Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęskniona za dotykiem

sex bez pieszczot

Polecane posty

Witam jesteśmy razem 5 lat. Od pewnego czasu mój M zmienił się w łózku. Nie ma już gry wstępnej, pieszczot, całowania, czy dotykania, moich piersi unika. Po prostu wchodzi i robi swoje. Powtarzałam mu wiele razy, ale widać nie bardzo sie tym przejmuje, czasem pocałuje na odczepnego i tyle. Szukam pomysłu jak to zmienić. Czy któs z Was był w podobnej sytuacji?

upup

Gość Tomaszekk
Pewnie Twoje ciało się zmieniło i już nie nadaje się do macanka. Stań przed lustrem i popatrz, a następnie przeprowadź totalną metamorfoze. Ćwiczenia na cycki, depilacja najlepiej laserem itp itd. Jak już się ogarniesz to wprowadź w łóżku pieszczoty bez seksu.

Gość alison11
Tomaszek ciekawe czy Ty taki ogarnięty jestes 💤

Tomaszek, pierdzielisz bez sensu :o Mężczyzna który kocha kobietę, kocha każdy centymetr jej ciała. Nawet potem po latach to kocha każda jej zmarszczkę ! Ale co ty możesz wiedziec o miłości gimnazjany sztubaku :o

Gość KafeEdka
mówcie co chcecie ale Tomaszek ma racje w tym co mówi :)

Chimera, miłość miłością, ale jak kobitka zapuści się całkowicie, to niech się nie dziwi potem, że facet nie ma na nią ochoty

Ajronie i Ty słuchasz co mały Tomaszek pierdzieli ? :o Ja myślę, ze to kobieta zadbana a nie zaopuszczona, tylko facet poprostu popadł w rutynę i juz nie bardzo chce mu się starac o takie zabiegi jak pieszczenie kobiety :( Niestety, po latach w mażeństwie często tak bywa a o uczucie, o doznania trzeba dbac i to w kazdym wieku a nie tylko po 5 latach :o

Chimera, ciężko Ci przyznać, że kobieta też powinna się starać? Sory, ale w związku są dwie strony i obie mają obowiązek zadbania o utrzymanie nastroju.

Gość KafeEdka
ja trzymam stronę Ajrona kurcze dziewczyny faceci to wzrokowcy i nic się z tym nie da zrobić ;) a jesli mowi ze kochanego ciała nigdy za wiele to kurna KŁAMIE!!!!

Gość w czolo
ja tam uwazam tak jak chimera ,wy jestescie tak peni inicjatywy ze jedyne co potraficie to wyjac włozyc wyjac,kurde znalezlisobie mydelniczki na sperme faktycznie

czyli co?? każdy zwiazek rozpadnie się jak kobiecie w czasie procesu starzenia zmieni sie ciało?? no chyba nie. on ją traktuje już tylko jako worek na sperme i to jest przykre...

ja pchierdolę, rozmowa z wami przypomina rzucanie grochem o ścianę :O nigdzie nie napisałem przecież, że tylko kobieta ma się starać ale niech się kurde jedna z drugą nie dziwi, że leży jak kłoda, kłaki jej sterczą na wszystkie strony, cycki wiszą poza łóżko a facet nie ma ochoty na subtelne pieszczoty każdego centymetra :O

Co niektórzy (czy.Ajron) nie czytaja ze zrozumieniem. Załozycielka tematu naisała: ..." Powtarzałam mu wiele razy, ale widać nie bardzo sie tym przejmuje, czasem pocałuje na odczepnego i tyle. Szukam pomysłu jak to zmienić"............ Wniosek z tego, że Ona się o to stara i zabiega by ich sex i cała oprawa z tym związana były prztyjemne i urozmaicone ! najwyrazniej jest tak jak pisałam wczesniej Ona chce.... a on jest typowym przykładem leniwaca ! I jak ktoś wspomniał wczesniej, dostał co chciał, piopadł w rutynę i mysli ze tak ma byc, włozy, spuści się, wyjmie i uważa ze zrobił wszystko :o

Nie wiem dlaczego wiekszość z Was twierdzi że się zapuściłam, jestem atrakcyjna kobietą, ciągle podrywaną, dostaje wiele propozycji, jestem adoroana, ale niestety nie przez tego jednego. Chimera dzięuję Ci za wsparcie. Jeżeli chodzi o odpuszczanie siboe to własnie ja staram się żeby o te pieszczoty, i jego również tak traktuję, bo chcę żeby on mi dał to samo. Chyba jest troche tak, że jemu sie nie chce,zastanawiam sie czy bzykajac sie a mna wyobraża sobie inna

przez 5 lat związku nie dziwne że poznał już każdy kawałek mojego ciała :(((. Widzę że jednak to nie jest takie powszechne że facet tak do sexu podchodzi. Nie wiem juz jak ożywić tą zgasłą namiętność. Strasznie mi tego brakuje.

Gość tezzokolickatowic
trudny temat......chyba nie mozesz mu pozwalac na taki sekx bez pieszczot bo jak sie tak przyzwyczai to masakra przeciez, nie pozwalaj na takie traktowanie siebie. Dziwne ciekawa jestem czy tak nagle przestał czy stopniow. Jezeli nagle to bym myslała ze kogos ma i seks jest po to zebys nic nie podejrzewała a jezeli stopnio to tak sie przyzwyczaił i to bedzie bardzo trudne zeby to zmienic

stęskniona za......... Skoro jest tak jak mówisz, że się starasz to jest jedna rada...powiedz mu to wszystko o swoich oczekiwaniach, doznaniach i rozczarowaniach, otwórz się przed nim i powiedz to szczerze co cię boli ! Jeżeli po czasie nic się nie zmieni.......to potem może byc już tylko gorzej :o

Gość tezzokolickatowic
może spróbuj mu zrobic romantyczny wieczór i seksi bielizna i jakies rozbieranie :)

przez 5 lat związku nie dziwne że poznał już każdy kawałek mojego ciała :(((. Widzę że jednak to nie jest takie powszechne że facet tak do sexu podchodzi. Nie wiem juz jak ożywić tą zgasłą namiętność. Strasznie mi tego brakuje.

Gość tezzokolickatowic
a jak to nie pomoze to tak jak pisze chimera szczera rozmowa otwarta

coś sie powaliło i samo tak wyskakuje tyle razy

Gość taki jeden mąż
do autorki: Twój mąż nadawałby się do mojej zony, ona wogóle nie chce pieszczot, jak zaczynam się do niej dobierac mówi: co mnie macasz, jak cos chcesz to wchodź i rob swoje, ja lubie konkrety a nie macanie :( a jak tak bardzo lubie pieszczoty, dłuuuuuuuuuuuugie i namiętne :P

Gość tresska
może spróbuj mu zrobic romantyczny wieczór i seksi bielizna i jakies rozbieranie Jasne:D Facet przestal sie starac i teraz to kobieta, ma skakac i wycodzic z siebie, aby jasnie pan raczyl sie wysilic w lozku, typowe polskie myslenie:O