Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PABLO3101

Pytanie tylko i wyłącznie do kobiet !!!!!!!!

Polecane posty

Czy 26 letni prawiczek powinien iść a na dziwki albo zrobić to bez uczucia ?? Mam już dużą ochotę na seks ale boje się że jak to zrobie bez uczucia to będe żałował.!!Czy czekać na na jakąś do której coś poczuję?? Dodam tylko że niemam szczęscia do kobiet albo że żadna mnie niechce. Niewiem co robiś??

Gość LuLilianka
:( no coment powodzenia

Gość czarnula210
jak juz tyle czekasz to jeszcze poczekaj

A tak do jakiego czasu jak tu czytałem to prawiczki nie pociągają kobiet. Dzisiejsze kobiety wolą doświadczonych i nieważne w jaki sposób >

Gość yyyyyy
oszukana a ile mieliscie lat jak sie spikneliscie ? i kiedy byl wasz pierwszy raz ?

Gość yyyyyy
jak dla mnie fajnie byloby poczekac na kogos kogo sie kocha ale tak to mozna czekac wiecznosc i niestety chyba wiekszosc kobiet woli tych doswiadczonych a nie prawiczkow

Gość Cyprysek_18
powiem tak- mimo że dla mnie ważne są uczucia, a seks bez nich na razie nie istnieje, to radziłabym Ci to jednak zrobić. masz już swoje lata, a na seks pełen uczuć też przyjdzie czas. a partnerka która będzie Tą Jedyną trafi na Ciebie- a kolesia, który ma w tym jakieś doświadczenie. niekoniecznie dziwki- ale przygodowy seks z koleżanką lub na imprezie z zabezpieczeniem, ofc? czemu nie!

oszukana kobieta a teraz nie cenisz a jak to jest niema się ochoty sprubować z innym.Ja jestem za bardzo uczuciowy nie tak jak większość facetów i jakoś nie porafie tak zrobić tylko dla samego seksu a najgorsza jest ta samotność że niemasz sie do kogo przytulić poczuć bliskość ukochanej osby!!! No i do tego te chormony i popęd dokuczają>

A do tego ta nieśmiałoś jakoś nie potrafie podejść do dziewczyny na imprezie z założeniem tylko seks.Powiem szczeże miałem tylko jedną okazje żeby to zrobić a tak to nigdy nie dają mi szansy zeby nawet tak tylko jednorazowo to zrobić.Tamten raz to był z moją bylą dziewczyną troche żaluje bo doniej coś czułem ale drgiej szansy nie było!!

Gość aniulka1234
A ja powiem tak: mam kolegę, który poszedł na dziwki i w taki sposób zaliczył swój pierwszy raz. Chwaląc sie tym przed moim mężem twierdził, że to jest przyjemne i piękne. Co z tego, że jest przyjemność, jak druga strona tej przyjemności nie ma i bierze za to pieniądze? Dużo lepiej, kiedy jest kobieta, która robi to z radością i ochotą. Za darmo. Czułbyś sie spełniony i szczęśliwy, wiedząc, że jedyne co dałeś tej kobiecie to siano za jej pracę?

Do Cyprysek_18 powiem tak- mimo że dla mnie ważne są uczucia, a seks bez nich na razie nie istnieje Dla mie jest to jakieś trudne tak jak dla ciebie a Ty masz już to za sobą i nie możesz odzielić a co dopiero ja tymbardziej ze to pierwszy raz!! Do aniulka1234 na dzwki to się raczej nie zdecyduję bo to jeszcze bardziej mnie odrzuca i byłby to mchaniczny seks a do tego łatwa kasa dla niej bo pewnie niezajął bym jej dużo czasu. Niewiem może to coś w moim wyglądzie jest nie tak że nawet te łatwe na mnie nie lecą :-(

Gość aniulka1234
Nie będę oceniać twojego wyglądu bo nigdy cie nie widziałam, ale myślę, ze najlepiej byłoby gdybyś nie był zbyt natrętny i nie dawał panience do zrozumienia, że chodzi ci o rżniecie. Ja życzę ci szczęścia i tego, żeby to naprawdę było dla ciebie miłe przeżycie. Żebyś kiedyś nie wspominał tego ze wstydem. Albo w ogóle nie chciał wspominać

Gość sexisexi
ja bym poczekala na odpowiednia osobe pamietam moj 1 raz bez uczucia to nie mile wspomnienie i szczerze teraz bym tak nie postapila uczucie jest bardzo wazne ale to zalezy od Ciebie powodzenia

Cały w tym sęk że ja nie jestem natrętny anawet działało to wdugą strone bo bojałem właśnie zrobić jakiegoś kroku żeby nie pomyślała że chodzi mi tylko o seks i może to je odstrasza że facet niepcha łap jak to się mówi potocznie że niepcha to coś jest z nim nie tak.J własnie chcialby to dobrze wspominać a nie tylko jak bezduszne rżnięcie. Co do wyglądy to http://photos.nasza-klasa.pl/9414893/27/main/4434858694.jpeg

ja z moim póżniejszym mężem stoczyliśmy ten bój razem i powiem tak.. nie mam dobrych wspomnien o pierwszym razie, poznie tak- jak już wiedzieliśmy o co chodzi.. wiec myslę, ze facet przynajmniej powinien wiedziec i poprowadzic partnerkę,

Gość sexisexi
jestes przystojnym facetem uwierz w siebie !!!

