Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywny mlody facet

Dlaczego tyle ladnych i fajnych dziewczyn jest samych?

Polecane posty

Gość Lno dobra
bez przesady, nie sypiam z nimi wszystkimi, własciwie z żądnym z nich, bo seks mam w głowie, a jak nie mam w głowie tego szłąu, to nie ma seksu - automatycznie

Gość ajajaj_nie_mam_jaj_łojojoj
to daj mi nr gg pogadamy o tym jaka masz filozofie zyciowa :)

Gość Lno dobra
chętnie, ale mało czasu mam, szczególnie teraz aaa i nie mam ządnej filozofii życiowej

moze dlatego jestes sama. a masz jakakolwiek filozofie czegokolwiek?

Gość Lno dobra
wiem, odkryłam własnie że mam pewne filozofie, ale nawet nie mam czasu o nich pomysleć ejj a nawet jjakbym chciała dac Ci ten numer gg, to jak to zrobić zeby nikt go nie zobaczył tutaj? to albo Ty podaj, albo dawaj maila to wyśle

mozemy sie umowic na wymiane nr gg na jakims czacie. krotka pilka na privie i mamy gg nie ujawiajac innym. tak sobie pomyslalem, ze moze to w gdansku tak kiepsko wyglada z tymi wspanialymi kobietami ze nie mozna ich nigdzie spotkac bo siedza w mieszkankach gdzies za obwodnica :)

Gość Lno dobra
OMG to Ty jestes z Gdańska???? iiiuuu huhu właż na czaterie na regionalny - trójmiasto, bede miała ten sam nick, to mnie zjandziesz

Gość maczo ze ho ho 26
Shelle_24 a Ty skad jestes?

To i ja coś dorzucę do tego tematu grzebiąc w swoim doświadczeniu. Nie wiem co oznacza pojęcie \"tyle ładnych i fajnych\", bo 3 z 4ech wyrazów tego wyrażenia nie podlegają obiektywnej ocenie, a są jedynie subiektywnym odczuciem faceta, który dostrzega babeczkę. To tak na marginesie (wydaje mi się, że im więcej takich babek dostrzega facet, tym bardziej powinien się niepokoić o siebie a nie o nie, bo głód babeczkowy u niego obniża mu próg oceny tego co jest piękne). Do rzeczy trzeba podejść na dwa sposoby. Całe to pytanie to ubijanie gówna na pianę. Kobiety ładne i \"fajne\" są postrzegane jako skazane na szczęście i pięć dni bez faceta u takiej babeczki porusza jej widownię do eksplozji zaskoczenia i obużenia - \"No jak to taka ładna i samotna, nie może być\". To nie jest tak, że \"tyle\" ich jest, to ludzie wyolbrzymiają ten fakt (w szczególności faceci) i traktują to jako tragiczne nieporozumienie. Czy ktoś w ten sposób ocenia babki urodą \"przeciętne\" czy \"brzydkie\"? Te nie są nawet zauważane jak nie mają faceta latami (choć mogą być zajebiste w łóżku i fantastyczne w partnerstwie). A właśnie tych jest o niebo więcej, to te grupy babeczek są bardziej \"narażone\" na samotność, ale że nie mają takiej widowni jak te \"ładne\", to nikt się ich losem nie przejmuje. Gro \"ładnych i fajnych\", jeśli nie wszystkie, jest samotna krótko, ale nie na tyle krótko by nie być zauważonym i nie dostać znieczulenia od wianuszka facetów i psiapsiułek w postaci użalania się nad nimi. Pytanie z topicu przypomina mi wzruszajacy problem dzieci, dlaczego ta jedna zebra na 100 musi zginąć jako pasza dla lwów. Tak więc liczba samotnych \"ładnych i fajnych\" to margines tego, ile ładnych i fajnych jest już zajętych, margines łakomie penetrowany przez facetów. Druga rzecz ......no właśnie, za dużo wokół takich panien przewija sie facetów, więci większa szansa na trafienie palanta.

obiektywny mlody facet ...a Ty jak myslisz? Masz te koleznanki, znasz je. Jak myslisz, dlaczego?

Gość
Ja dlatego,że jestem nieśmiała, nietowarzyska, lubię być sama:)

Gość nie wiem co ze mna jest nie ta
nie wiem co ze mna jest nie tak..mam az 17 lat i nigdy nie mialam chlopaka i nikt sie mna specjalnie nie interesuje mimo ze jestem blondynka mam duze niebieskie oczy jestem niska szczupla ksztaltna..hmm...znajomi wydaje mi sie lubia przebywac w moim towarzystwie..uwilebiam imprezy wypady aktywnie spedzac czas ...czytam duzo ksiazek ogladam duoz filmow jest ze mna o czym pogadac ...jestem tez smiala otwarta na ludzi a jednak zostaje mi tylko przysluchiwanie sie historii milosnych moich przyjaciolek ktore dodam ze sa ode mnie mlodsze wted ja sie nie odzywam no bo coz mam do powiedzenia..? heh zawsze tak jest nie wiem co ze mna jest nie tak...

Gość ta jasne co jeszcze
kolejna niedojrzała laska co myśli że jest księżniczką bo ma duże niebieskie oczy:D:D i czemu ale to czemu jest sama? :D:D hahaha czas dojrzec bo to nie wygląd jest najważniejszy

Gość cream w pomarańczy
bo one w większosci nie potrzebują faceta na stałe one poprostu lubią sobie ich zaliczac :)

Gość ofermm a
a może one od czasu do czasu bywają same bo im się wydaje że są bóg wie jakimi pięknościami i każdy facet musi się podporządkować ich zachciankom.

Gość bo jest za malo kolesi

Gość musk!
kant_dupy, no to w końcu jesteś bi czy hetero, bo nie wiem czy mam zacząć cię uwodzić

Gość eyuioa
super! gdyby więcej facetów o tym wiedziało to byłby raj na ziemi :D " babki urodą przeciętne czy brzydkie. Te nie są nawet zauważane jak nie mają faceta latami (choć mogą być zaje...te w łóżku i fantastyczne w partnerstwie"

Gość schowac sie ..
sa wybredne faceci wiedza ze sa samotne, no koleznaka pracuje z samymi facetami jest kierowniczka i nic

Gość MariaClara
Nie rozumiem,dlaczego samotnosc to dla was porazka. Moze niektorzy sa samotni z wyboru,mimo,iz na powodzenie nie narzekaja? Singiel to dla was synonim porazki zyciowej- wzorzec myslenia z zeszlej dekady,gdy "stara panna" czy "stary kawaler" byli wrecz napietnowani.