Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikagrys

e-wro dialog

Polecane posty

Gość monikagrys
>>>>>coste a telefonia jak każda usługa w dziedzinie komunikacji się sukcesywnie rozwija i rozwijać będzie. jak papier toaletowy ale z drugiej strony jak gospodarka siada, zwalniaja ludzi, zamykaja zaklady, oszczednosci nawet w ministerstwach, to Ci wszyscy ludzie ktorzy straca prace czy czesc dochodow automatycznie tez bedzie szukac oszczednosci, co nie? mniej dzwonic, wolniejszy ale tanszy net, brak dodatkowych pakietow....itd

Gość monikagrys
>>>>>>>>>>coste napisane na umowie... rzeczywistość jest trochę bardziej brutalna no niestety, bywa czasem tak ze niedostajesz tego co w umowie, zawsze mozesz zlozyc reklamacje, odwolac sie, oskarzyc ich.... ps.: rozumiem ze jak do tej pory nie chciales powiedziec u kogo masz net, to juz nie powiesz? :)

Gość coste
>>>monikagrys ale z drugiej strony jak gospodarka siada, zwalniaja ludzi, zamykaja zaklady, oszczednosci nawet w ministerstwach, to Ci wszyscy ludzie ktorzy straca prace czy czesc dochodow automatycznie tez bedzie szukac oszczednosci, co nie? mniej dzwonic, wolniejszy ale tanszy net, brak dodatkowych pakietow....itd wg. raportów i jakies tam gazety pierwsze na czym szuka sie oszczednosci to wydatki na kulture. pozatym to musza byc oszczednosci optycznie widoczne a nie miesieczne stale wydatki, mysle, że malo kto bedzie rezygnował z telefonu np.

Gość coste
>>>monikagrys ps.: rozumiem ze jak do tej pory nie chciales powiedziec u kogo masz net, to juz nie powiesz? a nie powiem, chyba, że ladnie mnie poprosisz :)

Gość monikagrys
>>>>>coste wg. raportów i jakies tam gazety pierwsze na czym szuka sie oszczednosci to wydatki na kulture. pozatym to musza byc oszczednosci optycznie widoczne a nie miesieczne stale wydatki, mysle, że malo kto bedzie rezygnował z telefonu np. jak nie amsz co do garka wlozyc, a do konca miesiaca jeszcze tydzien to szukasz oszczednosci wszedzie, a telefon jest wtedy najmnije potyrzebna po tv rzecza w domu, taka jest moja opinia

Gość monikagrys
>>>>>>coste a nie powiem, chyba, że ladnie mnie poprosisz troche za tani chwyt jak na flirt, musisz sie bardziej postarac :P

Gość plutoo
jako siec lokalna nieporownywalenie lepsza od czego koliek dostepnego w miescie, predkosc bardzo wysoka, w zasadzie nie mniejsza jak 20Mb/s, za kwote rowna temu co ludzie placa za 1Mb w tp, porazka, piekny hub :)

Gość plutoo
niestety dla innych narazie nie rozbudowuja e-wro, nie ma takich inwestycji sprzyjajacych zeby to bez problemowo rozbudowac, ale ja mam i mi reszta rybka :)

Gość monikagrys
no niestety, a przydala by mi sie taka siec w mieszkaniu, oj bardzo przydala, musze poczekac na rozwoj miasta , albo przeniesc sie na obrzerza

Gość monikagrys
a nie orientujecie sie czy taki internet ze swiatlowodow tez mozna od podatku odliczyc, tak samo jak net z telefonii?

Gość gość
a próbowaliście podjąć tam pracę? gowork.pl/opinie_czytaj,781347