Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chimera*

Mężczyzno to do Ciebie

Polecane posty

e tam...ona też tak mówi. a potem przez sen słyszę; Julia, Julia, tak. a przecież ja nie Julia :o ej Pistacja, z lateksu to ja tylko lubię jak Kaśka za r2d2 się przebiera :p

Gość takisobiexx
dzien trzeci ,a ja ciagle spie:-).Nie jestem tym ,ktorego tak wypatrujesz ;-).Nawet w polowie nie potrafie sprostac twym wymaganiom:-).Milosc jest piekna ,gdy kochac sie umie,gdy jedno drugie ROZUMIE;-)

Gość limek
zakochalem sie juz;)

Kupiłam chleb razowy, zdrowy wino czerwone i kwiat purpurowy na stole nakrycia dwa czara nastrojów wspaniałych w tle Francuzki śpiewa Wróbelek wtłoczony w betony szare czekam na niego już rok kolejny tylko wino coraz lepsze 🌼🌼🌼

Gość Wesoły Darek
To jest do mnie, Chimero. W całości spełniam Twoje oczekiwania a nawet w pewnych przypadkach je przewyższam. Co będzie dalej?

Chciałem ją zabrać do krainy bajek karmić ambrozją ubierać w kwiaty Ona odrzekła daruj sobie stary wystarczy Chanel 5-tka i od Diora szmaty

Gość facetnormalnienormalny
odpowiadam na ogloszenie- jestem zainteresowany:D

Gość fajny34latek
chimero a lodzika zrobisz?

Musisz być delikatny mężczyzno I trochę o mnie dbać Słuchać opowieści moich Śpiewać i na gitarze grać A mym mężczyzną zostaniesz Kochać musisz wodę i słońce Wolną przestrzeń i spacery bez końca By moim mężczyzną się stać I musisz mnie kochać troszeczkę Podziwiać choć raz na sto lat I marzyć potrafić musisz Wybaczać tak jak ja By moim mężczyzną się stać 🌼🌼🌼

Gość Kwiatek dla Chimery
🌼

Gość Bellerofont
Do chimery: Gdybyś wiedziała, co myślę o Tobie, Gdybyś wiedziała, co czuje do Ciebie, Inaczej patrzyła byś na mnie, Inaczej patrzyłabyś na siebie.

Jestem z mężczyzną, którego mogłąbym opisać takimi właśnie słowami. Choć to stanowczo zbyt mało, by opisać jego naturę i to, co do niego czuję.

Bellerofont Może każda gwiazda jest jak miłość, która zapłonęła gdzieś, kiedyś do kogoś. A spadające gwiazdy? To utracona miłość, odrzucona, niechciana, zapomniana. To nie gwiazdy, bo gwiazdy, te prawdziwe, nie spadają ! I nawet gdy ostatni człowiek na ziemi spojrzy w gwiazdy, te prawdziwe, one będą świeciły nadal. Więc nigdy nie mów że miłości nie ma, spójrz w gwiazdy, może jedna z nich świeci właśnie dla Ciebie. Nie pozwól jej spaść. 🌼

Gość Marcin-35
Witaj Chimerko :-) Moze mnie szukasz??