Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremmmmmm

dlaczego

Polecane posty

Gość kremmmmmm

niema na świecie sprawiedliwości czemu sa ludzie biedni i bogaci czemu umierają osoby kochane tak szybko ??????

Gość alfabetagama
ironia losu?to jak pytanie o jestestwo.trudna sprawa.

Gość kremmmmmm
ja bym powiedział ze główną przyczyna takiego stanu rzeczy jesteśmy my po prostu nie zdajemy sobie sprawy z tego co mamy

Gość alfabetagama
mysle ze po czesci masz jak najbardziej racje.ale czasem na pewne sprawy nie masz bezposredniego wplywu.

Gość kremmmmmm
na jakie ??? śmierć kalectwo okey rozumie ale to sa przypadki newralgiczne w których głównym stopniem odniesienia jest opiek najbliższych

Gość kremmmmmm
wiesz nie umie zrozumieć czemu my ludzie jesteśmy tak obojętni na to co nas otacza

to juz chyba jest znieczulica/ strach przed wybiciem.wybiciem z szeregu z checia pomocy.ktos cie prosi o zlotowke-pijak,nie dam mu na wino.oceni sie szybko i skaze tak samo. ja nie potrafie odmowic takim ludziom.jesli mowil zlotowka na chleb,dobrze ale prosze isc ze mna ja ten chleb kupie.zdarzylo mi sie 2 raxzy.te osoby poszly i bardzo dziekowaly.ww jednym przypadku kupilam tylko chleb bo nie mialam kasy przy sobie.nie uwazam ze zrobilam cos wyjatkowego.mialam to dalam.nigdy nie wiadomo co stanie sie z nami za 20lat.a ludzie zapominaja o tym ze nie beda wiecznie mlodzi zdrowi bogaci.los jest przewrotny.

Gość kremmmmmm
dokładnie

Gość kremmmmmm
wiesz co nie którzy nie zdają sobie sprawy z tego ze życie jest jak w kalejdoskopie

Gość kremmmmmm
osoba X ma cale życie dobrze ułożone ma rodzinę prace dzieci nie ma kompleksów a przynajmniej jak mam to umie z nimi współżyć asz tu nagle jest ofira wypadku samochodowego traci wszystko co miał rodzinę takie jest niestety kurewskie życie

Gość kremmmmmm
??????