Gość fiolka44
Chyle czola-mialam wrazenie ze nikt z ludzi mlodych Pablo tak nie mysli jak Ty. Musisz trafic na dziewczyne o podobnym mysleniu jak Ty-bedzie to trudne. ludzie modzi dzis seks traktuja jak sport! A nie jak swietosc! nie zakrzyczcie mnie ze jestem strej daty. Seks polaczony z uczuciem do drugiej osoby jest cudowny, pod warunkiem ze to jest ta osoba. Trzymam kciuki zycze powodzenia.

Ale niesmialy i jak tu wierzyć kiedy same porażki??A nie powiem że nie prubuje jak niektórzy siędzą w domu i nic nie robią żadnich imprez itd. Purpurowaaa Łza Aż tak żle było ale oboje mieliście pierwszy raz??Ja dużo interesuję się seksem mam przynajmniej wiedzę teoretyczną >

Gość malutka22222
Na dziwki to może nie idź ale z jakąś koleżanką to zrób jeśli jakaś okaże sie chetna

Jak to mówią zawsze musi być ten pierwszy raz i czemu to inna kobieta powinna znosić te niedogodnosci a nie ta która pokochała.Problem z tym że niemam za wiele koleżanek a w większości są zajęte a na takie rzeczy zdecydowane dodam że mieszkam na wsi więs trudno tu o jakąś nową osobę do poznania w okolicy w swoim wieku na imprezie a na dyskotece gzdzieś dalej niemam jakoś odwagi podchodzić do takiej co strój świadczy że może byłaby chętna jak jest taka konkurencja to wolą tych śmiałych facetów>

Poprawka Jak to mówią zawsze musi być ten pierwszy raz i czemu to inna kobieta powinna znosić te niedogodnosci a nie ta która pokochała.Problem z tym że niemam za wiele koleżanek a w większości są zajęte a te wolne na takie rzeczy zdecydowane nie są , dodam że mieszkam na wsi więć trudno tu o jakąś nową osobę do poznania w okolicy w swoim wieku na imprezie a na dyskotece gzdzieś dalej niemam jakoś odwagi podchodzić do takiej co strój świadczy że może byłaby chętna jak jest taka konkurencja to wolą tych śmiałych facetów>

mialam podobny problem.. wielka ochote na seks i dylemat czy czekac czy sprobowac z milym kolesiem bez uczuc.... pod tym wzgledem dziewczyny maja latwiej bo to faceci je podrywaja tak wiec dwa piwa spotkanie z kolega chwila zapomnienia i po problemie...zato teraz jest inny... brakuje mi teraz partnera do przytulania i calowania a przedewszystkim do kochania...

Gość malutka22222
więcej wiary w siebie! Odważ się i podejdź do dziewczyny. No ale skoro aż tak bardzo nieśmiały jesteś to może rzeczywiście idź do prostytutki, ale tylko wtedy jeśli naprawde bedziesz chciał tego.

Gość GrySka
Pablo zafunduj sobie lalke dmuchaną pociupciasz w zaciszu domu niewiele sie moze nauczysz ale zawsze rozładujesz napięcie

Gość aniulka1234
Ja tylko mam jedno pytanie: Na co ty tyle czasu czekałeś, co? A teraz problem, bo albo chcą dziewice DWUDZIESTOSZEŚCIOLETNIE, albo doświadczone, dla których seks z prawiczkiem jest tylko urozmaiceniem... Zaraz będą we mnie rzucać mięchem ludzie, co czekają do ślubu, ale patrząc na ten przykład cieszę się ogromnie, ze zrobiłam to dużo wcześniej i nie muszę sie juz martwić, ze źle wypadnę, albo, że nikt nie zechce tego ze mną zrobić.

Gość malutka22222
aniulka1234 masz rację, ja również nie wiem po co tyle czekać, do 26 roku życia to naprawdę można sobie kogoś do związku znalezź, a jak nie do związku to nawet do sexu:P

Gość aniulka1234
ja nie mówię o seksie bez zobowiązań, ale nie sądzę, żeby ktoś 26 letni nie miał nigdy panienki, okazji na seks. Ja sypiałam ze swoim chłopakiem i teraz już mężem od 17 roku życia. Mało jest osób, które nie maja okazji zrobić tego przed 20 r.ż. A potem przedwczesne wytryski, albo kompletny brak kontroli nad nimi. Ale seks to tylko po ślubie!!!