Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merry.ann

Dziwny sen. Gwałt.

Polecane posty

Gość merry.ann

Czy to normalne? Ostatnio często śni mi się,że jestem gwałcona...

Gość s.p.i.
Pewnie masz taką fantazję?

Gość merry.ann
Nie mam takiej fantazji. W sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Zawsze dziwiłam się jak można coś takiego zrobić? Na siłę i w ogóle. A teraz te sny... Jak się budzę to jestem cała spocona. To nie zdarzyło się raz. Wczorajszej nocy, ze 3 dni temu... tydzień temu... mam mieszane uczucia...

Gość D3r3k
a tylko spocona się budzisz czy są jakieś inne reakcje organizmu :)

Gość podpowiem jak odpowiesz
musze zadać kilka pytań... 1. jesteś w związku trwałym z mężczyzną? 2. jak często współżyjesz? 3. jesteś zadowolona z tego aktu? - masz orgazmy? 4. te zbliżenia realne bywają poza dniem? potem dam moje sugestie...

Może nie koniecznie marzysz o gwałcie, ale potrzebny Ci jest widocznie seks dość gwałt-owny. Prawdopodobnie dotychczas miałaś doświadczenia w dość delikatnej naturze, a chciałabyś spróbować ostrzej. Nie widzę w tym niczego niewłaściwego. Może jeszcze być tak, że sen ostrzega Cie przed czymś. W tym przypadku raczej jest to dla Ciebie dobra wróżba. Uważaj na siebie.

Gość merry.ann
Jak mam sny tego typu to budzę się spocona bo przedziwne rzeczy się tam dzieją. I to w związku z tym,że przeżywam bardzo to,czego tam "doświadczam". Obecnie jestem w związku. Mam chłopaka. Ale od 3 miesięcy nie ma go w kraju. Musiał wyjechać z kraju. Zobaczymy się dopiero za 2 miesiące. No chyba,że wcześniej zdecyduję się do niego polecieć. Współżyliśmy codziennie. Ale tak normalnie. Bez jakichś urozmaiceń. Raczej spokojnie. Orgazmy tylko poprzez pieszczoty oralne. Nigdy przez penetrację. To jest mój pierwszy i jedyny partner seksualny. Nie mam porównania - jak to jest z kimś innym. Mam 23 lata. Po pierwszym stosunku stwierdziłam,że niepotrzebnie ludzie robią tyle zachodu wokół seksu. To nic nadzwyczajnego. Potem trochę się poprawiło. IAle nadal wydaje mi się,że sex jest o wiele przyjemniejszy. Ja poprostu tego nie doświadczam.

@merry.ann a więc są to projekcje Twoich wyobrażeń... mimo, ze masz braki w zaspokojeniu seksualnym, to jednak lękasz się, że może być ktoś inny kto zechce współżyć z Tobą, a musiałoby sie odbyć tylko drogą gwałtu bo chcesz być wierna swemu chłopakowi. Jaka rada? Może wydac Ci sie dziwna, ale poszukaj sobie kogos innego - w miejsce twego chłopaka bo związek z nim to nie ejst to na co czekasz emocjonalnie w podświadomości. Skąd ten wniosek? Z tego, że gdy zbliżenie jest zwieńczeniem uczucia i popędu wtedy kobieta osiąga orgazm. Przy zaspokajaniu popędu to tylko zajęcia z gimnastyki... a orgazm oralny można mieć z każdym - nawet z kobietą . To żaden cud!

Gość merry.ann
Dziękuję Ci bardzo ze Twe rady. Muszę wszystko przemyśleć. Aczkolwiek mając chłopaka za granicą czasu na myślenie jest sporo. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie. Ale jest między nami różnica w wieku. Ja mam 23 on 30. I ogólnie we wszystkim się dogadywaliśmy do tej pory. I sprawiało mi radość jak widziałam,że jest mu ze mną dobrze jak się kochamy. Zresztą ja jestem typem kobiety opiekunki. Lubiącej się troszczyć, dbać o kogoś. Kocham go. I czuję,że On jest w stanie zapewnić mi poczucie bezpieczeństwa, stabilizacji. Jest odpowiedzialny, pracowity. Bardzo się stara,żebym była zadowolona. Teraz ten wyjazd nas troszkę rozdzielił. Ale wróci przecież. To nie jest prosta sprawa Go zostawić. Trudna decyzja. Ale mimo wszystko dziękuję.

pamiętaj nigdy pierwszy chłopak nie może być mężem! Masz czas... jeszcze dużo lat na szukanie odpowiedniego, a tak teraz marnujesz miesiące życia.

każdemu facetowi jest zawsze dobrze - po wytrysku, a wytrysk to oral...... Czyli staraliście sie o doznania.....