Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa1234

BÓLE PO MIESIĄCZCE!!! WIESZ NAPISZ....

Polecane posty

mam takie pytanie czy któraś z was miała bóle brzucha i podbrzusza po miesiączce??? jestem po miesiączce i ciągle mam takie bóle. t już jest drugi tydzień. takie bóle a nawet silniejsze miałam przed miesiączką która mi się spóźniła 10 dni. szukkałam na ten temat w internecie ale nie mogłam nic znaleźć. jężeli ktoś wie coś na ten temat to niech napisze... dziękuje za odpowiedzi

tylko że ja sie zapisałam do lekarza i teraz muszę czekać... a wicie co to może być???

raz mam z jednej strony boku brzucha poźniej przechodzi na druga tak samo jest z jajnikami też mnie czasami bolą... jak dotykam brzucha to boli... to jest groźne???

ja ci nie powiem czy to jest groźne czy nie bo nie jestem wrózką i nie wiem co ci jest. musisz mieć usg.

dzeki chociaż za taką odpowiedz i nie źle sie wystraszyłam. a ostatnio byłam u lekarza i było wszystko ok....

Gość ja mam to samoooooop
te bóle zaczęły się u mnie w październiku zaraz po miesiaczce. Ale to nie jest ból jak an orkes, tylko prawej stronie, ale nie jajnik, tylko tak blizej srodka. Czasem boli po drugiej stronie. W grudniu byłam u lekarza i na usg i wszystko było ok, a bóle sa nadal. Nie wiem, od czego to.

mnie dzisiaj znowu to boli i to mocniej... cały doł brzucha... a do lekarza jeszcze tydzień:-( widze że mało kobiet takie miało lub ma objawy