Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiech to zdrowie

SZUMY USZNE ,NA POWAZNIE CZY NA WESOŁO???

Polecane posty

Gość kuuuuurde
gienowefa, wiem o czym mówisz! jak ktos glosno mowi/krzyczy/piszczy to mi sie cos w uszach nieopisanego dzieje... coś takiego tępego :O

Gość gienowefa
kuuuuuuuurde------------------no wlasnie, w dodatku gdy mam takie dziwne uczucie zatykania sie uszu, strzelam nimi to mi sie odtykaja. tak naprawde mam boje sie isc do lekarza:((

Gość kuuuuurde
czasem, jak jest cisza, wieczorem, to slysze taki cichuteńki pisk... czasem sie nasila, nastepnie scisza, poźniej ustaje. To tylko jak jest na około martwa cisza. :O Dziwne te moje szumy... i ten wiatr w uchu jak wstaję... to pewnie od szybkiegio wstawania.

Gość gienowefa
kuuuuurde mozliwe ze od wstawania. Ja wieczorem po polozeniu do lozka zawsze slysze ten szum, pisk nie wiem jak to nazwac, nie ejst az tak uciazliwy aby nie mogla zasnac natomiast slusze go tak czy inaczej. No i oczywiscie od czasu do czasu mam wrazenie zatkanego ucha

Gość kuuuuurde
aha :/ a to tak bez przerwy...? ustaje choć na chwile?

Gość kuuuuurde
ja to chyba pójde do laryngologa... dodatkowo mam problemy z zatokami, bóle głowy i uciski w czaszce :O :O

Gość gienowefa
za dnia tego nie slysze a moze nie skupiam sie za bardzo na tym, nie wiem ale wieczorami mam tak zawsze niestety chociaz tragedi nie ma. Czasem ten pis jest nie do wytrzymania wiec czekam az zasne jak na zbawienie aby tego nie slyzec. Tez sie udam chyba do lekarza ale zeby pojsc do laryngologa wpierw chyba trzeba po skierowanie?

Gość kuuuuurde
hmm no pewnie tak... ale co laryngolog poradzi na takie szumy...? da sie je leczyć? :O ogólnie słuch mam wręcz bardzo dobry, słyszę często różne najcichsze odgłosy i pytam sie domowników, czy też to słyszą... oczywiście nic nie słyszą. :D W szkole jest głośno... dzwonki głośne... :O mój wujek głośno mówi... a często do nas przychodzi... mój tata głośno mówi... ciągle chrząkają i w ogóle :O to chyba tak wpłyneło na moje biedne uszy :O cóż... idę spać, dobranoc! jutro tu wrócę. ;) 👋

Gość emilkaaaa
a ja słyszę bicie serca w jednym uchu od ponad roku.... jak się na tym skupiam to strasznie denerwuje.... :( co to może być? miał ktoś coś podobnego?

Gość gienowefa
mi czasem dudni w uszach wlasnie w rytm bicia serca

Gość proponuję do ginekologa
sie z tymi wszystkimi objawami udać!

Gość gienowefa
NO TAK TYM BARDZIEJ ZE TO DWA PRZECIWLEGLE MIEJSACA NA CIELE:)

Gość kuuuuurde
chyba wiem o co chodzi z tym sercem; ja mam czasem podobnie ale to jest zwyczajny puls w uchu; jak np. leże bokiem na poduszce to on mi tak "naciska" jakby na poduszke i mam wrazenie jakby ktos szedł po śniegu... taki rytmiczny puls... nie ma chyba co sie tym martwić, po prostu to taki puls jak w nadgarstku czy cuś...

Gość a ja też tak bym chciała
Proponuje poczytajcie sobie PULSUJĄCE SZUMY USZNE i poczytajcie sobie OTOSKLEROZA jeszcze poczytajcie sibie ZATOKI nosa i ZATOKI CZOŁOWE wyjasnicie sibie skąd macie szumy,pozdraiam!

Gość kuuuuurde
no wlasnie bo ja też choruje na zatoki... :O tak samo pewnie te moje uciski w czaszce, bóle głowy i osłabienia mogą być tego powodem... w takim razie to może być od zatok... :O :O

Gość już teraz cos wiem
To na pewno jest od zatok!

Gość miało być na wesoło a jest smu

Gość Jak w Poznaniu to na pewno
wyleczy szumy Prf dr Witold Szyfter ul.Przybyszewskiego,żadne Kajetany mi nie pomogły ,ale Poznań tak.

Gość na Polnej w Poznaniu dobrze ra
Radze,na Polnej.

Gość Tak na Polnej pomogą

Pozdrawiam wszystkich szumowiczów.

Czy ktoś z Was podjął się również leczenie w Poradni Szumów Usznych z uwagi na to, że po operacji na otosklerozę słuch się poprawił ale szumy niestety nie ustąpiły?

Gość radioterapia
Mojej mamie pomogła terapia z USA na CD do słuchania. Można ją kupić na allegro wpisując: radioterapia z USA szumy uszne Szczerze polecam tą płytę!!!

Gość jowita1231
Witam! Mam do sprzedania TiniTool-softlaser. Zakupiłam go, aby wyleczyć szumy uszne. Stosowałam go tylko 4 tygodnie, spełnił swoją funkcję. Laser posiada gwarancję do 2 lutego 2013r. Do urządzenia dołączony jest poradnik praktycznego wykorzystania urządzenia TinniTool z dokładną instrukcją zastosowania do poszczególnych dolegliwości. http://allegro.pl/tinnitool-softlaser-laser-swiss-technology-i1732382217.html W razie pytań proszę o kontakt mailowy: sandra5571@wp.pl gdyż nie mam możliwości zaglądania na stronę. TinniTool pomaga na: SZUM USZNY (dzwonienie w uszach) CHOROBA MENIERE'A (zawroty głowy) GŁUCHOTA CZĘŚCIOWA CIŚNIENIE W UCHU UTRATA SŁUCHU I ZABURZENIA SŁUCHU WRZÓD (ognisko ropne) TRĄDZIK ALERGIE NIEPOKÓJ (nerwowość) ARTRETYZM (zapalenie stawów) ASTMA DOLEGLIWOŚCI ODDECHOWE BÓL BRZUCHA ZAPALENIE TOREBKI STAWOWEJ DOLEGLIWOŚCI JELITOWE DEPRESJA (smutek) SKRĘCENIE (zwichnięcie stawu) EGZEMA (swędzące zapalenie skóry) ZAPALENIE NADKŁYCIA (łokieć tenisisty) PRZEZIĘBIENIA ZMARSZCZKI PĘKNIĘCIA SKÓRY ZŁAMANIA (złamane kości) ZIMNE STOPY BÓL STAWÓW ZAPALENIE DZIĄSEŁ BÓL GARDŁA ZMIANY SKÓRNE (skaleczenie, inne dolegliwości) OPRYSZCZKA POSPOLITA (okolic ust, zewnętrznych narządów płciowych) IMPOTENCJA BÓLE GŁOWY ZMĘCZENIE NAPIĘCIE MIĘŚNI BLIZNY KROSTY (pryszcze) CHOROBA LOKOMOCYJNA CHRAPANIE ZAPALENIE ZATOK ZGAGA ROZSTĘPY ZAPALENIE ŚCIĘGIEN (stawu, ręki, przedramienia) OPARZENIA (słoneczne) SKURCZ ŁYDKI RANY (pooperacyjne, ogólne) BÓL ZĘBA ZERWANIE WIĄZADŁA (zerwane mięśnie) INNE MOŻLIWE ZASTOSOWANIA