Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwienie mam

Zmartwienie z córką.

Polecane posty

Gość myssssszka
powinnaś porozmawiać z córką. Wierz mi, miałam koleżankę, która z mamą rozmawiała też o seksie bez zażenowania. To nie powinien być temat tabu...Dzieci teraz naprawdę są o wiele sprytniejsze niż nam się wydaje..Bo potem będzie myśleć, ze to zakazany owoc (a jak wiadomo zakazane owoce lepiej smakują:P)..Ja o seksie pierwszy raz dowiedziałam się w zerówce! Od koleżanki (nie mam pojęcia skąd wiedziała!:O),no ale nieważne;) Chcę powiedzieć, że jak bedzie chciała więcej wiedzieć na ten temat, to i tak sie dowie;) pozdro

Gość co moga ci zrobic
mylicie pojecia. jednym jest rozmowa o seksie itd., a czym innym jest rozmowa o seksie jej mamy. i to drugie powinno na razie pozostac tajemnica.

Gość tresska
tylko moim zdaniem dzieci powinny najpierw wiedziec to od rodzicow a potem od kolezanke w szkole! Ale co konkretnie powinny wiedziec od rodzicow? Ze ludzie uprawiaja seks i z tego biora sie dzieci? Dzieci to wiedza ogladajac chociazby od najmlodszych lat filmy, gdzie zawsze jest jakis watek milosny.

mylicie pojecia. jednym jest rozmowa o seksie itd., a czym innym jest rozmowa o seksie jej mamy. i to drugie powinno na razie pozostac tajemnica dokładnie tak samo czuję. nie chcę jej mówić o sobie.

Gość tresska
Moim zdaniem popelnilas blad tlumaczac sie jej. Ja rozumiem, ze odkad weszly gimnazja, to mlodziez szybciej dojrzewa, ale to jest dopiero 10latka!

Gość Mamusia------------
film jest filmem a zycie zyciem!powinni wiedziec ze seks uprawia sie z miłosci!i oczywiscie ze przez seks rodza sie dzieci i co maja one robic zeby tych dzieci nie miec wieku 15 czy 16 lat!

Jeżeli to byłby rzeczywisty przyjaciel, to niekoniecznie spotykalibyście się wyłącznie dla pewnej damsko-męskiej zabawy. Sama napisałaś że łączy cię z tym wybrańcem tylko jedno. Gdyby było więcej, dziecko potraktowałoby sprawę naturalnie. Może nawet przyjęłoby jego jako Twojego ukochanego, a tak to wyszło tak, jak nie powinno wyjść.

Nio ja mam tylko 10 lat więcej i wieku szkoły podstawowej w 4 klasie podstawówki na biologi na temat zapłodnienia się uczyliśmy wiec jej sie spytaj co biorą na biologi jak będzie na czasie to jej powiedz powoli o antykoncepcji ciąży stosunku chłopakach by się tego z bravo nie dowiadywała bo to jest o zgrozo co tam te dzieci piszą wiem może by ten temat krepujący itp ale porozmawiał z nią byle za jakies 7 8 lat nie przyszyła do ciebie mamo bo jestem w ciąży i co dalej bo jak ja czytam tu na kafe że dziewczynki zaczynają się brać za sex to mi sie włosy jeżą na głowie bo mam 21, rok chłopaka a ja dalej nie jestem gotowa. Wiec powolutku ją do sprawy seksu wprowadzaj