Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilWawa

POMOZCIE DZIEWCZYNY!!

Polecane posty

Gość kamilWawa

Hej hej pomozcie dziewczyny!! Taka oto moja historia: Poltora roku temu poznalem na studiach dziewczyne. Wlasciwie bylo to tak ze to byla bardziej jej inicjatywa i to bardziej ona podrywala. Przypuszczam ze poleciala glownie na moj wyglad. Niestety, bylem wtedy, delikatnie mowiac ciotowaty, niepewny siebie i z charakteru raczej nieaktrakcyjny, wiem to. Ona byla na tym samym kier studiow wiec czesto sie widywalismy, ale widzialem ze ona coraz mniej sie angazuje. Na dodatek doszly nieudane stytuacje lozkowe, tzn ona chciala a ja nie, bo sie balem. Po tym to juz wogole zaczela mnie olewac coraz mocniej. W pewnym momencie kontakt sie urwal, musialem niestety wyjechac na wymiane do hiszpanii (paietam ze z jej zachowania nawet bylo jejto jakby na reke). I od tego momentu, od wyjazdu, zaczalem sie zmieniac, przezylem wiele, nawet po przyjezdzie do kraju. Jestem pewny siebie, ZUPELNIE inny niz kiedys, mialem rozniwez pare dziewczyn od tego czasu i udany sex. Jestem kompletnie innym czlowiekiem. Ludzie, znajomi, dawne kolezanki mnie nie poznaja. Ostatnio umowilem sie z ta dziewczyna o ktorej napisalem na poczatku, ale ona mimo iz ja zachowuje sie zupelnie inaczej, traktuje mnie jak kiedys. Tzn widze to, ze ona zachowuje sie tak jak wtedy, kiedy okazalem sie takim troche ciota;) nie potrafie zmienic jej sposobu myslenia o mnie w nowych kategoriach:( Spotyka sie ze mna i cos tam rozmawiamy ale tak naprawde widze ze mnie olewa. I TU MOJE PYTANIE: CZY DA SIE ZMIENIC TAKI STAN JESZCZE, CZY ONA JUZ NA ZAWSZE W UMYSLE BEDZIE MIALA MNIE ZA TAKIEGO JAKIM MNIE KIEDYS TAM DAWNO POZNALA?? Pomozcie

Gość kamilWawa
pomozcie, jezeli moglbym to wynagrodzilbym Wam to jakos. Wiem ze troche tego tekstu jest

wtedy widocznie dluzej cie znala, czesciej spotykala. musicie sie od nowa poznac. to znaczy ona musi poznac ciebie. daj jej troche czasu. i znowu sie ciebie ,,nauczy'':D