Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywny mlody facet

Dlaczego tyle ladnych i fajnych dziewczyn jest samych?

Polecane posty

Gość obiektywny mlody facet

zastanawiam sie bo mam wiele kolezanek sympatycznych milych i ladnych a mimo to sa same

Gość ggg4444444444444
po to zbyes mial o co spytac na forum;) ae tak serio to trzeba sie o nie starac a nie zakladac takie tematy.... i bedzie po problemie...

Gość pompidu
obecnie nie jestem sama ale już zaczynam czepiać się wszystkiego, bo tak już mam. i uważam iż zasługuję na dobrego faceta. dlatego wolę zostać sama niż byle z kim.

Gość radosnanaaa
dlatego ze faceci w wiekszosci wola latwe a nie ladne:P

Gość
Jak masz tyle koleżanek, to obrabiaj je zamist tu siedzieć. Chyba żeś gej. Wtedy odpowedź na to pytanie byłab dla ciebie zbyt wielkim abstraktem :P

Gość ggg4444444444444
nie chce im sie starac, wola zeby cos samo przyszlo..

Gdyż takie dziewczyny dziwnym zbiegiem okoliczności trafiają na niedopowiednich mężczyzn ... im kobieta delikatniejsza tym gorzech przeżywa rozczarowania a rozczarowanie w takim wydaniu powoduje zniechęcenie do kolejnych prób ;] hmm no i coś w tym jest ze lepiej być samej niż z byle kim ;] ktoś mi kiedyś powiedzieł \"im ktoś jest bardziej wyjątkowy na tego później przychodzi pora\" ;]

Gość
beauty girl => i jedne i drugie mają ten sam przebieg. Przy tych łatwych nie trzeba się po prostu tyle nabiegać :P

ja zauwazylam ze faceci w sumie patrza podziwiaja podobaja im sie ladne fajne normalne dziewczyny ale wiaza sie z tymi ktore szybciej dolozka wejda i uroda i charakter tutaj nie ma nic do rzeczy a takie dziewczyny przewazanie bywaja mniej urodziwe:P

Gość catyyyy....
im ktoś jest bardziej wyjątkowy na tego później przychodzi pora\" ;] czemu pozniej?

Gość
Beauty Girl => Niech zgadnę: jesteś tą ładną i samotną? :P Łatwe... Łatwe dla wszystkich się pierdoli. Rzecz w tym, żeby baba była łatwa dla jednego konkretnego faceta, a nie do zdobycia dla innych - dla takiej można nawet się poświęcić i ożenić :P

Gość catyyyy....
Rzecz w tym, żeby baba była łatwa dla jednego konkretnego faceta, a nie do zdobycia dla innych racja tylko czy facet umie to ocenic obiektywnie bo kiedy taka pojdzie z nim szybko do lozka to czy on nie pomysli ze z innymi tez tak robila?

Gość
catyyyy.... => piękno kobiet polega na tym, że zawsze się same wysypują :P I dlatego w związkach o nic nie pytam. Dowiaduję się zawsze (prędzej czy później), a nic nie muszę mówić o sobie :D

ja zauwazylam ze faceci w sumie patrza podziwiaja podobaja im sie ladne fajne normalne dziewczyny ale wiaza sie z tymi ktore szybciej dolozka wejda i uroda i charakter tutaj nie ma nic do rzeczy z taka co by mi do łozka wlazła na 1 randce to prawdopodobnie był bym z taka tylko do rana :P Bo pozniej bym sie zastanawiał czy ona tak czasami nie ma od ilus tam lat ze wchodzi tak do kazdego... Mylisz sie kolezanko ze faceci wiaza sie z tymi ktore do łozka szybko wskakuja.... Dla mnie to czy z kims jestem czy nie własnie to wskakiwanie do łozka odgrywa jedna z kluczowych roli... Po co mi panna ktorej nie mam okazji pokazac swoich zalet i wad ? Po co mi panna której nie bede mógł pokazc jak sie ja zdobywa a gdzie te wszystkie fajne sprawy które towarzysza napieciu oczekiwania na ten nasz 1 raz ? dziwne masz pojecie o facetach ?

Gość catyyyy....
tylko ze jak dziewczyna pojdzie szybko do lzoka to facet uzna ja za latwa i zostawi nie bedzie dochodzil czy zinnymi tez tak szybko szla czy w ogole szla itd niestety ale tak jest i zgadzam sie ze te latwe sa bardziej "obiegane" niestety

Gość inny_wynik_subiektywnych_obser
wynik moich obserwacji jest zgola inny. ladne, ujmujace, sympatyczne, ciekawe dziewczyny maja facetow - w co najmniej 90% przypadkow, poniewaz sa tak fajne, ze zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie tak dlugo zabiegal o taka kobiete, az ja zdobedzie - a to kolega z klasy, a to kolega z roku, a to facet z koncertu itd. dziewczyny ladne ale zadufane w sobie, zimne, czesto sa w zwiazkach na pokaz z jakimis maczo albo sa same i zgrywaja ksiezniczki. a puszczalskie dziewczyny sredniej urody zmieniaja partnerow, a raczej partnerzy zmieniaja je :) czyz nie tak wlasnie jest? :)

Gość
brat_niedzwiedz => Po cholerę oczekiwać jak nie jest dziewicą. Czasy dziś takie, a nie inne. Panny dają gosciom na boczku szybko (bądź nawet od razu), a kandydaci na stałego muszą czekać, bo się dziewczęciu chce porządną udawać :o

Gość
inny_wynik_subiektywnych_obser => ay