Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikagrys

e-wro dialog

Polecane posty

Gość monikagrys

czy ktos z worcławia posiada podlaczenie do sieci e-wro nalezacej do dialogu, podobno jest to narazie tylko na kilku osiedlach, a dla mne wyglada to za pieknie jak na taka cene... info www.e-wro.pl pzdr

Gość coste
to na krzykach i muchoborze tylko chyba, narazie to mniej niz 10tys uzytkowników...

Gość trytry
moze i malo uzytkowników, ale za to rozlegla sieć swiatlowodow, nowoczesnych i wybudowanych malym kosztem bo przy wymianie czegos innego, wiec tylko czekac na powiekszenie grona, i reklamy trzeba im

z tego co wiem e-wro się nie powiększy. pamiętajcie, że jest to internet \" z grzejników\" i nie ma tam gwarantowanej prędkości minimalnej ! Wszystko zależy od tego ilu użytkowników korzyta. Poza tym, bardzo często zdarzają się awarie :)

Gość coste
mają napisane w ofercie, że minimalna predkosc to 10mbps. i pisze tez, że ''narazie dostepna usluga na osiadlach takich i takich" więc wynika z tego, że w planach mają powiększyć zasięg tej usługi

Gość recisko
ja mam e-wro. działa bez zarzutu- wczesniej mialem upc dosc szybki ale teraz net u mnie przegania wszytsko... filmiki na youtubie bufforują się w pare sekund

Gość ja mam.
net działa szybko, ale b. często zdarzają się awarie i niezapowiedziany brak połączenia. 🖐️

Gość pomyliłas się o... milion razy
10mbps jest tragicznie małą wartością opinie na dziś są dobre o e-wro

Gość coste
>>>pomyliłas się o... milion razy 10mbps jest tragicznie małą wartością opinie na dziś są dobre o e-wro 10mB/s tak ma byc?

Gość coste
>>>ja mam. net działa szybko, ale b. często zdarzają się awarie i niezapowiedziany brak połączenia. jak często? i na jak długo?

Gość ja mam.
Kilka razy w m-cu na kilka godzin zazwyczaj. Ale najgorsze, że nikt nie uprzedza, że będą coś naprawiać a dodzwonić się do nich graniczy z cudem, wisisz na telefonie, zanim ktoś sie zgłosi.

Gość coste
moze to tak sie dzieje z racji rozbudowy systemu?

Gość coste
>>>łohoho_ (niepodam@niepodam.pl) ma byc Mb/s albo Mbit/s - to to samo e-wro - godne polecenia m - mili M - Mega Szkodnik Nr 1. dzięki za wytłumaczenie- w sumei spora różnica ale mniej więcej to kumam

Gość monikagrys
na pozatku dzieki za spore zainteresowanie tematem :) >>>>>fantazja86 że jest to internet " z grzejników" co to znaczy ze z grzejników, ??? w sensie ze swiatlowod? przeciez to najlepsze jakosciowo lacze do transmisji danych, a caly swiatlowod do e-wroc kladli przy okazji wymiany sieci cieplowniczej w miescie niedawno, przez co sa to bardzo nowoczesne linie

Gość monikagrys
>>>>>pomyliłas się o... milion razy 10mbps jest tragicznie małą wartością opinie na dziś są dobre o e-wro 10Mb/s to tragicznie malo? chyab zyjemy na innych swiatach!? ja jeszcze dwa lata temu mialam 512kb/s, i to przyznaje ze bylo malo, a jak ten e-wroc oferuje predkosci 10 do 100Mb/s to dla mnie to nawet zaduzo :) ale grunt ze dobre opinie

Gość monikagrys
>>>>>>>ja mam. net działa szybko, ale b. często zdarzają się awarie i niezapowiedziany brak połączenia. >>>>>ja mam. Kilka razy w m-cu na kilka godzin zazwyczaj. Ale najgorsze, że nikt nie uprzedza, że będą coś naprawiać a dodzwonić się do nich graniczy z cudem, wisisz na telefonie, zanim ktoś sie zgłosi. zastanawiaja mnei te awarie, ciekawe z czy to moze byc zwiazane? z robotami ziemnymi na miescie, przejezdzajacym metrem :)) a firma (dialog) za to odpowoadajaca to ta sama jej czesc co za telefonie, czy sie jakos wydzielili, bo moze ten sam pion odpowiada za wszystko to wtedy faktycznie problem z komunikacja moze byc

Gość monikagrys
i powiedzcie mi jeszcze jedno, kiedy ta siec sie rozwinie? ja mieszkam na sienkiewicza, centrum srodmiescia, i mi sie w glowie nie miesci ze na obrzezach miasta ta siec jest a w centrum jej nie ma, a ja chce, bo wiele lepsze to jak wynika z wypowiedzi niz multimedia czy lanet ktory mam obecnie

Gość coste
>>>monikagrys co to znaczy ze z grzejników, ??? w sensie ze swiatlowod? przeciez to najlepsze jakosciowo lacze do transmisji danych, a caly swiatlowod do e-wroc kladli przy okazji wymiany sieci cieplowniczej w miescie niedawno, przez co sa to bardzo nowoczesne linie no grzejniki i remont sieci ciepłowniczej- czyż nie kojarzy się...?

