Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tak_to_boli

DO KOBIET !!! w CIĄŻY

Polecane posty

WItam wszystkie kobiety chcące być w ciąży, szczęsliwe mamusi czy też przyszłe mamy:) Wraz z mężem staram sie od niecałego roku o dziecko, jednak nic z tych naszych \"starań\" nie wychodzi :( Obecnie mam przeczucie \"bycia\" - osłabienie organizmu, bolace piersi (ale nie cały czas- tak jakby zakwasy).Całymi dniami mogłabym spać. Mam regularne cylke miesiączkowe 30dniowe, kochałam się w okres, i w ciągu dni płodnych też. osoatania miesiaczka zaczeła sie 25 grudnia (trwała z 4 dni). który dzień był najodpoiwedniejszym na zajście w ciążę? czy te objawy co mam wskazują na ciązę czy raczej na stan po dniach płodnych? dziękuję za odpowiedz :*

jest cale mnostwo ale nie sadze zeby ktoras wiedziala na 100 % czego to objawy napewno starajac sie juz dlugo bardzo pragniesz ciazy i wroszysz sobie z najmniejszego objawu, ale doprawdy....nie wiem... owocnych staran!

co do objawow to czasem jak sie bardzo chce to sie fakty naciaga,ja tak mialam, tez rok sie staralismy. jak juz bylam w ciazy to powiekszyly mi sie piersi i byly balace-to byl pierwszy objaw, czulam sie swietnie, ale co kobieta to inaczej, a co ginekolog na takie starania? mialas jakies badania?

Gość od 8-13 stycznia
według tego co podałaś 10 stycznia powinna być owulacja i wtedy ciąża powinna być najbardziej prawdopodobna(jeśli czegoś nie pomyliłam) powodzenia!!

najwieksza prawdopodonośc do zajścia w ciąze w twojej sytuacji byla miedzy 6 a 12 stycznia tego roku

najwieksza prawdopodonośc do zajścia w ciąze w twojej sytuacji byla miedzy 6 a 12 stycznia tego roku

witam! mam pytanko. w ostatnich 6-miesiącach mialam okres mozna powiedzioec nieregularnie. raz bylo 22 dni, natepnie 30,30,35,31,27. wychodzi z tego przecietny cykl 29 dni. ostatnio okres dostalam 12.12.2008 roku. niewiem sama kiedy powinnam teraz dostac.robilam dwa testy miedzy ktorymi byla odległość kilku dni ,wyszly negatywnie. kiedy teraz powinnam dostac okres? jak myslicie? do kiedy poczekac ze zrobieniem nastepnego testu? z gory dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam