Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alle

czy to może ciąż?

Polecane posty

oj tak i ciekawe czy wszyskie będziemy szczęsliwe jak zrobimy ten test...

Gość zrób zrób
gryzzelda, to gratuluję i zazdroszcze :-) ja czuję że znów bedę nieszczęsliwa bo zrobieniu testu. A może go nie będe musiała robić, bo np. ciotka klotka wpadnie do mnie na kilka dni :-0

Dziewczyny trzymam mocno kciuki jak któraś zrobi to dajcie znać!!!!!

Gość dziewczyna bez okresu
dziewczyny boję się ze znowu bedzie jedna krecha ,z drugiej strony nie chcę robić sama bez faceta ,bo będzie miał pretensje ze zrobiłam sama ..tak jak w zeszłym miesiącu

alle - to sa objawy ciazowe :) Dokładnie było u mnie tak samo piersi bolały z boku az pod pachami :) Do tego to kłucie nie wiem skad :) Ale czasami kłuje tak do dzis:)

Dziewczyny ja tak marudze bo u nas wina jest po stronie mojego męża... więc to będzie cud jeśli ja jestem w ciązy

Gość zrób zrób
alle, o której masz zamiar jutro testować? Może się umówimy na ta samą godzinę? ;-)

zrób zrób-jeśli ciotak nie przyjedzie czerwonym kadilakiem to zrobie to jutro ok.8-9rano bo i tak ze stresu obudze się jutro wcześnie ;: jak co to będe na forum ok. tych godzin!

Gość zrób zrób
to tak jak ja ;-)

ok ja też tak chyba zrobie kolo 8-9 jutro:D dziewczyny a ile dni mineło od waszego ostatniego okresu ? u mnie dopiero 29 dni dlatego boję się ze do mnie ciotka też przyjedzie,jak zwykle bez zaproszenia..;) ja staram sie dopiero 4 miesiąc ale rok temu też się już starałam pozniej zrobiliśmy sobie przerwe i znowu działamy..;)

Gość zrób zrób
dziewczyno, no ja tez jestem w 29 dc. Jestem na luteinie i teoretycznie w niedzielę powinnam już mieć plamienia, a tu ani słychu ani dychu...

ja też miałam 15 ostatni dzień:D jak w tym miesiącu się nie uda to idę do lekarza ,porobić jakieś badania... domyślam się ze alle robiłaś badania? a Ty zrób zrób?

Gość zrób zrób
ja robiłam i wszystko oprócz prolaktyny wyszło mi OK.

dziewczynki a jakie badania sie powinno zrobić?

ja jestem na etapie ciągłego badania męża-a moje padania są pd kątem in-vitro bo planujemy zrobić

takie badania na pewno duzo kosztują? jakoś tak myślę ze to we mnie tkwi problem ,nie wiem dlaczego wydaje mi sie ze to hormony

ja też zawsze stawiałam na to ,że to moja wina byłam pewna w 100%-a okazało się inaczej niestety...!

kit z tą kasą najgorsze jest oczekiwanie ,które mnie na maksa zmęczyło

Gość zrób zrób
dziewczyno, ja też myslałam że to wina hormonów, ale jednak nie.

no nic zobaczymy jutro jak wyjdzie negatywny to zacznę robic badania... kiedyś rozmawiałam z moim to powiedział ze nie chciałby in vitro ,nie dopytywałam się dlaczego ,jak będę musiała się na to zdecydować to z nim porozmawiam o tym na poważnie ... ale mimo wszystko trzymam kciuki za was i za siebie ,zeby jutro pojawiły się 2 kreseczki:)

dziewczyno bez okresu-myśl pozytywnie,wyjedz w góry z facetem -zmień otoczenie i do dzieła!!! In-v to ostatecznoćś nie myśl teraz o tym! A jak będzie trzeba to facet zmieni nastawienie-mówie Ci-moj zmienił a nie łatwo Go przekonać! No to trzymam kciuki za Wasze 2 kreski na teście!!!

Gość zrób zrób
głupia jestem. Niestety muszę wyjśc na chwilę z pracy i boję się że kupię test i go zrobię jeszcze dzisiaj :-0 Tak, tak, wiem, że to nierozsądne...