Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Green Tea.

DLA KOBIET - Wasze ulubione kosmetyki z UK

Polecane posty

Gość latte171
a czy moze ktos polecic dobry krem do twarzy na dzien. chodzi mi o krem do cery tlustej, matujacy

Gość Green Tea.
Polecam Clarins, dokladnie ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22626 kupilam w Bootsie, na dzien uzywam tego na serum z wit. C i makijaz trzyma sie perfekcyjnie caly dzien, nie ma blyszczenia. Poza tym wyregulowal prace gruczolow lojowych, wiec moja skóra z mieszanej (tłusta strefa T) zmienia się w normalną. Na noc używam jakiegoś tłustego lub mocno nawilżającego kremu, żeby nie przesadzić z wysuszaniem.

Gość Green Tea.
Polecam Wam tez dazzle dust - cienie w pylku firmy Barry M, jeden sloiczek jest mega wydajny a kosztuje cos kolo 4,50 funta. Cudnie sie mienia w swietle dziennym, sa bardzo trwale a gama kolorow jest ogromna. Przegladalam sobie dzis filmiki na You Tube - ta dziewczyna ma niesamowite poczucie humoru, talent i czaruje wlasnie takie efekty m.in. tymi cieniami - http://www.youtube.com/watch?v=CRUB94ZPbRY Przegladnijcie sobie inne jej filmiki, fajna inspiracja. Ja sama jestem juy prawie kosmetzczka, umiejetnosci mam ale zdolnosci artystycznych i fantazji do makijazu nie mam, a na you tube znalazlam super pomysly.

Gość cipuchaa
up!

Gość Green Tea.
Witam dziewczyny i podnoszę i pozdrawiam. Mój temat umrzeć nie może :)

Gość Calineczka0025
czesc:) mam do was takie male pytanko: czy wiecie moze gdzie w Anglii moge kupic maskary diora??(boots,superdrug,sarvers nie posiadaja takich kosmetykow)

Gość w kazdym wiekszym
centrum handlowym

mascara Diora powinna byc w wiekszym Bootsie tam gdzie sa duze stoiska drogich marek a jak nie to z pewnoscia w Johnie Lewisie. ja polecam produkty firmy Clinique - wiem, sa w Polsce ale bedac w Polsce nawet nie byloby mnie stac na marzenie o tych produktach. teraz owszem, kupuje i sobie chwale. z typowo angielskich marek nic takiego jeszcze nie zachwycilo mnie aczkolwiek zachwycaja mnie tutaj ceny i promocje np plyn do demakijazu Decleor 400 ml - £9.99 w Bootsie - jak za darmo

Gość Green Tea.
Halo dziewczyny, co nowego? Ja znowu o Palmersie - wyszedł balsam brązujący (ja go kupuje w superdrug bo nigdzie indziej nie mogę znaleźć), dobrze nawilża, PIĘKNIE brązuje, mocno. Polecam, ja używam co 2-3 dni a między czasie używam olejku do ciała Palmer's i opalenizna się pięknie trzyma. Pozdrawiam!

Gość nowa na tym topikuuuuu
A co myslicie o kosmetykach do wlosow Treseme? Uwielbiam ich balsmy. Naprawde nawilzaja.

Gość Calineczka0025
jesli chodzi o szampony czy odzywki Tresems uwazam ze sa na dobrym poziomie i jak najbardzie nie powinnas z nich rezygnowac jednakze co kilka miesiecy powinnysmy je zmieniac bo wlosy sie przyzwyczajaja i pozniiej juz nie pomagaja ani nie daja zadowalajacego efektu hehe jedynie zapach zostaje:)

Gość czerwonoskóra
Hej dziewczyny! A co polecacie do cery wrażliwej i naczynkowej? Szukam jakiegoś dobrego kremu i mleczka lub wody micelarnej, ale w rozsądnej cenie. Pozdrawiam!

Gość A-antidotum
tez mam proble z naczynkami i nie znalazlam kremu,pelno jest tu kremow przeciw zmarszczkowych

Grean Tea- ja tez przekonalam sie do balsamow Palmers, obecnie mam dwa- z shea butter i oliwkowy, sa naprawde rewelacyjne. Maja tez swietne produkty dla kobiet w ciazy i niemowlat- mysle, ze bede ich uzywac w czasie ciazy (mam nadzieje, ze juz niedlugo!) podobnie jak BIo Oil. Co do kosmetykow Barry M to nie probowalam jeszcze ale czytalam pozytywne opinie wiec pewnie sie skusze.

Gość ballbinka
Ja kupiłam kosmetyki do cery naczynkowej w sklepie internetowym w uk www.dobrekosmetyki.co.uk O dziwo znalazłam tam Iwostin Capillin, który jest naprawdę ok. Kiedyś miałam okazję spróbować kremu Clinique Redness Solutions i też był fajny, ale bardzo drogi... około 30 funtów i do kupienia w Boots.

