Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczyk niedobry

uswinilyscie kiedys suknie wysiadaja z auta kiedy padalo????

Polecane posty

Gość deszczyk niedobry

wbrudzila sie ktorejs z was suknia podczas wysiadania z auta jesli pogoda nie dopisala i padal deszcz? bo wiadomo samochody sie brudza akuat tam przy drzwiach a sukni nie da sie zakasac do gory jak zwyklej sukienki:)

Gość wika389475
auto jak auto.moja kuzynka zalala sie czerwpnym barszczem-pierwsze danie:P

Gość deszczyk niedobry
ups. i co ? chyba nie dalo sie zmyc zabardzo

Gość incredibleee
na weselu siostry mojego chłopaka, mój chłopak właśnie ochoczo chciał mi nalać barszczu czerwonego. Miałam na sobie białą sukienkę w czarne gorszki. Za chwilę była cała czerwona:O teściowa mnie cupnęła za rękę i wzięła do kuchni, gdzie udało jej się to zmyć ciepłą wodą z octem. Śladu nie było, sukienka wyschnęła w tańcu w przeciągu jakiejś godzinki

Gość Julita Megatron 2001
incrediblee, bozia pokarala :P nie zaklada sie bialych sukienek na slub, to przywilej panny m. :P

Gość incredibleee
Julita Megatron 2001 nie rozumiem za co niby. Wesele było latem. Jaką więc miałam założyć sukienkę skoro w szafie miałam jeszcze czarną i srebrną, która zupełnie nie pasowała?:O Poza tym moja nie była gładka biała tylko w czarne groszki z czarnym pasem tafty u dołu

Gość deszczyk niedobry
no ale co z tym autem

To teraz przynajmniej wiem, ze trzeba bedzie w torebke vanish zapakowac. Nawet o tym wczesniej nie pomyslalam:)

u nas byla ulewa w dniu slubu...ale nie ubrudzilam nic sukni:).. wiec sie nie martw wystarczy troszke wyzej podniesc jak wsiadasz i wysiadasz z auta:)...powodzenia zycze:)

Gość deszczyk niedobry
chyba sie nie da wyzej podniesc takiej sukni na kole szerokiej:)

na moim slubie tez padało, ale w sumie tyle mialam tych warstw ż ejakoś extremalnie się do góry podnieść nie dało, po prostu wytoczyłam się z auta i tyle, samochód jest rpzewaznie czysty a i podstawiają nas niemalże pod same drzwi także w sumie nic się nie brudiz, gorsza jest sprawa tego, żeby się z tym kołem zapakowac do auta hehe i potem jakoś z niego wysiąśc tak, żeby kolo do góry nie poszło i nam nie odkryło majcioszków :P

Gość deszczyk niedobry
heh dobre z tymi majcioszkami. a jak padalo to gdzie sekata mialas zdiecia plenerowe robione? tak sie od razu wypytam. ja sie zlej pogody obawiam strasznie.boje sie ze to wszystko popsuje

Gość a ja sie boje ze bedzie
zimno. Deszcz mi chyba nie taki straszny, chociaz tez wolalabym zeby nie padalo. Biore slub w kwietniu, a w tamtym roku kwiecien byl potwornie zimny. Ja jestem taki zmarzluch ze pewnie i tak bede marzla nawet jak bedzie przyzwoita temperatura, a co mowic jak bedzie z 8-10 stopni? Tym bardziej ze jak sie stresuje to robi mi sie zimno ( a kazdy mowi ze z emocji cieplo mi bedzie) i trzese sie jak osika, jak marzne. I jak ja bede wygladala przed ołtarzem taka trzesaca sie? Kazdy pomysli ze ze strachu.

co do deszczu to trzeba sie cieszyc jesli padałby, to tylko wrozy na powodzenie w sprawach finansowych:)) a co do podniesionego kola, to tzreba zalozyc jakies ladniutkie majcioszki i juz, nie przejmowac sie:) niech sie wstydzi ten co widzi:PP

ja mialam na kole i dalo sie podniesc do gory..bez problemu i nic sie nie ubrudzilo..no i wlasnie samochod byl czysty czyszczony w dniu slubu pomimo ulewy...

Gość lambadka
a ja ubrudzilam. dojechalismyu do kosciola. samoch9od zdazyl sie ubrudzic i po wyjsciu mialam upackana z tylu:(

Gość lambadka
bo przeciez sukni z kolem sie od dolu nie podniesie bo jednak jak wysiadasz to masz pupunie dalej na siedzeniu . i niestety.

Gość wika389475
a moja kuzynka miala o tyle szczescia ze tam gdzie wesele byl hotel i tam miala byc noc poslubna i miala biala kiecke na poprawiny na miejscu.nie strojna,ale lepsza taka niz z czerwona plama od cyckow az po pas :P