Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karotenik

Chcę mieć dzidziusia, moją małą własną fasolkę

Polecane posty

Gość karotenik

Hej jeśli tez czynicie starania o dzidzi to sie przyłączcie :)

Gość karotenik
Bo to tak jest ja tez przez dłuzszy czas nie chciałam( a nawet chciałam, ale były rzeczy wazniejsze), a teraz sie z męzem staramy 8 msc i nic!

Gość karotenik
a zabezpieczasz się??

Gość misio82
ja tez sie staram od 7 mc i na razie nic.

Gość karotenik
a mierzycie temperaturę i tak dalej??

Gość karotenik
bo mi sie zawsze wydawało, ze wiem kiedy są te dni, ale skoro od kwietnia nic nie wychodzi to się zastanawiam nad testami owulacyjnymi

Gość misio82
ja stosuje te testy. i nie wiem czy sa wiarygodne. Gin mi mowił ze powinnam celowac na 14dc.wedlug testów owulacja to 20, 21 dc.

Gość karotenik
acha, to mnie nie pocieszyło, bo ja juz sama nie wiem jak tu zadziałać żeby wyszło

Gość kkggaa
my się staramy ponad rok, jest owulacja , bylo mierzenie temp, testy owulacyjne, i nic

pokrzepiające to nie będzie ale na pewno pomoże załamanym - 50% niepłodności leży po stronie partnera, więc.. zanim zaczniecie się zadręczać i wydawać krocie na inwazyjne badania - wyślijcie chłopa na badanie ogólne nasienia.

Gość mamuóhaa
dolanczam sie do was;) ja staram ie o malenstwo 10miesiecy... bezskutecznie... lekarz mi pow,ze spokojnie rok by jeszcze poczekal z badaniami itp... kazdego miesiaca w dzien @ jest lacz,lamet... i zawsze nadzieja... w sobote mam dostac okres-moze nie bedzie go jednak;) pozatym cos wam powiem dowiedzialam sie ze moze byc blokada psychiczna jesli sie bardzo chce to przez notoryczne myslenie o dziecku tez podobno trudniej zajsc w ciaze, a mnie powiedzial lekarz ze u mnie juz z rozmowy widac zbyt emocjonalne podejscie ... eh...

Gość mamuóhaa
wiecie co? jestem zalamana, kolezanka z pracy jest w ciazy co w tym " najsmieszniejszego"?? wyslalam jej stronke plodnych bo bardzo chciala zajsc wciaze jeden cykl obserwacja i prosze ma...a ja?.... skonczylo sie w domu na wybuchu placzu i tyle... ehhh;((

Gość guii rfy
No i włąśnie w tym problem. mierzycie dni płodne, temperatury i inne pierdy. Zacznijcie cieszyć się seksem nie myśląc o tych pierdołach to na pewno wam się uda.

Gość mamuóhaa
fajnie ci mowic jesli sie bardzo chce trudno o tym nie myslec... Ja staram sie nie kocham sie tylko dla tego... ale jednak kiedy dostaje okres jest cholernie zle przykro...