Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cholera jasna kurka wodna

dlaczego dziewczyny odpowiadaja na sms dopiero po paru godz albo nawet dniu???

Polecane posty

Gość Cholera jasna kurka wodna

Mam takie pytanie. Dlaczego jak pisze do jednej dziewczyny z ktoras kiedys (ponad rok temu) cos tam krecilem to ona nie odpowiada na moje sms albo jak odpowie to po paru godzinach albo nawet na nastepny dzien(!!)?? Wogole dlaczego jest tak ze jak sie pisze do dziewczyn to one odpowiadaja wlasnie tak, po ilus tam gdzinach albo na nastepny dzien albo wogole (ewidentnie sztuczne zachowanie). Pytam bo wiem ze nie tylko mnie cos takiego spotyka, wielu moich kolegow tez juz tego doswiadczylo. Po cholere jasna tak robic? Kiedy ktos do mnie cos pisze to staram sie w miare mozliwosci odpowiedziec na bierzaco, jak najszybciej, jak widac z laskami jest inaczej, zreszta jak zawsze.

Gość karina 25
moje koleżanki też odpisują po dłuuuugim czasie.... i wiesz co często (bardzo często) jest tak że to nie wynika z braku czasu... sztuczne i nadente panny tak robią. Ja tez staram się zawsze odpisywac jak najszybciej... a inne że niby takie zajęte są, dla mnie to brak szacunku i tyle

No właśnie. Ponad rok temu ;) z nią kręciłeś... Skoro nie odpisuje tzn, że nie ma ochoty. Zawracasz jej głowę, ma ważniejsze sprawy i po jakimś czasie jak sobie przypomina, że do niej pisałeś, znajdując wolną chwilkę odpisuje. Gdy dziewczynie zależy, odpisuje od razu... Więc, wyciągnij wnioski :)

Gość cholera jasna kurka wodna
No Karina25 chyba masz racje, bo to jest ewidentnie sztuczne tego typu zachowanie. Sporo dziewczyn tak robi, i tu wlasnie widac falsz. Bo jako ciekawstke warto zauwazyc ze faceci rzadko kiedy tak robia. Maja odpisac to odpisza i juz. A z kobietami wiecznie gierki, fochy, rzadko kiedy wiadomo o co chodzi. A to opoznienie w odpisywaniu to nie wiem co ma oznaczac- pewnie ze "mam cie w dupie" albo cos takiego/ albo moze "twoj sms nie jest dla mnie wazny" etc

Gość karina 25
no albo może być też tak, że celowo odpisuje po dłuuuższym czasie.. że niby jej nie zależy... a tak naprawde od 7 rano czeka na wiadomość od Ciebie, jak w końcu napiszesz to ona celowo czeka 24 godziny żeby nie było że czekała..kumasz Śmieszne.... ale uwież mi są kobiety, które mają swoje zasady hahaha

Karina powaznie mowisz?? Nie odpowiadac zeby przez to dac do zrozumienia ze nie zalezy mimo iz zalezy?? To sie robi zbyt skomplikowane;)

Gość a możeeee
jest jednak pewne prawdopodobieństwo, małe ale jednak istnieje, ze są w tej chwili ZAJęTE! Nie każdy ma pracę, w której ma czas pisać smsy! Coś mnie trafia, jak jestem w kociołku, a ktoś pisze smsa z mało ważną sprawą i oczekuje natychmiastowej odpowiedzi. na takie gadu gadu i pisanie smsów (to przecież trwa!) to jest czas wieczorem. A czasami wieczorem też jest ktoś zajęty bo np. jest w kinie, na spotkaniu itp. Raczej nie wypada wtedy wyciągać komóry i stukać w klawiaturę.

Gość karina 25
no dokładnie, ciągłe gierki. Kobiety wzajemnie do siebie też takie cyrki odprawiają, mnie też to wnerwia. Ja na twoim miejscu z takimi gwiazdami nie utrzymywała kontaktu, szkoda nerwów.

