Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Talkie

Pierwsze dni ciazy

Polecane posty

Gość Talkie

Dziewczyny wiem ze takich tematow jest duzo..ale ja juz nie wiem co mam myslec tak sie naczytalam :} Mam chyba wszystkie objawy jakie tylko sa przocz wymiotow, ale na to chyba za wczesnie,Kochalam sie z chlopakiem 6.01, 7.01 i 8.01 w nie plodne 2 razy ale zaraz zaczynaly mi sie plodne (ponoc plemniki zyja nawet do tygodnia) i w pierwszy dzien poldny)8.01) i zawsze doszlo do ''konca'' we mnie. Mam nadzieje ze z tymi moimi objawami sie myle bo bardzo chce zostac mamusia, poczuc tego maluszka w moim brzuszku. Dziewczyny czy to mozliwe ze juz moge czuc jakies objawy>?

Gość Talkie
przeciez napisalam ze nie mam mdlosci... Bola mnie piersi..zwlaszcza sutki.Boli mnie brzuch tak jakos ciagnaca.cos jak na okres ale nie az tak mocno bo na okres to sie zwijam z bolu.Do okresu mam 2 tygodnie ale ciagle mnie boli brzuch no i te sutki jak juz mowilam.POzdr

Gość Talkie
tez tak mysle ale i tak mam cicha nadzieje ze cos moze z tego bedzie..bole to pewnie sobie wmawiam :'(

Gość Talkie
Zapomialam dodac ze nie chce mi sie palic , ale to pewnie i tak juz nie ma znaczenia,

Gość pearlineeee
dobra pisze ci to co chcesz zobaczyc: jestes w ciaży ok???? dziewczyny ci piszą obiektywnie a ty dalej swoje. Po 4 dniach dziewczyno to zarodek jeszcze nie jest w macicy to jakie ty chcesz miec te objawy? skąd mają sie brac????

Gość Talkie
Nie musisz odrazy tak wrednie reagowac...Nie chce zobaczyc tego i mi przyejmnosci z tym nie zrobilas...Hoer!

Gość Talkie
Chyba po to to forum jest zeby sie czegos dowiedziec a nie zeby jedna drugiej dopierdalala.. ale jak chcesz to prosze bardzo!

Gość luz mariiijjjaaa
ale to forum nie jest nawiedzane przez ducha swietego ktory czyta w twoim jajowodzie.

Dziewczyny odrazu agresja...:( Talkie niestety obiektywnie rzecz biorąc to nie bardzo mozesz cokolwiek czuc....objawy to tak około 4 tygodni po zapłodnieniu a nie DNI!Ale nie dziwie Ci sie skoro chcesz zostac mamusia:):):)Moja rada: NIE MYŚL O TYM TAK INTENSYWNIE...ZOSTAW WSZYSTO NIECH SIE POTOCZY SAMO:)Nic na siłe:) ŻYCZE ZEBYS SIE JEDNAK NIE MYLIŁA I ZA NIEDŁUGO poczuła swoje malenstwo:)Buziaki...:):):)

Gość klub wesołego niedźwiadkaa
no agresja nie agresja, ale codziennie jest po kilka takich samych tematow, w stylu swedzi mnie ucho czy to ciąża. Skoro ktos chce sie starac o to dziecko to moze warto zasięgnąć jakiejs wiedzy i sie zorientowac jak to wszystko przebiega itp. A nie po 4 dniach ona sie pyta tutaj czy jest w ciaży, no tu siedzą kobity a nie wróżki

Gość pearlineee
no i pisze ze sie naczytala i ze ma wszystkie objawy jakie są procz wymiotów, i wymienia dwa objawy. No kurcze troche powagi moze.

Gość Talkie
dzieki Maja!! A glupia nie jestem!Wiem ze to nie wrozki! Damn nic nie mozna spytac bo kazdy cie zaraz kontruje...

Gość Talkie
To nie wiem jak reagujecie na pytania w stylu:Wczoraj chlopak zrobil mi palcowke..czy moge byc w ciazy? Dzieki za rady..duzo pomogly, liczylam na wsparcie... :(

Gość animadvd
reagujemy pewnie tak samo:) bo twoje pytanie na podobnym poziomie. Mimo wszystko zycze powodzenia.

a powiedz talkie czego oczekiwalas, bo zabardzo juz nie wiem:) juz ci pisalam na tamtym temacie, trzymam kciuki zebys mimo wszystko miala te objawy, bo narazie poprostu je wymyslasz. Nie napisze ci nikt ze najpewniej jestes w ciąży, zebys potem w razie czego sie nie rozczarowała. No mozesz byc w ciąży bo kochalas sie bez zabezpieczenia, w dni płodne. I chyba to wszystko. Daj na luz, to najlepsze lekarstwo. A ile sie starasz?

Gość Talkie
no juz kilka miesiecy...