu ?

Gość cosinuss_
z ta kopertowka i bolerkiem dobry poymysl,bo jakbys nagle wyskoczyla tylko z srebrna kopertowka to tak dziwnie.proponuje jeszcze wyrazista srebra bizuterie(albo sztuczne cyrkonie) i jak znalazl;)

cosinuss_ dziekuje za rade ;))) A Ty buhahahaha ss jak masz jakis problem to masz pecha ;) Tez sobie napisze kilka razy :D xD tssssssssss nara ;D

Gość buahahhahahaaha ss
ha ha jasne, pokaż jaka jesteś pyskata przez kafe no pokaż ;) nara to sobie ojcu mów :] to nie ja mam grube nogi parówko ;] a tak poważniej : jak pajac będziesz wyglądać bo kopertówkę po czasie odłożysz na miejsce, i cała na czarno + srebrne bolerko= kosmita, ha ha

Gość buahahhahahaaha ss
wystarczy sobie wyobrazić paszteta o grubych nogach która wzięła sukienkę do kolan o zgrozo !!! i do tego srebrna kopertówka hahahaha no chyba się posikam balerino :D