Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnysmutolek

Wasz facet zapomina o waszych urodzinach,jak reagujecie?

Polecane posty

Gość smutnysmutolek
Nie musi mi przypominac bo ja zawsze pamietam.Rok temu upieklam mu ciasto w ksztalcie serca i zabralam go do kina a w tym roku kupilam mu album ze zdjeciami o ktorym marzyl od dawna.Na gwiazdke upieklam mu i polukrowalam pierniczki i kupilam kurtke narciarska,ktora mu sie podobala ale byla za droga.Dodam,ze to on zarabia o wiele wiecej a ja na ta kurtke oszczedzalam kazdy grosz 3 miesiace.

Gość za dobra jesteś kobieto
obudz sie naprawde z facetami tak nie mozna bo cie nie szanuja jak trafią na dobra dziewczyne jak ty to wykorzystują to na maxa facet ma chodzic na wysokosci lamperii naucz sie tego bo inaczej bedziesz tylko cierpiec zawsze najpierw dla ciebie powinnaś być ty dopiero on i nie baw sie w ciasta i ciasteczka lukrowane bo on tego nie doceni dupek jeden

Gość ja akuat nie przywiazuje wagi
"To jakby wasz facet nie dal wam nic,kompletnie nic pod choinke to tez byscie sie nie przejely?" Pod choinke tez nie dostalam kompletnie nic ;) Nie przejelam sie :P Zreszta pod choinke nie dostalam nic od nikogo ;)C zy to, ze jak mi mama nie wsadzilam pod choinke skarpetek znaczy ze mnie nie kocha? ;) Chyba wyssalam to (chociaz bylam karmiona butelka :P ) z mlekiem matki, bo moja mama tez nie przywiazuje do tego wagi :D

nie czytałam całego topiku, więc odpowiadam na pierwsze pytanie nie zdarzyło mi się, żeby mój mężczyzna zapomniał o moich urodzinach, ale gdyby tak się stało, to byłoby mi przykro

Gość smutnysmutolek
A najlepsze jest to,ze jestem naprawde ladna,zgrabna i nieglupia,koncze drugi kierunek studiow,sama sie utrzymuje,sama wzielam kredyt i kupilam mieszkanie.To znaczy jestem jednak glupia bo majac odpowiednie warunki nie poszukam sobie kogos lepszego.A nie szukam bo kocham tego z ktorym jestem.Przez ten czas jak razem jestesmy nie spojrzalam nawet na innego chociaz czesto jakis inny facet sie mna interesuje.Kiedys nawet facet z firmy znajdujacej sie w tym samym budynku zdobyl moj nr telefonu,zapraszal mnie na kawki,obiadki,spacerki,3 miesiace sie staral a ja mu ciagle odmawialam bo kocham przeciez swojego faceta. A on z wygladu przypomina Golluma z Wladcy Pierscieni,to znaczy az tak brzydki nie jest ale sylwetke ma podobna:P Ma 30 lat,chociaz dobrze zarabia to nie ma wlasnego mieszkania ani nawet samochodu tylko wynajmuje caly czas.Nie wspomina nawet o slubie czy zadnych planach zwiaznych ze mna,moglby poszukac lepszej pracy bo ma dobre wyksztalcenie ale mu sie nie chce.Rok temu powiedzial,ze wkurza go praca i poszuka lepszej i wyslal przez ten rok 2,slownie dwa CV i dziwi sie ze nie moze znalezc lepiej platnej pracy. O ja glupia cipa,sama sie sobie dziwie ale niestety go kocham i nie umiem nic na to poradzic.

Gość za dobra jesteś kobieto
skoro nie przywiązujesz wagi do tego czy ktos pamieta o tobie to gratuluje dobrego samopoczucia w sumie to do wszystkiego mozna nie przywiązywac wagi i tak jest lepiej tylko wtedy po co toczy sie to zycie i po co we dwoje ?? dziwie sie niektórym dziewczynom naprawde jak strasznie niewiele trzeba ze strony faceta zeby z wami być, właściwie to kompletnie nic, byleby jakies spodnie były i już jak wam tak nic nie potrzeba i niczego nie wymagacie to co sie facetom dziwic, po cholere maja sie starać skoro tak nisko sie cenicie

Gość smuuteczek
Wielokrotnie zapominaliśmy oboje, bo byliśmy zabieganymi ludźmi....potem staraliśmy się jakoś to wynagrodzić i to było nawet milsze.Nikt nie jest doskonały.;)

no jestescie 3,5 roku raze jak było wczesniej ?? tez zapominal?? nieprzeszkadzało ci to

Gość smutnysmutolek
Ale jakby on staral sie mi to potem wynagrodzic to bym nie robila afery.A on nie zrobil kompletnie nic jak sobie przypomnial.

