Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boli_Mnie_Be

CZY ON MOZE MNIE ZBADAC JESLI MNIE BOLI I LECI MI KREW?

Polecane posty

Gość Boli_Mnie_Be

hej strasznie bola mnie jajniki i leci mi krew (ale ta krew to moze byc od tego ze w tamtym miesiacu nie robilam przerwy od tabletek antykoncepcyjnych). a podczas stosunku mam wrazenie jakby cos ''przeszkadzalo'' w środku, no i też mnie boli bardzo podczas sexu :/ W zwiazku z tym chce sie (MUSZE) wybrac do lekarza, i mam pytanie - CZY ON MOZE MNIE ZBADAC JESLI MNIE BOLI I LECI MI KREW?? no i co to moze byc?;/ na jakies usg mnie moze wysłac lekarz czy coś? boje sie strasznie:( help :(

Gość Boli_Mnie_Be
odpliszcie cos

Gość mortycja87
lekarz i tak używa rękawiczek wiec jeśli bedzie koniecznośc zbadania to bez problemu to zrobi. Jeśli masz dolegliwości to bez wahania zgłos się do lekarza! jedynie zgłoś ze masz krawienie.

Ale ta krew to jest okres czy co? Bo nawet jeśli nie robisz przerwy, to ewentualnie pojawia sie plamienie, ale nigdy krwawienie. Jesli do okresu z odstawienia jeszcze daleko, to czym prędzej do lekarza, bo może coś ci się stało w środku. I absolutnie nie współżyj, bo możesz jeszcze sobie bardziej zaszkodzić

Gość proszeprosze
Wystarczy że powiesz lekarzowi że plamisz i on zdecyduje czy bedzie cię badał, jeśli bedzie taka konieczność to napewno cię zbada.