chce dzidzie 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 witaj anczur mysle ze ten wyjazd dobrze ci zrobi.poodpoczywasz, zmienisz klimat otoczenie. to przydatne. co do tego kochania hmmm trudno powiediec. u mnie od 3 miesiacy takie chlody jak nic.tez tego zmienic nieumiem. on niechce ja niechce. i jakos tak niewychodzi. a jedziesz tam z nim czy sama? iwona uwazaj kochana na siebie.ja bede czymac kciuki by wszystko bylo ok. tez mam mdlosci i slabosci.tez czasem caly dzien wiec wiem jak to jest.dzis szef do domu mnie odwiozl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 wczoraj od zony szefa dostalam mnostwo ciazowych ciuchow. normalnych ciuchow tyle niemam. wiec moge dziennie w czyms innym wyskoczyc ;) z tym ze narazie na wiekszosc mam maly brzuch i gumka za duza jeszcze. czy macie problem z czymaniem moczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Czerwiec 22, 2009 Witam kochaniutkie po weekendzie ;) Ja bylsam na tym slubie, nioo moze byc aczkolwiek bywalam na lepszych jak mam byc obiektywna ;) mam meeega lenia dramat do tego przytlacza mnie ta pogoda, humorki miewam jak.... ;/ eeehh Dziewczynki od ktorego tygodnia tych kremow na rozstepy mozna uzywac ??? Koniczyka :)) powaznie piersi rosna tylko do16 tygodnia ? czemu tak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 ja mam 18 tydz i nadal rosna. zabieram sie za sprzatanie ja ide za 2 tyg na wesele. bede siedziec kolo pary ktorej niecierpie.jak sie zachowac!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 czula...a ty musialas niezle wczoraj poszalec skoro dzisiaj jeszcze nie zawitalas. pewnie lezysz rozmarzona jeszcze w lozku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anczur Napisano Czerwiec 22, 2009 chce dzidzie jedziemy razem mam nadzieje ze bedzie lepiej niz jest teraz iwonka uwazaj kochana zeby sie nic nie stalo nie przemeczaj sie smieszka mnie doktorowa powiedziala z emam od razu uzywac ale ja mam tendencje do rozstepow przewaznie stosuje sie tak ok 4 miesiaca ale mozna wczesniej z tego co wiem obecnie na rynku najlepszy jest perfect mama cos tam ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 wiecie ze u nas nadal leje?!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 iwonka dbaj o siebie i malenstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 anczur dobrze ze wyjedziecie,odpoczniecie, zrelaksujecie sie - zobaczysz na wszystko spojrzysz inaczej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... basia29................ 29..................4........................24.06.2009 laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 karla83 .................25 ................7 (1zCLO) .............02.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 edytka1980............29.................12............. ..chyba15.07.09 marzencia864.........23.................4............... .........18.07.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............25. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1..........18.....24.11.09......Amelka/ Julian Klapaucius26..26.........6............17......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............13......21.12.0 9...........? Iwona77.......32..........4.............8.......03.02.10 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............7...... luty 2010...Kacper/Blanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 {chce dzidzie} piorunie jeden :-p :D:D:D:D:D:D Od razu poszaleć......... :D:D:D:D:D Już się tłumaczę!!! Po prostu dzisiaj nie miałam zbytnio dojścia do kompa, bo od rana przez cały tydzień jest u mnie siostrzeniec z moją mamą i tak próbuję im dogadzać hehe, także w tym tygodniu on ma pełen dostęp do kompa, a ja zajmuję się moją mamunią :D:D:D:D:D Ale wiadomo, że będę o Was pamiętać A co do wczorajszego dnia i naszej I rocznicy.... Było cuuudownie, mężuś miły jak nigdy :-p Choć raz do roku, żeby mu się tak udawało :D:D:D:D:D Buzka na dobranoc pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 czula swietujcie kazda miesiecznice lub tygodnice :) wtedy bedzie czesciej mily :P, ale zarty na bok - fajnie ze milo spedziliscie dzien i oby tak trzymac! a u nas caaly czas leje - w nocy burza byla straszna! walilo piorunami ze szok... a tak wogole to zapraszam na kawusie - dla kogo jaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Dzień dobry! Ja poproszę kawusię czarną bez cukru.:) koniczynka-- piję cały czas te ziółka i nie wiem czy to normalne ale boli mnie jajnik juz czyba z tydzień czasu.Mam co chwilę takie kłucia boję się czy coś złego tam się nie dzieje?? Napisz mi jak było u Ciebie:) Kurde niestety w tym miesiącu znowu się nie udało temp mam nisko 36,6 w 17dc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna30 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Hej Majka242! U mnie na pewno bolaly piersi od poczatku picia do konca 1 trymestru ciazy. Poprostu