No tak wy sie staraliscie to wynagrodzic ale ten facet autorki nawet sie nie pokwapil zeby jej zyczenia zlozyc.Wiesz co tu nie chodzi o urodziny czy o brak prezentu.Naprawde nie widzisz ze zadajesz sie z neudacznikiem i czlowiekiem ktory tak naprawde nie ma nic Tobie do zaoferowania?I powtarzam ze nie mam na mysli do zaoferowania samochod czy mieszkanie :D Ale skoro on sie nawet sam dla siebie nie stara zeby sie rozwijac i miec cos w zyciu swojego to ja nie wiem na jakiej podstawie ty myslisz ze on nagle dostanie objawienia,zacznie sie o Ciebie starac i Ci sie oswiadczy.Tak jestes naiwna,i jestes glupia cipa jak to napisalas.Przepraszam ze tak dosadnie ale tez sie dziwie jak kobiety moga sie godzic na cos takiego :/

Gość smutnysmutolek
W 1 urodziny jak bylismy razem znalismy sie dopiero kilka miesiecy i nawet nie wiedzial,ze mam urodziny.Po roku pamietal i zlozyl mi zyczenia przez telefon,w nastepnym roku urzadzalam impreze w klubie i go zaprosilam wiec nie mial szansy zapomniec a w tym roku zapomnial po calosci.

On nie zapomnial.On po prostu nie widzi potrzeby zeby sobie tym zawracac glowe.Przeczytaj swoje posty jeszcze raz i przemysl.4 razy z rzedu mial okazje cos zrobic a nie zrobil nic.Naprawde nie daje Ci to do myslenia?

szczerze? jakby moj facet zapomnial to bym sie obrazila:p ja o jego urodzinach imieninach zawsze pamietam i byloby mi przykro jakby o moich zapomnial

Gość Mam zupełnie tak samo
mój też zapomina o urodzinach, imieninach, na gwiazdkę też nic nie dostałam. On nie jest tego nauczony, w domu nie dają sobie prezentów, przynajmniej tak mi tłumaczył. I mi też nic nie dawał

Gość muszlaa
Boże jacy faceci są denni:( Kobiety uwielbiaja byc rozpieszczane! jak patrze jak kolezanki dostaja kwiatki i ich facetom zdazy sie kupic im cos co spowoduje uśmiech na ich twarzy to czasami jest mi bardzo przykro:( ja sie bardzo staram przywiazuje ogromna wage do swiat i róznych uroczystosci i zawsze kupuje mu jakis upominek! Czy na prawde trudno zrobić im raz w zyciu jakas miła niespodziane:( Nie ma opcji jutro zakładam kolczyki od byłego i paraduje w nich cały tydzien moze to mu da cos do myslenia! Czasami to az mnie wstyd przy rodzinie! jak pytaja sie co dostałas na gwiazdke/ urodziny od Mateusza! Czy nie mogą zrozumiec ze czujemy sie wtedy takie wyjątkowe.. że przez tą mała chwilke mozemy poczuć sie jak w komedi romantycznej:) Co tu duzo dadac ma ost. szanse aby zrobic mi miła niespodzianke w gwiazdke, jezeli tego nie zrobi swoje pomysły po prostu przeleje na swojego przyjaciela i wiem ze nie pozostanie mi dluzny bo przecież o wiele milej patrzy sie na cos co sie dostalo:)

Gość kikurika_Mariola
Słuchajcie. To czasami nie jest tak tragiczne od strony faceta jak się to wydaje. Mój wprost od razu powiedział że nie przywiązuje do tego wagi, nie ma pamięci do tego i nie lubi robić czegoś bo tak wypada. pamięta o urodzinach ale nie składa życzeń. Sam tez nie lubi jak mu się składa. I albo trzeba to zaakceptować - bo ten człowiek jest taki i jest sobą - albo odejść. proste. Dodam, ze na co dzień wydaje na mnie sporo kasy i jest bardzo troskliwy.

Gość gość
Jestem ze swoim już ponad 2 lata.. o pierwszych urodzinach już podczas naszego zwiazku-zapomnial. Rok później musiałam mu przypominać kiedy mam urodziny bo nie wiedział.. ale dzień imienin czy tam urodzin kuzyna z którym nie utrzymuje kontakty to zna... Dostałam kwiaty na kilka dni wcześniej ale w dniu urodzin złożył mi życzenia. Ciekawa jestem jak będzie teraz... Ja o każdych jego pamiętałam i dostawał coś ode mnie.. o rocznicy związku też nie pamięta... Nie wiem co myśleć . To ważne daty dla mnie.... A ja mam wrażenie że jemu nie zależy.

Gość gość
gość wczoraj - dobre masz wrażenie, bo jemu rzeczywiście nie zależy :P Współczuję.