Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Gość smieska1
witam po dluzszej nieobecnosci. mialam popsutego kompa i dopiero wczoraj wieczorem spowrotem jest w domciu :))) Co dziewczynki u was slychac jak starania? i jak mamusie sie czuja ??? pogoda piekna widac w koncu lato ;) Ja czuje sie calkiem dobrze, w zeszla srode bylam na USG widzialam jak malenstwu bije serduszko, w zeszla srode mierzyl 0,9 mm :))) lekarz powiedzial ze jak narazie ciaza przebiega prawidlowo. dal mi juz badania jakie musze porobic ;) buziaki

Majka> też nie jestem do końca zorientowana ale na tym badaniu lekarz dokładnie ocenia wiekszość organów dzidziusia i może poda mi płec dzidzi :).

Majka bardzo bym chciała żeby to była ciąża!:) Jak zresztą my wszystkie:) Upał niesamowity. Wzięłam się za sprzątanie i normalnie się nie da...jestem cała mokra, nie ma czym oddychać, słonko świeci jak szlaone... Chyba wskoczę pod prysznic...

Witam, u mnie pogoda też ekstra a ja muszę siedzieć w pracy brrrr. Dzisiaj mam 27 dc, temp cały czas podwyższona, ale biorę lueinę, więc ona może to powodować. Tak bardzo staram się nie nastawiać, ale to jest silniejsze ode mnie. Korci mnie żeby kupić test ciążowy, ale cały czas sobie wmawiam, że to za wczesnie. Nie chcę rozczarowania. normalnie nie mogę już w pracy wysiedzieć

Ja mam dzisiaj 24dc i od kilku dni temp mam podwyzszona skacze 36,9 na 37 i znowu na 36,9 przed owulka mialam 36,4 ale nie mam zadnych objawow:(

ja mam objawy podobne do przedostatniego cyklu. Wtedy myślałam że na bank jestem w ciąży. Dlatego teraz tak nie schizuję, może u mnie poprostu tak się objawia że @ się pojawi. Przede wszystkim mam podwyższoną temp, śluz taki budyniowaty od kilku dni, bóle w dole krzyża i wrażliwe piersi. Więc albo @ albo ...

A ja mam znowu różowy śluz a mam 23 dc. Sama już nie wiem co myśleć...

Ja co miesiąc się nakręcam mam nadzieje ,że to może juz to... Potem rozczarowanie....ehhhhh... Wmawiam sobie ,że mam do tego dystans a nie mam:P

░░░▄▄▀▀▀▀▀▄▄░░░ ░▄▀░░░░░░░░░▀▄░ ▄▀░░░█░░░█░░░▀▄ █░░░░░░░░░░░░░█ █░█▄▄▄▄▄▄▄▄▄█░█ ░█░░░░░░░░░░░█░ ░░▀▄▄░░░░░▄▄▀░░ ░░░░░▀▀▀▀▀░░░░░

pojawiał się ale tak dzień, góra dwa przed miesiączką. A teraz tak wcześnie. @ mam dostać we wtorek dopiero...( za tydzien)

Brzuch pobolewał troszkę ale to kilka dni temu. Piersi bola przy dotyku tylko. a w ogóle w jednej( lewej) parę dni po moim ślubie coś zaczęło mnie tak jakby piec...Myślałam, ze to od tej kasy co dostałam na błogosławieństwie i wkładałam do bistonosza, że może sobie brodawkę uszkodziłam albo coś. ale już troszkę czasu minęło a piers dalej czasami zapiecze. Już lapałam schizy, ze może jakiegoś guza mam...ech a w ogóle teraz jka zaczełam pisać to chyba z wrażenia brzuch mnie zaczął pobolewać...W ogóle to do 7 lipca chyba zgłupieje:):)

Kurde idzie zeswirowac ja tydzien po owulacji mialam straszne klucia jajnika i bolal mnie brzuch oczywiscie swirowalam ze moze sie zarodek zagniezdza czy cos takiego...ale juz wszystko mi minelo:( wiec czekam na @

dziewczyny będzie dobrze. Każda z Nas w końcu zajdzie w tą upragnioną ciążę. Ale to fakt, ześwirować można...Ja objawów ciąży zauważyłam u siebie masę...no ale nie pierwszy raz wiec wiecie jak jest:)

no właśnie nie pierwszy raz, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 karla83 .................25 ................7 (1zCLO) .............02.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 edytka1980............29.................12............. ..chyba15.07.09 marzencia864.........23.................4............... .........18.07.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............26. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1..........18.....24.11.09......Amelka/ Julian Klapaucius26..26.........6............19......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15......19.12.0 9...........? Iwona77.......32..........4.............9.......03.02.10 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............7...... luty 2010...Kacper/Blanka

czesc dziewczyny! na ostatnim usg lekarka obliczyla mi termin porodu na 19 a nie 21 wiec zmienilam w tabelece.

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 karla83 .................25 ................7 (1zCLO) .............02.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 edytka1980............29.................12............. ..chyba15.07.09 marzencia864.........23.................4............... .........18.07.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............26. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1..........18.....24.11.09......Amelka/ Julian Klapaucius26..26.........6............19......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15......19.12.0 9...........? Iwona77.......32..........4.............10.......03.02.10 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............7...... luty 2010...Kacper/Blanka

u mnie też przed chwila przeszła burza. Mój pojechał na mecz i siedzę sama w domu. Nie lubię burzy

Ja po małym grillu u babci:) I też Nas burza złapała, a ja specjalnie na deszcz wychodziłam bo się ochłodzić chciałam:) Jutro w pracy mam masę faktur do wystawiania, więc mam nadzieję, że duchoty nie będzie.