Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orbita

Randki internetowe...dranie

Polecane posty

Gość Orbita

Musze to wyrzucic z siebie. Mocno sie zdolowalam. Poznalam na randkach mezczyzne, 40 lat po rozwodzie, 7 letnie dziecko. W sumie znaczace bylo to ze tych danych nie podal na swoim profilu. bylismy na 1 randce, 4 godziny rozmow o wszystkim i niczym przy kawce, praca, zainteresowania...bylo milo. Odwiozl mnie do domu. Jednak nie ujawnil wtedy ze ma przeszlosc, jest po rozwodzie. I zamilkl, nie odzywal sie... Wyslalm mu smsa na swieta, odpowiedzial i tyle. Po nowym roku zaczepilam smsowo co slychac? Byla wluga wymiana smsow. Wtedy ujawnil ze ma dziecko i jest po rozwodzie. Umowilismy sie. Zabral mnie do siebie, rozmwialismy kilka godzin przy winie...zostalam u niego. Rano zapytalam mimochodem, czy chce sie ze mna jeszcze spotykac. Powiedzila ze tak. Ze odezwie sie. Wypilismy kawe, zamowil mi taksowke. Nastepnego dnia zadzwonil, porozmawialismy. Umowilismy sie na sobote.

Gość Orbita
cd. W sobote zadzwnil ze ma rozgrywki tenisa, ze moze wpasc mnie odwiedzic miedzy meczami. Przyjechal, rozmawialismy przy kawie o tym co robie, o ksiazkach, opowiadal mi o ostatnim zwiazku. Chyba mocno go to jeszcze trzymalo...kobieta go wykorzystywala. Za 2 godz mial wracac na nastepne rozgywki. Przytulalismy sie...kochalismy. Pojechal, mial wpasc po mnie kiedy gra skonczy ise o rozsadnej porze. Byly jeszcze 3 mecze. Nie przyjechal, nie odezwal sie nastepnego dnia. Napisama smsa, co u niego. Nie odpisal. Teraz widze ze wyszlam na naiwna idiotke... Jednak mialam wrazenie ze jesli mowi ze chce zalozyc rodzine, ze chce miec prawdziwy zwiazek...nic nie wskazywalo ze mu cos nie pasuje. Pewnie wylejecie na mnie fure pomyj ale naprawde zrobil na mnie wrazenie...ruszylo mnie. Mam 32 lata. Nie wiem o co chodzi, czy to metoda 3 randek, a potem koniec bo facet nie che sie zaangazowac...o co chodzi? Nie jestem pasztetem, wysoka, szczupla, kobieta na ktora zwracaja uwage mezczyzni.

drań? sama mu na to pozwoliłaś, olewał cię a ty się do niego kleiłaś....zaliczył cię, miła przygoda to wszystko

Gość mici
"naprawde zrobil na mnie wrazenie" bo tacy faceci zawsze wiedza co mowic, zeby kobieta byla nim oczarowana

Gość Orbita
Do poprzednika... Zapytalam czy bedziemy sie nadal spotykac, powiedzial ze tak...no to po co to. Juz mnie przeciez wczesniej "zaliczyl"... I po co te opowiesci o jego przeszlosci, czy ja mialam tez robic za psychologa?

Gość Orbita
Do poprzednika, czyli Cukieraska...

Gość alan
Zapomnij o nim , nie jest wart zastanawiania się .

Gość Orbita
Mici, wiesz wrazenie, nie chodzilo o to co mowi za bardzo. Tzn, fakt, to bardzo inteligentny czlowiek. Chodzi o to ze mamy podobne estetyczne spojrzenie na swiat, interesujemy sie podobnymi rzeczami. Myslalam ze to pokrewna dusza.

Gość salamandrrrra
Zapytalam czy bedziemy sie nadal spotykac, powiedzial ze tak...no to po co to. JESLI WYOBRAZENIA LUB SŁOWA PRZECZĄ FAKTOM, WIERZ FAKTOM :classic_cool:

Gość joozio
za psychologa kochanke, jesli chce sie znowu spotkac - znowu ma chcice. i muszy sie "na czyms" wyrzyc

Gość Orbita
Siedzi mi w glowie... Wiem ze to naiwne, ale czy da sie cos jeszcze zrobic;(?

Gość alan
Daruj sobie ! ale jeśli pytasz czy " czy da się coś jeszcze zrobić " odpowiem , da się zrobić, kolejny raz Cię przeleci jeśli będzie miał ochotę ! Naiwna jesteś !

Gość Orbita
Moze to typ psychicznego msciciela? Jemu nie wyszlo z poprzednia partnerka to sie dookola wyzywa na kolejnych dziewczynach. Poprzednia go nie szanowala, zdradzala, byli ze soba 2,5 roku a nie chcaial zamieszkac z nim.

Gość sdfsdf
Nie da. Faceci są pojebani, na serio uwazam że są bardziej skomplikowani niż kobiety. Nigdy nie wiadomo o co im chodzi. Ale suma sumarum - pewnie chciał tylko seksu. Nie będę wylewać na Ciebie pomyj, jestes dorosła, masz prawo do seksu na 1 czy 2 spotkaniu.

Gość Orbita
Dziekuje za rade, chyba faktycznie taka jest rzeczywistosc...obiektywnie.

Gość Orbita
Najbardziej przykre jest to ze im poprostu brakuje cywilnej odwagi, prawie wszystkim, zeby nawet napisac smsa: nie pasujemy do siebie, nie bedziemy sie juz spotykac...

Gość sdfsdf
A to że coś mówił i obiecywał... Bo byłaś obok. Łatwo powiedzieć miłe słowa gdy kobieta jest obok. A gdy byłaś daleko - spojrzał na to trzeźwo. Poza tym wydaje mi się że coś ukrywa. Skoro ukrył informację o tym że ma dziecko itd... to równie dobrze może kłamać ze wszystkim. Może np. dalej spotyka się ze swoją ex, moze planują być razem, a może nawet są.

Gość bądź czujna i ślij co
jakis czas smsy. jak mu się będzie chciało ruchac to odpisze i się spotkacie:)

Gość joozio
kuzwa, kobity, czy wy jestescie naprawde takie ograniczone. po co ma ci pisac smsa, na razie nie jestes mu potrzebna to nie pisze. jak mu sie znowu zachce ciebie to napisze, ze fajna jestes i cie lubi. porucha ciebie i znowu nie bedzie sie odzwal bo na razie nie jestes potrzebna mu.. bo np. ma lepsze rzecz do roboty np. ps3

Gość alan
a myślisz, że jak facet tylko się Tobą bawi , to będzie Ci cokolwiek wyjaśniał ? na to szkoda czasu , kasy , nawet jeśli za sms a ma zapłacić 1 gr .

Gość joozio
a co do oszukiwania i ex to pewnie nie jest jego ex tylko zona,

Gość Orbita
hmmm....nie wiem. Bo wiesz, mowil o tym swoim pokrzywdzeniu sporo. Zarowno u niego, kiedy duuuzo wypilismy wina, jak i u mnie. jak to sie skonczylo, co jej powiedzial....on ago zdradzala. Wiec chyba az tak nie fantazjowal.

Gość sdfsdf
Ale fakt faktem - powinnaś sobie odpuścić. Gdyby mu zależało to już od początku by się regularnie odzywał i kontaktował. On Cię olewa. Nawet w święta Ci nie odpowiedział! (pewnie był ze swoją rodziną) Ale nie czuj się winna. On tak samo traktowałby każdą inną.

Gość joozio
o pokrzywdzeniu kazdy gada, bo to dziala na panny poopowiada jak mu zle i juz jestes jego. taki sposob podrywu

Gość sdfsdf
"Zarowno u niego, kiedy duuuzo wypilismy wina, jak i u mnie. jak to sie skonczylo, co jej powiedzial....on ago zdradzala. Wiec chyba az tak nie fantazjowal." Bez urazy dla panów, ale faceci w sporej większości to dupki. NIGDY NIE WIERZ FACETOWI JEŚLI WŁASCIWIE OD STARTU ŹLE OPOWIADA O SWOJEJ EX!!!!! Nigdy!!!! A tym bardziej jeśli się żali że była dla niego dobra. Na przyszłość - olej faceta który tak bedzie mówił.

Gość Orbita
Nie jest jego zona:) W dobie netu, wiem kim jest jego byla zona, wiem kim jest jego byla laska:) Az tak sie nie pilnowal, podal dane ktore latwo wskazaly konkretne osoby. Co do tego ze napisze kiedy bedzie mial ochote na dupe, to fakt, podejrzewam ze tak bedzie. Odpisze mu wtedy: ale ja ciebie nie znam.

Gość sdfsdf
miało być: *że żali się że byłą niedobra