kluly niemilosiernie. A jajniki chyba tez troszke. Mysle ze to albo bola jajniki bo pracuja intensywniej albo nie jajniki tylko jajowody. Pamietasz chyba ze mieszanka jest antyzrostowa i rozpuszcza zrosty pozapalne powstale w jajowodach:) Daj znac czy dostaniesz okres. U mnie 16 tydzien juz leci i brzuszek coraz wiekszy:)Ale jeszcze nosze zwykle spodnie, poprostu luzniejsze i rozpinam popoludniu guzik jak jestem pojedzona:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Super koniczynka życzę Ci spokojnej ciąży:) Troszkę mnie uspokoiłaś martwiłam się bo mam tylko ten jeden jajnik i już się obawiałam,że coś z nim nie tak jak mnie boli. Na pewno dam znać jak przyjdzie@ lub jak nie:P Pozdrówka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 oby nie przyszła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Witam Was kochane :) Ciesze sie że nasze grono coraz bardziej się rozrasta :) U mnie i u dzidzi wszystko dobrze, brzuszek już trochę urósł, przytyłam 2,5 kg od początku ciąży, zaopatrzyłam się w odzież ciążową - polecam bo w spodniach ciążowych o wiele wygodniej człowiek funkcjonuje :). Teraz we wtorek (za tydzien ) idę na USG połówkowe i może dowiem się coś więcej na temat płci dziecka :). Po malutku rozglądam się z ałóżeczkiem, bo mam problem bo mam tylko 50 cm wolnej przestrzeni a standardy maja 60 cm wrrr cos musze wymyslec. Do pracy chodzę sobie nadal - bo w domku to bym chyba od zmysłow odeszła, chyba troche taki pracoholik jestem :) Pozdrawiam Was gorąco-trzymajcie się i uwazajcie na siebie wszystkie. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Dziewczyny badacie szyjkę macicy? Ja zaczęłam dopiero od kilku dni wiele się naczytałam na necie o tym i dalej jestem z tego zielona:P Owulkę miałam chyba 9dc wiem,że szybko ale odstawiłam tabsy po 2 miesiącach wiec jest taka możliwość. Dzisiaj jest 17dc i moja szyjka jest miekka i nisko,nie wiecie czy to zwiastuje @ Wiem,że powinnam obserwowac dłużej szyjkę żeby cokolwiek wiedzieć na ten temat ale może któraś z Was jest obczytana w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 A co do pogody to paskuda jedna jest i tyle! Leje...leje..leje:( Co to ma być w ogóle lato czy jesień:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Witam, a ja dostane okresu bo już brzuch mnie pobolewa od tygodnia, a poza tym zadnych objawów. u mnie jak na razie świeci słońce. Miałam monitoring i pęcherzyk 14dc miał 16mm,a ale pewnie nie pękł, skoro będe miała okres:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Oj Basiu dopóki @ nie ma to jest szansa.Z tego co dziewczyny piszą w necie to w ciąży też brzuch boli jak na @:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 basia a Ty orientujesz sie ile ma taki pecherzyc aby pekl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Owszem boli jak na małpe, ale prawie wszystkie dziewczyny oprócz bólu brzucha mają jeszcze ból piersi. Chyba nie spotkałam sie jeszcze z nikim kogo w ciąży nie bolały by piersi. A mnie nie bola, tak więc @ nadchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Z tego co wyczytałam to musi mieć ok 20-22 mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Ania, a ty bierzesz już te leki na owulację? Pytam bo mi lekarz tez coś o tym wspominał. Mówił ze jak teraz przyjdę te da mi clo na owulację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 nie jeszcze nie biore - mysle ze dostane wraz z nowym cyklem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 a ja schudlam 2 kg?? nic z tego nierozumiem zostalam 2 godziny przed koncem pracy oddelegowana do domu bo cieplo. robie obiad. znow na kawe sie spozilam ;( zeby tak dziennie beze mnie pic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 chce dzidzię> mam koleżankę która w I trymestrze schudła 7 kg ponieważ bardzo dużo wymiotowała, a teraz przybiera na wadze tak jak Pan Bóg przykazał, więc uszy do góry wszystko napewno jest oki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... basia29................ 29..................4........................24.06.2009 laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 karla83 .................25 ................7 (1zCLO) .............02.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 edytka1980............29.................12............. ..chyba15.07.09 marzencia864.........23.................4............... .........18.07.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............25. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1..........18.....24.11.09......Amelka/ Julian Klapaucius26..26.........6............17......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............13......21.12.0 9...........? Iwona77.......32..........4.............9.......03.02.10 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............7...... luty 2010...Kacper/Blanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach