Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

witam Was dziewczynki:)zycze milego dnia:)u mnie troche juz na glowie w zwiazku z sobotnim slubem:)

Cześć dziewczyny! Przepraszam za to, że dosyć długo mnie nie było ale miałam troszkę zajęć przed i po slubie:) Już się wszystko ustabilizowało i wracam do WAs. Strania w toku:) I wiecie co, gdzieś od niedzieli bobolewa mnie w dole brzucha. Myślałam ze to na owulacje, bo gdzieś koło niedzieli, poniedziałku powinnam ją miec a pobolewa mnie nadal. Nie tak bardzo, żebym nie mogła z tym wytrzymać ale jednak coś tam czuje..

Cześć dula, gratulacje na nowej drodze życia. Mi się wydaje że moja owu była w czwartek wieczorem i też czuję że boli mnie w dole brzucha, takjakby jajniki. nie wiem co o tym wszystkim myśleć

No to widze Karla, że mamy podobnie. Ja to się już tak zamartwiam czy się uda w tym miesiącu czy nie, że chyba az chore się to robi:) Nie wiecie może jak jest z podróżą samolotem w ciąży??

Hej, ale macie taki ból jak na okres, czy inny? Bolą Was piersi? Bo mnie też pobolewa brzuch ale tak jak na okres, czuje się jakbym go miała zaraz dostać i na 100% dostane:-(

u mnie to nie jest ból jak na okres. Czuję się tak jakby mi ktoś jajowody wyciągał. Czasami też coś kłuje. A kawki chętnie się napiję

brzuch pobolewa mnie podobnie jak na okres, tylko mniej intensywnie. Piersi nie bolą. Lewa mnie troszkę pobolewała wczesniej, ale teraz nic nie boli.

to jest mój pierwszy cykl z Clo. UsG miałam robione w 14 dc i pęcherzyk miał 18 mm. Lekarz powiedział że wszystko jest ok i dwa następne dni są najważniejsze, to jest 15 i 16 dc. Potem już nie kazał przychodzić mi na USG, tylko czekać na rezultat

aha, bo mi gin. mowila ze ten pecherzych moze urosnac nie peknac i wtedy tez cos tam trzeba wziac

i myslalam ze od razu bedzie monitoring aby sprawdzic czy pekl; a ile cylki masz brac CLO?

ja biorę teraz luteinę, ale nie wiem czy ona powoduje pęknięcie pęcherzyka

i w ciagu tych 3 cykli powinnas zajsc, tak? a jesli nie - to wiesz co dalej,czy poki co nie?

luteinę biorę już dośc długo. Jeszcze zanim zaczęłam starania to chciałam wyregulować moje bardzo nieregularne cykle. Po 3 cyklach z clo jak mi się nie uda to gin powiedział że mam do niego przyjść, ale nie powiedział jakie leki zapisze mi dalej. Mój mąż miał robione wyniki i wszystko jest ok, także trzeba się teraz pożadnie mną zająć. A jeszcze jak była u gina to powiedział że wspaniale zareagowałam na clo, więc wszystko powinno być ok

Do mnie dzisiaj przychodzi teściowa na obiadek bo ma urodziny. I prosto po pracy z moim przyjedzie. Mam grzybową, i rybkę z ziemniaczkami i surówką z kiszonej kapusty:) Dziewczyny myślicie, że spokojnie mogę sobie planowac wyjazd gdzieś w podróż poślubną starając się o dzidzie??

A ja pewnie niedługo dostane @, wszystko na to wskazuje, jak ide do łazienki to za każdym razem sprawdzam papier.:-(

Dziewczyny, kiedy nam się wreszcie uda. Ja dziś jestem troche podłama bo moja koleżanka-sąsiadka urodziła dziś dzidziusia. Od samego rana chodze jak kołowata, nie moge sobie z tym wszystkim poradzić.Czemu nam sie nie udaje skora tak bardzo tego pragniemy.

Cholercia. Pisalam ze piersi rosną do 16tego tygodnia bo tak gdzies wyczytalam ze juz w 16tym osiągają koncowy rozmiar i rzeczywiscie tak bylo z moja pierwsza ciaza. W ogóle to wtedy brzuch mialam taki jak teraz(a jestem w 16tym tyg.) dopiero w 6 mcu! Z tymi piersiami to tez juz nie jestem taka pewna, bo juz mi 1 rozmiar urosly i nie wiem co bedzie dalej. Mam nadzieje ze juz dosc. Ze juz tylko brzuch. W ogole dzis mi tak strasznie brzuch wywalilo, ze nie mam co na siebie juz wlozyc zupelnie. Nawet te najwieksze spodnie -nie ma szans, nawet z rozpietym guzikiem, bo za duza juz przerwa!!! Chyba musze w tym tygodniu wybrac sie juz na zakupy, a ja glupia myslalam ze dotrwam w swoich starych ciuchach do konca wakacji!!! Mam nadzieje ze mi sukienka nie szczeli na slubie anjomych ktory juz za niecale 2 tygodnie, ale zapina sie ledwo ledwo...Taki juz los chyba tych co sa drugi raz w ciazy...Duze brzuchy i duze piersi!

Dzień dobry:) Więc kawa i do komputera:) koniczynka>> rośnie zdrowo dzidziuś to i brzuszek też:P SUPER! Ja juz miałam nadzieję,że może jakimś cudem się udało ale raczej nie bo temp mi spadła z 36,9 na 36,7:( wiec lipa. A juz miałam pewne podejrzenia bo brzuch mnie od tygodnia pobolewa i jajnik ma od czasu do czasu kłucia. Te kłucia to pewnie przez te ziółka...cholera...no trudno.... Czekam na @@@ Gdzie wy sie podziałyście?

cześć dziewczyny! dołączam do kawki! Ja dzisiaj wolne i pospałam do 9:30:):) Muszę dzisiaj jechać do fryzjerki, pokazać fotki i podziękować za wszystko. No i najwyższy czas załatwić jakaś wycieczkę...A pogoda za oknam nie nastraja pozytywnie... Jutro mam gości, znajomi przyjeżdżają:) Oj jak ja bym chciała już 7 lipca żeby wiadomo było czy dostanę @ czy nie...temperatury nie mierzę wiec nie bede wiedziała czy mi wzrasta czy maleje. Jak się nie uda w tym miesiacu to idziemy do lekarza! pozdrawiam gorąco

Witam, z tego co ja kiedyś czytałam tu na tym forum, to temperatura spada dopiero dzień przed @. Ja się na tym nie znam bo nie mierze temp., ale chyba od następnego cyklu zaczne.

cześć dziewczyny. ja już po @ a brzuch dalej boli. i kłuje jak diabli jak nie z jednej strony to z drugiej. w tym miesiącu mierzę temp. jak nam się nie uda to będę zła :/

Ja mam dzisiaj 19dc wiec u mnie możliwe ,ze jutro dostane @ Tym bardziej,że to bedzie pierwsza miesiączka po anty owulkę mialam bardzo szybko bo w 9 dc,kurde kiedy w końcu zaskocze to nie wiem...

Mnie też kłują jajniki, ale to chyba od tych ziół, a ja glupia myślałam że może tym razem się udałao.

No ja tez mialam nadzieję,że sie udało. Które ziółka pijesz bo ja Klimuszki mieszankę antyzrostową.