Gość mała3321
Dzięki ballbinka :-) Byłam na stronce, o której pisałaś i jestem zadowolona. Mam problem z naczynkami i znalazłam tam kilka kosmetyków, których używałam wcześniej i są sprawdzone. Bardzo się cieszę, że tu zajrzałam.

Gość sandraxxo
Witam piekne panie w UK :) ja poszukuje dobrego kremu wlasnie dla cery bardzo tlustej, tradzikowej, Green Tea napisala juz o tym, ale nie rozumiem czesci "na dzien uzywam tego na serum z wit. C" :p mam rowniez pytanie: ile kosztuje ten krem Clarins Truly Matte zastanawiam sie nad jego zakupem :) mam rowniez pytanie co do tego kremu Bio Oil, bylam dzis w aptece i powiedzialam ze poszukuje kremu na mala blizne (jednak dosc widoczna) ktora niestety jest juz pare ladnych lat na mojej twarzy jednak nie kupilam go bo wole najpierw sie dowiedziec od Was czy w ogole warto w ten krem inwestowac, myslicie ze rozjasni mi ta blizne w jakimkolwiek stopniu? Pozdrawiam i licze na odpowiedzi :)

Gość sandraxxo
haloo, jest tu ktos :) ?

Gość obligacjaakcyjna
hej dziewczyny poszukuje dobrego kreu do cery suchej (do twarzy). Nigdy nie mialam problemow z sucha cera, ale ostatnio cala jestem sucha hehe, mysle ze to wina wody ale nie wiem

Gość obligacjaakcyjna
Green Tea. pisalas w pierwszy poscie o "Palmers - Cocoa Butter balsam w butelce i masło w słoiczku", czy mogla bys i powiedziec gdzie moge go dostac, no i mam takie pytanie, a mianowicie od porodu minely juz dwa lata, czy tan krem moze i jeszcze troche pomoc, czy jest juz za pozno, a moze jest jeszcze cos innego co chociaz troche pomoze. dziekuje za pomoc

Gość sdfghjkl
spróbowałam tego Palmers i jak dla mnie tragedia:( ciezki i skóra sie klei,wyrzuciłam do kosza

Gość sandraxxo
obligacjaakcyjna - co do Palmers, to jest on na prawde bardzo dobrze dostepny. Znajdziesz go w Bootsie i wszystkich tego typu wiekszych drogeriach widzialam nawet go tez ostatnio w Asdzie :)) Green Tea, nadal czekam na odp od Ciebie co do mojego postu zamieszczonego wyzej ;)

sandraxxo- pozwol,ze ja odpowiem na Twoje pytania. Co do Trully matte to jest to cala seria komsetykow do cery tlustej- kremy w granicach 22 funtow za 50ml http://uk.clarins.com/webapp/wcs/stores/servlet/cosmetics-products_face_oil-control_-11_10201_11751__44048_30103 Co do bio oil to ja raczej uzywam go do ciala a nie do twarzy, co do blizn na twarzy najlepiej zapytac w aptece o dobry krem...lub wybrac sie na jakies zabiegi do kosmetyczki np mikrodermabrazje

Gość sandraxxo
Madziulka dziekuje za odpowiedz :) :* a czy Ty stosowalas moze ten krem Truly Matte i czy wiesz czy jest skuteczny na bardzo tlusta skore? Wypytuje sie tak bo nie wiem czy warto inwestowac az 20 funtow w krem :) pozdrawiam ;)

Gość easterbuunnyyyyyyyyyyyyyyyyy
oii girls, nikt tu nie piszeeeee

Gość women999
hej dziewczyny. Jakiś czas temu zakupiłam sobie Rescue Oil....to jest to samo co Bio Oil tylko że o wiele tansze...kupiłam na probe 40ml w Poudland czyli w funciaku;p oczywiscie za funta!! i wydaje mi sie ze ma takie samo dzialanie jak bio oil. tutaj zapodaje linka angielka opisuje cale działanie tego olejku...tylko ze ona go zakupiła za 1.99 w Home Bargains i 75ml.http://www.dooyoo.co.uk/body-care/healthpoint-rescue-oil/1084764/ ..polecam!!

Gość maya123
Znajoma mi poleciła PALMER'SA - dała mi masło do ust i jest rewelacyjne, bardzo długo się trzyma i bardzo fajnie i nawilża i natłuszcza a właśnie ja z tym mam problem, ze oprócz nawilżania potrzebuję, żeby kosmetyki się dłużej utrzymywały na mojej skórze bo jak kupuje jakieś lekkie to mam czerwone, swędzące plamy, to szczególnie wiatr mi to robi ze skóra.

Heh :) Revlon photo ready foundation Gosh Primer Rimmel blush Loreal mascara Wszystko zakupisz w superdrug. :) jak dla mnie najlepszee :)

Gość Marta_j
Chcesz kupić kosmetyki, ciuchy ,buty z uk? pisz- bloondi83@gmail.com