Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaamcia

Upławy.

Polecane posty

Gość Kaaamcia

Mam 14lat. Od 3 lat mam upławy. Byłam około 6razy u różnych ginekologów. Od jakiegoś czasu strasznie śmierdzą.! Cały czas muszę zmieniać wkładki. Odczuwam również pieczenie. Ale nie cały czas. A przed okresem nawet i one nie wystarczają, muszę używać cienkich podpasek. Jeśli chodzi o to badanie nie było pełne. Mówili, że jestem za mała. Ale ja i tak bym się na nie nie zgodziła bo się boję. Nie wiem co mam zrobić.

Iść do innego ginekologa, może być dzieciecy, koniecznie, to infekcja, którą trzeba leczyć. Specjalista zbada Cie tak, że nie naruszy błony.

Gość Kaaamcia
Miałam już parę antybiotyków na to przepisanych oraz różne globulki. :} I cóż....;|

Gość anik...
To my Ci tym bardziej nie pomozemy. A moze po rpostu nieodpowiednio dbasz o higiene. Miejsca intymne powinno sie myc płynami do higieny intymnej w zadnym wypadku mydlem!! Miałas robine jakies badania? Np miałas pobierany wymaz z pochwy i badany czy rozwijaja sie jakies bakterie albo grzyby?

Gość Kaaamcia
nom. cytologie, czy coś w tym rodzaju. ale nic to nie dało

Gość cosinuss_
na moje oko to grzybica a ona ma tendencje do powrotow wiec moze to.ale gin by to chyba normalnie stwierdzil.musisz isc koniecznie zeby to zlagodzic.