Gość coste
>>>monikagrys i powiedzcie mi jeszcze jedno, kiedy ta siec sie rozwinie? ja mieszkam na sienkiewicza, centrum srodmiescia, i mi sie w glowie nie miesci ze na obrzezach miasta ta siec jest a w centrum jej nie ma, a ja chce, bo wiele lepsze to jak wynika z wypowiedzi niz multimedia czy lanet ktory mam obecnie jak sama powiedziałaś, załozyli te światłowody jak wymianiali sieć ciepłowniczą to w śródmieściu też trzeba czekać na jakiś remont bo cięzko rozkopać pół miasta na pare kabelków, co nie?

Gość coste
byłem wczoraj u znajomego na muchoborze (Boże, jak tam ciężko dojechać...) graliśmy przez sieć i niezle nam smigalo wiec pytam jaka predkosc ma bo u mnie tak ciezko to chodzi. 2mb/s z e-wro wlasnie

Gość monikagrys
>>>>>>> coste byłem wczoraj u znajomego na muchoborze (Boże, jak tam ciężko dojechać...) graliśmy przez sieć i niezle nam smigalo wiec pytam jaka predkosc ma bo u mnie tak ciezko to chodzi. 2mb/s z e-wro wlasnie to chyba cos namieszales, e-wro to nie predkosc 2Mb/s,tylko >10Mbps, na muchoborze jest e-wro ale nie znaczy to ze kumpel to ma

Gość monikagrys
>>>>>>>coste jak sama powiedziałaś, załozyli te światłowody jak wymianiali sieć ciepłowniczą to w śródmieściu też trzeba czekać na jakiś remont bo cięzko rozkopać pół miasta na pare kabelków, co nie? pytalam troche tu i tam, i w srodmiesci i na starym miescie to ciezko bedzie z takim inwestycjami, bo to sa bardzo ruchliwe albo zabytkowe dzielnice i ciezzko tam o powazne remonty, a miescami to sieci zostaly wymieniu=one juz wczesniej wiec tez nie ma potrzeby, rzeba czekac i miec nadzieje ze ten e-wro dialogu wyprze z miasta takie badziewie jak multimedia czy lanet, i bedzie wizytowka miasta, zacheta np dla studentow

Gość monikagrys
>>>>>>>> coste no grzejniki i remont sieci ciepłowniczej- czyż nie kojarzy się...? beznadziejne okreslenie, dobrze ze wtedy kanalizacje nie remontowali, bo jeszcze by to nazywali g.... internetem :) a tak jest nieporownywalny do niczego innego w miescie ale trudno dostepny pzdr

Gość coste
>>>monikagrys to chyba cos namieszales, e-wro to nie predkosc 2Mb/s,tylko >10Mbps, na muchoborze jest e-wro ale nie znaczy to ze kumpel to ma no 2mb/s to ja mam :) niby

Gość coste
>>>monikagrys beznadziejne okreslenie, dobrze ze wtedy kanalizacje nie remontowali, bo jeszcze by to nazywali g.... internetem a tak jest nieporownywalny do niczego innego w miescie ale trudno dostepny heheheh to dobre.

Gość monikagrys
>>>>>>coste no 2mb/s to ja mam niby w usludze? czy raczej od jakiego dostawcy?

Gość monikagrys
>>>>>>>>coste heheheh to dobre. troche humoru w tych ciezkich kryzysowych czasach nie zaszodzi :) ciekawe swoja droga jak kryzys wplynie na telefonie w polsce?!

Gość coste
>>> monikagrys >>>>>>coste no 2mb/s to ja mam niby w usludze? czy raczej od jakiego dostawcy? napisane na umowie... rzeczywistość jest trochę bardziej brutalna

Gość coste
>>>monikagrys troche humoru w tych ciezkich kryzysowych czasach nie zaszodzi ciekawe swoja droga jak kryzys wplynie na telefonie w polsce?! na usługi ma nie wpłynąć i narazie nie wpływa. gastronomia, torystyka ma teoretycznie nie ucierpieć a nawet zyskać. bo nie opłaca się wyjeżdżać za granice bo euro dorgie, a telefonia jak każda usługa w dziedzinie komunikacji się sukcesywnie rozwija i rozwijać będzie. jak papier toaletowy ;)