Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian 5144

Jak zabłysnąć przy ....

Polecane posty

Gość sebastian 5144

Kobiecie którą chce sie "zdobyć" ? wszyscy mówią że trzeba byc soba ale jesli to nie wystarczy i wiesz ze masz szanse i ona czeka na "cos". Ja podam swój przykład. Niesamowita dziewczyna, ktora zgodzila sie pójść ze mna na studniowke... mimo ze widziala mnie raz w zyciu. Nie daje znaku zainteresowania przez kom ale w jej towarzystwie "cos sie dzieje". Nie przezywalbym tego tak gdyby to byla jakas laska. Otoz zadko sie spotyka kobiete "wartą zachodu" . Znam ją od niecalego miesiaca. I pierdole ! pojade dzisiaj do niej i powiem ze ją kocham!! nie obchodzi mnie jak zareaguje!!

Nie strasz dziewczyny... Moja siostra tak ma. Zaprosil ją jakiś chłopaszek na studniówkę, cały jest podjarany, dzwoni, pisze, kombinuje. A ona ma to w nosie. Jak się spotkają to z nudów się nim bawi. Pomyślałabym, że o niej piszesz, ale moja siostra nie jest 'warta zachodu' 🖐️

Gość Anastazjaaa
Wiesz co.. Najlpeiej to zachowuj sie jak facet z klasą. Nie zachowuj sie jak jakis tam idiotaa... Pokaz ze ma do czynienia z kims wartościowym... Szanuj siebie a jednocześnie też ją. Wiesz nie zna Cie moze dlatego trzyma taki dystans.. Moze zaproponuj jej np jakis wypad do knajpki " zeby obgadac jakas sprawe studniwki" np jej kolor sukienki i Twoj kolor koszuli... ? Zaimponuj jej tym ze bedziesz dżentelmenem, pogadaj z nia na powazny temat jakis ale i zartuj i rozbawiaj. Zeby to byl mily zcaas ^^