Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycha84

Wiesiłek i castagnus - pomaga zajść w ciąże?

Polecane posty

Gość szpiegula78
Nam pomogl juz 2-krotnie wiesiolek.Dwa razy zaczynalam lykac tabletki od 1-go dnia miesiaczki,2 tabl x dziennie.Po 2 tyg odstawialam.Jedno opakowanie,30 tabl,wystarczylo mi na 2 cykle. I sie udalo po 2 miesiacach(obie ciaze).Wlasnie sie dowiedzielismy,tydz temu,ze spodziewamy sie naszego 2 maluszka.To dziala.

Gość hgfghhfgh
wiesiolek to jest chyba na poprawe jakosci sluzu. podobnie jak marchewka. wiec trzeba to jesc w nadmiernych ilosciach do owulacji

Gość dziewczyka26
Witajcie dziewczyny. Te tabletki castagnus sa ziołowe i naprawde obnizaja prolaktyne i mozna zajsc w ciaze.Sama sie o tym przekonałam to sa tabletki na 90 dni ja nie dopiłam 3 opakowania i zaszłam w ciaze. Jestem teraz obecnie w 5 miesiacu i wszytsko jest w porzadku.Pozdrawiam serdecznie

Gość Wiesiolkowa mama
Posluchalam waszych rad I wybrobowalam: wiesiolek 3x dziennie 2 tabletki, wyciag z Agnus Castus (castagnus) 2 tabletki rano raz dziennie. Dziekuje kochane!!!! Pomoglo!!! Po 10 miesiacach staran zobaczylam 2 wymazone krechy. Stostowalam to wszystko przez pierwszy 14 din miesiaca, i udalo sie za pierwszym miesiacem:)

Gość gość
Ja też stosowałam castagnus 1 tabl. dziennie, wiesiołek 3x 1tabl i magnez 1tabl dziennie. Zrobiłam test i dwie kreseczki!!! :D W poniedziałek ide do ginekologa :D

Gość gość
castagnus bierze się przez cały cykl czy do owulacji??? Któraś z was łączyła castagnus i bromergon?