Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja po prostu

Napiszcie cokolwiek laski

Polecane posty

Gość Ja po prostu

To tak ja mam tylko jedno pytanie.. . Ze względu na to że zżera mnie z lekka panika to chciałam zrobić już teraz test chodź do dnia planowanej miesiączki zostały 3 dni (16 powinna być mniej więcej bo regularnych cykli nigdy nie miałam) czy to ma sens ? a jesli tak to jaki test będzie najlepszy ...

czeka sie zwykle minimum 2 tyg po stosunku. a jezeli masz miec okres za 3 dni, to pierwszy test zrob za 3 dni, jak sie okres nie pojawi to znow powtorz

a ile dni minelo od stosunku? ja robila testy bobo test,pre test i amil.2 pierwsze sa podobno wiarygodne.w iom przypadku wszystkie trzy byly,a pierwszy robilam 17dni po stosunku a ok.2tyg.przed okresem.

Gość Ja po prostu
Stosunek odbył się 2 sycznia także jeszcze nie minęły dwa tyg. prawdę mówiąc do wytrysku nie doszło wewnątrz ale sam fakt że ię nie zabezpieczyliśmy mnie troszkę dołuje

wiec ja ci radzed zebys poczekala z tym testem bo prawdy to on raczej nie pkaze jeszcze.poczekaj na okres,jak nie przyjdzie to zrob ten test,ale tak zeby faktycznie minelo chociaz te 14 dni od stosunku,bo wynik wczesniej moze byc naprawde niewiarygodny.

Gość ja po prostu
okej poczekam jeszcze z tym testem ale nie ukrywam że korci mnie chciałabym wiedzieć na czym stoję. Ogolnie nie sądzę aby doszło do zapłodnienia tyle się czyta o tym płynie wydzielającym się z penia mężczyzny w czasie stosunku podobno prawdopodobieństwo jest małe ale kto wie .. Fakt jest faktem że polak mądry po szkodzie

tak to fakt;)nie rob wczesniej bo on wyjdzie ci negatywny po tak krotkim czasie.a na przyszlosc bedziesz wiedziec;) na testach jest napisane ze wykrywaja juz 6dniowa ciaze i wiele dziewczyn rozumie ze 6dni od stosunku juz beda wiedzialy.a test pokazuje ale 6dni od zagniezdzenia sie juz zarodka.a to nie dzieje sie od razu;)

Gość ja po prostu
Będę czkać i postaram się o tym nie myśleć żeby miesiączka nie spóźniała się z nerwów. A test zrobię po dnia planowanej miesiączki jeśli ta nie nadejdzie