Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitka12

wrozka. Sposoby wrozenia

Polecane posty

Gość kitka12

wbieram sie za pare dni do wrozki. wiem ze sa rozne sposoby wrozenia, np z reki. tarot. fusow herbaty czy tam kawy. A wy jaki sposob uwazacie za najlepszy ? nie wiem jak to wogole wyglada bo nigdy nie bylam u wrozki. Moze ktos sie wypowie??

Gość kitka12
ochyda;/ powaznie sie pytam ale widze ze nikt sie nie udziela

Gość kitka12
ja tez nigdy w to nie wierzylam , ale moze ona mi choc troche pomoze...

Gość sposób jest nieważny
najważniejsze żeby osoba się na tym znała a nie lała wodę:D

Gość kitka12
no tak, ja ide do takiej co ponoc prawde mowi slynna jest na cale miasto, wiec mysle ze choc troche mi pomoze

Gość kitka12
dzieki za linki wlasnie sobie przegladam:)

Gość kitka12
sama juz nie wiem zastanawiam sie od tyg. i nie wiem czy mam isc, z jednej strony sie boje ze mi powie cos czego nie chce uslyszec... ale z drugiej strony jak sobie mysle ze moji znajomi byli u niej i naprawde im powiedziala prawde:)

tez byłem powiedział coś omni że Tylko ja mogłem wiedzieć np o tarocie to wiedziała od razu nawet z kart nie wyciągła że próbowałem się powiesić a powiedziała ze poznam boga od nowa to było pół roku temu i to się sprawdził ale reszta narazi czeka jak miłość kobieta z dzieckiem przeczytałem rozmowy z bogiem http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=antubis12 a fragmenty tutaj o miłości http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3960786&start=30

Gość kitka12
mimo mego leku pujde, moje zycie mnie do tego zmusza jeszce nigdy chyba nie bylam w tak beznadziejnej sytuacji...

aha jeszcze tarot nie jest do wróżenia ale do rozwiązywania problemów twoje myśli tworzą twoja rzeczywistość

Gość kitka12
czyli tarot chyba moze mi pomoc, troche sie boje bo moja mama mi caly czas powtarza ze wrozby to nic dobrego, a tarot -mam sie trzymac od niego zdaleka... moja mam jest bardzo wierzaca, ale z drugiej strony co w tym jest zlego. w tej chwili chwytam sie kazdej pomocy