Gość karina 25
no poważnie mówie. Mam w pracy taką "koleżankę" która spowiada mi się ze swoich zasad. Między innymi jedną z jej zasad jest odpisywanie na smsy albo oddzwanianie po dłuuuższym czasie..do faceta z którym aktualnie kreci czy też do swoich znajomych(najlepsze jest to że mnie też to dotyczy). To jest akurat pozerka pierwszej klasy i ona już nigdy normalna nie będzie. paranoja, mi się chce śmiać jak tego słucham no ale co kobieta to inna!

dzieki Karina za tajne info o kobietach;) "a mozeee"- tylko ze przykladowo (mowiac o tej konkretnie dziewczynie) ta do ktorej pisze jest na studiach na medyc., ma zajecia do 13.00 a pozniej nic nie robi i mam uwierzyc ze przez iles tam godzin np od godz 15 do konca dnia i przez ponad polowe nastepnego nie ma czasu odpisac na sms? hehe ;)

Gość karina 25
no racja, dziwne:/ olej to, albo ...jak ona do Ciebie napisze, odpisz po 24 godzinach hahah ja bym tak zrobiła

no wlasnie zauwazylem ze takie wesole, spontaniczne kobiety tak nie robia. A np kiedys poznalem taka inna dziewczyne, obgadywala wszystkich za plecami, ktora jej kolezanka jakiego ma chlopaka, kto na kogo jak nie popatrzyl etc i ona wlasnie tez tak robila, tez odpowadala na sms kiedy on juz np dawno nie byl aktualny. Wiec moze to jest taka swoista wskazowka toksycznej natury danej kobiety:)

Gość karina 25
no dokładnie, to zależy na jaką osobistość trafisz;) I wiesz co zazwyczaj takie laski (które tak jak mówisz obgadują wszystko i wszystkich, stosują dziwne gierki, zależy im na tym żeby inni myśleli że im nie zależy) są na maxsa zakompleksione i nieszczęśliwe, dbają o pozory i o nic więcej..,.cała kupa jest takich ludzi. Ja jak wyczuję u kogoś syndrom gwiazdy, ograniczam kontakty do minimum bo można ogłupieć:)

Gość karina 25
no nie bardzo;) to raczej olewactwo i dziwactwo;)

A ja zawsze staram się odpisywać od razu. Kiedyś mi się nie udało - telefon na ładowarce zostawiłam w domu - i odpisałam koledze po kilku godzinach, to takiego focha strzelił, że aż mi szczęka opadła. Faceci też czasem przesadzają w tym temacie...

wiesz co chyba jestes dobrym psychologiem, bo to co mowisz ma rzeczywiscie swoje odbicie w rzeczywistosci;) Naprawde jest cos prawdziwego w tym co mowisz. Rzeczywiscie np ta dziewczyna nie jest taka naturalna, spontaniczna jak juz napisalem wczesniej, tylko taka troche "pozorowana". Nie ma takiego swojego "ja", tylko np nasladuje kolezanki w ich roznych krokach zyciowych, decyzjach, co ewidentnie widac, a mimo to pozniej np je obgaduje kiedy one o tym nie wiedza. No moznaby tak wymieniac.. hmm no ale dzieki wielkie Karina, ta wiedza napewno mi sie przyda ;)

Gość karina 25
no jasne że może się tak zdarzyć;) ale jeżeli ktoś ciągle tak robi to można się zacząć zastanawiać nie? ;)

Gość karina 25
nie ma sprawy;)cieszę się że chociaż troche rozjaśniłam Ci temat:)...psychologiem nie, ale obserwatorem tak:)

Gość karina 25
mogę nie mieć racji;) ale mogę mieć własne zdanie:D

no i Karina jednak madrze gadala ;)

Dziewczyny często tak robią żeby pokazać jakie są zajęte i nie mają czasu. ale faceci również! ile razy mój chłopak odpisywał mi po kilku godzinach albo następnego dnia!! kiedyś mnie to niepokoiło ale teraz wiem że po prostu czasem jest zajęty i po prostu nie ma czasu. nie twórzmy sztucznych teorii :)

Gość hahaha ja tez tak czasem robie
czasem specjalnie, zeby facet nie myslala, ze za nim szaleje odpisuje po np. godz., ale bez przesady nie na nastepny dzien albo facet mnie nie interesuje i odpisze mu juz na sile

Gość karina 25
no czyli jednak miałam trochę racji:)

Gość Bożenna Nisocka
no ja nie wiem co jest robione, że nei odpisuje ale ja mam tak że fah trzeba mieć w renku pozdrwaiam

Gość Che Wałęsa
ZNISZCZEM KOMUNEM