Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igaunna 26

ulegly chlopak i jego koledzy

Polecane posty

Gość igaunna 26

mam pewien problem...zacznijmy od tego ze jestem osoba dosyc pewna siebie, uparta, zawsze musze postawic na swoim. Moj chlopak (razem 2.5roku) jest wrazliwy, ulegly itd. Nigdy nie chcialam go wziac pod pantofel, czasami nawet jego zachowanie mnie drazni, chce zeby on mnie troche zdominowal ;) anyway, jego koledzy smieja sie ze mnie i z niego, teksty typu- wziela Cie pod ..., jestes zdominowany, zerwij z nia itd :( moj chlopak nawet tego nie prostuje :( nie chce byc tak postrzegana, meczy mnie to strasznie. nie wiem czy jest sens...przykro mi ze moj chlopak musi tego wysluchiwac, ale czy powinnam uwazac ze to jest moja wina??? Nie wiem czy jest sens ciagnac ta znajomosc skoro wszyscy jego koledzy i rodzenstwo uwaza mnie za materialistyczna, wredna, dominujaca wiedzme... Czasmi mi sie nawet wydaje ze moj chlopak zgrywa sie na ofiare. Buuuuuu, ja naprawde taka nie jestem!!!

Gość igaunna 26
staram sie nie przejmowac...tak, 26 lat, ale nie chce byc tak postrzegana. To nie jest przyjemne wiedziec ze oni mnie nienawidza :( ehhhh, nie jestem osoba az tak dominujaca, mam po prostu silniejszy charakter niz moj chlopak nie wiem czy sobie nie znalezc zimnego drania ;P

Gość kleszcz
Być może jesteś dominująca ale chyba sama nie wiesz czego chcesz i jakiego faceta akceptujesz ? Jeżeli chcesz zamienić faceta na inny model to oczywiście droga wolna ale obstawiam, że jesteś temperamentna 'zołzeczka' i w duecie z draniem co chwilę będziecie się mordować Zatem, czego tak naprawdę chcesz ?