Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamariaadwokatka

mozecie mi powiedziec

Polecane posty

Gość jkkkkkkkkkkkkkk
ładna. szczególnie oczy i usta. ale zmieniłabym fryzurę i makijaż ;)

Gość pannamariaadwokatka
a na jaki?:) jaki makijaz i jaka fryzure proponujesz?

Gość jak dla mnie
to wygladasz jak Isis Gee w wersji ciemnowlosej

Gość pannamariaadwokatka
hehe to raczej nie milo slyszec bo isis gee jest brzydka czyli ja tez

Gość Komedyjjja
Jola Rutowicz jak malowana !

Gość iudaiouou
wyglądasz jak Angelina Jolie

Gość jkkkkkkkkkkkkkk
podkład w ciepłym kolorze. oczy: kreska nad górna powieką (na dolnej nie) biały perłowy cień w końciku wewnętrznym, w zewnatrz powieki myslę ze popielaty albo popielatoniebieski. Mocno wytuszowane rzęsy. usta szminka kolor irish coffe (chodzi o to zeby nie był to blady kolor, ale też nie jaskrawa czerwień) na środek warg na szminkę nałozyć nieco błyszczyka. policzki delikatny róż na kości policzkowe wydaje mi sie że tak mogłoby być fajnie jak chodzi o fryzure, moze to wina zdjęcia ale kolor wygląda na matowy. skróciłabym lekko i wycieniowała.

Gość gdsgdsgds
Nie lubie mówić komuś niemiłych rzeczy, ale tym bardziej nie lubie gdy ktoś w taki sposób sie pyta o swoją urodę:O po pierwsze - dam ci rade fotograficzna - osoby w zdjeciu portretowym najładniej wychodza, gdy obiektyw jest na równej linii z oczami modela po drugie - jak dla mnie masz mało delikatna urode; jesteś ładna, ale zupełnie przecietna po trzecie - ładne masz włosy, nie zmieniaj po czwarte - zrobiłas 'dziubka' czy to ten błyszczyk powoduje, ze twoje usta wygladaja jak silikonowe?:O ale w kazdym razie ładne są, bo pełne

Gość helenkawisior
dziekuje za cenne rady

według mnie jesteś bardzo ładna, szczególnie na tym drugim zdjęciu, włoski bym zostawiła, albo troche mocniej wycieniowala, wygładziła jakimś nabłyszczaczem:) a makijaż to troszkę mocniejszy bo masz konkretna urodę (ciemną w sensie-ciemne włosy i oczy), albo jakieś kolorowe cienie (poczytaj jakie pasują do brązowych oczu), usta bym błyszczykiem pociągnęła bo są super! i tyle modzenia:) ładna jesteś, niepotrzebnie szukasz w sobie wad :) pozdrawiam