majka242 0 Napisano Luty 27, 2009 HEJ DZIEWCZYNY:) Ja tez jestem ze śląska ;P Co do starań to juz powoli przestaje o tym myslec, bo zwariowac mozna ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 no, najlepiej nie myśleć, tylko że się tak nie daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 27, 2009 Dziewczyny z tego co wyczytałam moje wyniki są chyba dobre, mam odrobinę podwyższoną Prolaktynę, ale niby piszą że leczy to się w żadkich przypadkach DZIEWCZYNY napiszę wam te wyniki, może któraś z was się na tym zna i coś mi powie :) LH-5,55 mUI/ml FSH 5,78 mIU/ml E2 119,5 pmol/I PRL 332,5 uIU/ml TST 1,54 nmol/L DHEA-s 277,6 ug/dl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Luty 27, 2009 dla mnie to jest czarna magia:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 oj, klapaucius, dla mnie tez czarna magia.... najlepiej iśc do lekarza niech wyjaśni co i jak niż się samemu domyślać:-) juz się przekonałam o tym nie raz :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 27, 2009 A może wiecie kiedy jest faza folikularna a kiedy lutealna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Luty 27, 2009 a co to??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bytka_83 0 Napisano Luty 27, 2009 dawno nic nie pisałam ale zaglądam do was od czasu do czasu ;) chce dzidzie konfliktem serologicznym się nie przejmuj, też mam taką sytuację, ale w pierwszej ciąży nic się nie działo bo moja córka odziedziczyła krew po mnie A Rh- poprostu trzeba zrobić badanie krwi pod kątem obecności przeciwciał, zwłaszcza przy kolejnych ciążach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 27, 2009 Ja już sama nie wiem w jakiej byłam fazie a to trzeba wiedzieć aby dobrze zinterpretować wyniki, ale chyba z tymi fazami to jest tak: - faza folikularna (om miesiączki do owulacji) -faza owulacyjna (owulacja) -faza lutealna (od końca owulacji do miesiączki) to ja byłam w folikularnej, więc chyba wyniki są dobre Ale wiecie co w nosie to już mam.....;) będzie to co ma być no nie??? :) :) Schowam te wyniki do teczki i już a ja od poniedziałku staram się jak zwykle :) hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 to ciekawe skąd ten brak owulki u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 27, 2009 dziekuje kobitki ;) za wszystko wynikow ci nie pomoge odczytac bo kompletnie niewiem o co chodzi aled mam nadzieje ze @ nie przyjdzie czy mozliwe w 10 dni owulka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 27, 2009 a ja mysle ale o seksie. ;) bardzo mi sie podoba bez gumek.tak bez stresu.... ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 gumki - bleeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 27, 2009 zebys wiedziala ty wiesz ile ja przez nie sie stresowalam.ile razy mi ochota przechodzila myslac czy sa ...albo szukajac.a teraz szaleje...pierwszy raz w zyciu ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 no, "chwila" może się przez nie ulotnić :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Luty 27, 2009 Cały nastrój padł przez nie własnie i to nie raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 27, 2009 aled> ja nie mam zielonego pojęcia skąd ten brak owu, a może w tym miesiącu będzie :) a co do tych gumek - TO STANOWCZO mówię NIE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 HAHA, WIDZĘ ŻE W TYM TEMACIE JESTEŚMY ZGODNE :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 27, 2009 Wiecie teraz u mnie wszystko jakies takie dziwne jest. Zawsze miałam cykle 30 dniowe a teraz mój cykl miał 27 dni. Zawsze @ trwała 7 dni a teraz 4 dni i koniec.....coś sie u mnie poprzewracało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 27, 2009 organizm sie na dzidzie przygotowuje ;) i zmienia cykl.nastepny juz w ciazy bedziesz ;) zycze ci tego GUMKOM MOWIMY STANOWCZO NIE!!!! ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 może na dobre!! oby :-) mnie sie też wszystko poprzesuwało w tym miesiącu i już mnie denerwuje to, że zamiast dzisiaj dostać @ co by wszystko wyjaśniło to jak głupia teraz będę czekała i z każdym dniem miała większą nadzieję. wrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 27, 2009 chce dzidzie> dzięki i wzajemnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 27, 2009 aled> a może...może któż kto wie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 niestety nie mam objawów;-(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 27, 2009 Zobaczycie że każda z nas będzie w ciąży wtedy kiedy najmniej będzie się tego spodziewała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Luty 27, 2009 a robiłaś test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 nie robiłam, nie mam objawów, wydaje mi się że nie jestem, poza tym jak pisałam, owulka przesunęła mi się o tydzień jak nigdy więc przypuszczam, że będzie to samo z @. że dostanę za tydzień i już mnie to wkurza;-) bo niby wiem, tłumaczę sobie ale nadzieja zawsze jest i to potem z dnia na dzień coraz większa..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Luty 27, 2009 Kurczę to poiwem Ci, ze Cię podziwiam. Ja już bym test robiła z rana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 wkurza mnie to że teraz przede mną tydzień katusz. czuje się jakby ktos się nade mną znęcał psychicznie ;-)) no ale może przyjdzie wczesniej.... bo jak ma przyjść to niech przyjdzie już. papa, lecę do domciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 27, 2009 jakbym miała owulkę jak zwykle w terminie to oczywiście że bym zrobiła! ale co tu robić jak była dopiero 9-10 dni temu.... ale coś mnie zaczyna brzuch pobolewać jak na @ więc może przyjdzie wczesniej, normalnie. zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach