Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikita21

JAKI MACIE KONTAKT Z WASZYMI BYLYMI??

Polecane posty

Gość czikita21

wyslali / wyslaly wam chociaz zyczenia na swieta i nowy rok? :-)

tak, wszyscy mam z byłymi dobry kontakt nie rozumiem jak mozna kogos kochac a pozniej sie nienawidziec i wyzywac ;) to nie u mnie.

Gość blackcat
nie spotykamy sie, nie "przyjaźnimy", nie gadamy na gg, nie chodzimy do kina, nie wysyłamy życzen a jedynie jak sie potkamy to grzecznie sie witamy i idziemy w swoja strone ;)

Gość a ja nie rozumiem jak można
kogoś kochać, a potem się rozmyślić, ale nadal chodzić na piwko czy kawkę... ostentacyjna niechęć jest żenująca, ale po co ta cała zabawa w pozory? Moim zdaniem 'dobry kontakt z byłym' świadczy o powierzchowności uczuć i braku głębszego zaangażowania w związek... wtedy to wszystko jedno, czy chcemy razem spędzić życie, czy tylko dać buzi w policzek na święta

Gość arabella2
mój były , to facet beznadziejny , żadnych życzeń ,wrogość z jego strony i zaczepia mnie ze swoją nową, piszą do mnie obraźliwe sms y . Dupek jeden ! A mamy dziecko .

Gość frufru
blackcat - nie spotykamy sie, nie "przyjaźnimy", nie gadamy na gg, nie chodzimy do kina, nie wysyłamy życzen a jedynie jak sie potkamy to grzecznie sie witamy i idziemy w swoja strone to samo u mnie. i to jest JEDYNA poprawna forma kontaktu z byłym.

Gość smutna niania
mam kontakt ze swoim byłym chłopakiem a nie jesteśmy razem od 1,5 mies. nie wysłał mi życzeń na sylwestra ale niedawno odezwał się na gg. w trakcie rozmowy chciał się dowiedzieć gdzie i z kim spotykałam Nowy rok. chyba lepiej nie utrzymywać kontaktu z byłymi bo to to samo co rozdrapywanie ran.. Za dużo wspomnień i emocji, a najgorsze jest uczucie które wciąż jest głęboko w sercu. :((((

Gość llkkkjjhhggf
nie ma nic gorszego niż była laska obecnego faceta która chce mieć z nim dobry kontakt ;/ chyba bym powiesiła za takie kino;/

Gość DiscoBitch
Hm ,,,, moj nie wyslal mi zyczen na swieta ani na nowy rok ... Ni odzywamy sie praktycznie do siebie .. Ostatnio po prawie 3 miesiacach milczenia zapytal sie co u mnie na GG i udawal ze sie z kims spotyka sprawdzajac moja reakcje na owa wiadomosc (sam mi powiedzial ,ze chcial moja reakcje sprawdzic) a tak poza tym to cisza ... moze to i lepiej bo za kazdym razem gdy sie odzywal to wspomnienia wracaly .... :-) lepiej nie miec kontaktu skoro ktoras ze stron zdecydowala o rozstaniu to chyba wiedziala ,ze kontakt sie urwie ....

Gość kunegunda od knuta
nie mam zadnego kontaktu z bylym, to jego decyzja. niech spada na drzewo i to najlepiej na syberie

Gość faaaraaniaa
ja tez nie mam zadnego kontaktu .. niech spada ! laski nie potrzebuje

kontakt coraz gorszy, wkoncu mam nadzieje ze bedzie brak i nie zaluje... juz nie moglem zniesc jej klotni o zazdrosc o jej kolezkow i bylych i klamstw z tym zwiazancyh ...

Gość edyyy
na ulicy jak się spotkamy to cześć i tyle teraz mój były po rozstaniu , znaczy jego zdradzie, po roku zaczął się odzywać i chce się przyjaźnić, nie polecam od 2 miesięcy praktycznie każda rozmowa na gg kończy się kłótnią. Nie wiem po co ta cała szopka, wspomnienia wracają grrr