Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moja przyjaciolka ...

nie moge wprost uwierzyc

Polecane posty

Moja przyjaciolka jakis czas temu oglosila, ze sie zareczyla. Super fajnie, myslalam, ze bede jej swiadkiem - w koncu sobie obiecywalysmy ale wlasciwie jesli by wybrala kogos innego to tez bym nie plakala bo moge sobie isc na wesele jakos gosc i niczym sie nie martwic. I wszytsko byloby OK gdyby nie to co dzisiaj powiedziala. Otoz powiedziala, ze przeprasza ale nie moze mnie wziasc na swiadka bo jej narzeczony stwierdzil, ze jestem za gruba (nosze 40/42 przy 170 cm wzrostu) i popsuje im zdjecia. Po prostu nie moge w to uwierzyc. Wszystko bym zrozumiala ale akurat nie to.

i co radzicie zrobic w tej sytuacji? ... odchudzanie odpada od razu zaznaczam, dopiero co wycieli mi tarczyce wiec i tak wielkich efektow mi nie przyniesie.

jakbym to przeczytala jako temat kogos innego to chyba pomyslalabym to samo ale nie. to jest prawda. a ja sama nie moge uwierzyc, ze to sie w ogole stalo :/

Gość Ups...........................
niektórzy to potrafią być szczerzy.

Gość biała kurtka
marna prowokacja

Gość zadaj sobie jedno pytanie
czy to była na pewno twoja przyjaciółka...Trudno mi uwierzyć w takie chamstwo niby przyjaciółki.Nie wiem czy z kimś takim chciałabym utrzymywać jakikolwiek kontakt.Jeśli nie podobasz się jej narzeczonemu mogła użyć innego argumentu, a nie w tak chamski sposób napluć komuś w twarz.

a tak swoja droga ta twoja przyjaciólka to jakas ciamajda siedzaca pod pantoflem facetowi:o dlaczego jezeli baba znajddzie sobie faceta to byla by w stanie polozyc sie dla niego na torach czy wysluchiwac obrazania jej przyjaciolek..jezeli ona powiedzialaby ze jego przyjaciel to alkoholik to daje sobie reke uciac ze on by sie oburzył

Gość lostka
Ja bym nie poszla na ten slub. Chcesz skladac zyczenia takiemu chamowi?:O

a gdzie przekonanie, ze wpieprzam tone slodyczy przed kompem? przeciez napisalam, ze wlasnie wycieli mi tarczyce. poza tym nie widze powodu dla ktorego mialabym sie odchudzac. Nosze normalny rozmiar i dobrze sie ze soba czuje. 36 nigdy nie bylo moim marzeniem.

nawetyjesli autorka wpieprza tone slodyczy to gowno komukolwiek do tego a juz najmniej temu prostakowi... on pewnie wyglada jak mlody bog:o? buehehe

Gość dfghj
no 42 to normalny rozmiar nie jest.... aleee to co zorbila to chamstwo, jakby moj facet tak pow o mojej przyjaciolce to nie wiem.. z liscia bym mu nie dala bo nie wolno bic nigdy ale awanture mialby taka ze ho ho! ja bym ci radzila olac ich slub calkiem, wybacz ale czy kogos takiego da sie nazwac przyjacielem?? :O

Gość dfghj
no a facet to burak buraczany faktycznie, widac ze slub hcce dla picu i zeby ludziom pokazac a nie dla uczucia :O

a od kiedy 42 nie jest normalnym rozmiarem? odkad jedynie dopuszczalnym jest 32, 34 jeszcze ujdzie a 36 powinno sie za siebie wziasc bo to juz blisko 38 a 38 to pasztet? sory, nawet jesli wazylabym 150 kilo to to nie jest niczyja sprawa poza moja.

25

Gość hfdhdfddf
ja bym na twoi miejscu nie poszła na ten slub - o chamstwie tej parki lepiej zapomniec a co do komentarzy o Twój rozmiar - a co was to obcchodzi ile ona wazy??:O a zreszta moja siostra nosi spodnie rozmiar 42, a jest o wiele seksowniejsza niz ja (r 36-38)

Gość lostka
a gdzie przekonanie, ze wpieprzam tone slodyczy przed kompem? Nie tlumacz sie, bo niektorzy ignoranci nigdy nie zrozumieja, ze mozna miec nadwage i nie zrec jak swinia.

Gość kleszcz
Zapytam inaczej, jak to się mogło stać, że kobieta w wieku 25 lat waży 100 kg i wygląda jak wielka kupa tłustego mięsa wylewającego się z biodrówek ? Świadkową nie zostaniesz , żoną na pewno nie ! Jaki facet zechce się męczyć z wagą 100 kg żywego mięcha ? Wcale się nie dziwię , że zostałaś olana .

Gość dfghj
normlany rozmiar konczy sie na 38 taka prawda, ale prawda tez ze jakbys miala 46 czy 48 to nie powinna sie tak zachowac

nie waze 100 kilo. waze 67 a to duzo mniej. wlasnie wycieli mi tarczyce. radze poczytac o niedoczynnosci. to taka choroba gdzie malo jesz a i tak nie chudniesz. ciesze, sie ze jestem jaka jestem bo mogloby byc gorzej. a rozmiar 40-42 jest wedlug mnie przy moim wzroscie najzupelniej normalny.

Gość freztxg
"kleszcz Zapytam inaczej, jak to się mogło stać, że kobieta w wieku 25 lat waży 100 kg i wygląda jak wielka kupa tłustego mięsa wylewającego się z biodrówek ? Świadkową nie zostaniesz , żoną na pewno nie ! Jaki facet zechce się męczyć z wagą 100 kg żywego mięcha ? Wcale się nie dziwię , że zostałaś olana ." wcale się nie dziwię czytając twoje posty, od lat wiadomo, że kleszcze to gówniane zarazki, cot o walają się wszędzie, a nigdzie nie są mile widziane i nic sobą nie reprezentują " 20:29 [zgłoś do usunięcia] dfghj normlany rozmiar konczy sie na 38 taka prawda, ale prawda tez ze jakbys miala 46 czy 48 to nie powinna sie tak zachowac" normalny człowiek zaczyna myśleć w odpowiednim momencie, ty natomiast dłuuuugo po tym, gdy coś napiszesz... a do autorki- zastanów się, czy słowo przyjaciółka w tym wypadku nie było od samego początku nadinterpretacją, nie załamuj się, bo jak widzisz, nie ma czym się przejmować, na twoim miejscu naturalnie też zlałabym parkę cudownych-pięknych-zakochanych (ciekawe tylko, jak długo...)

Gość malutka22222
Dla mnie rozmiar 42 to jest może ciut za duży ale kurde to nie o to chodzi. Ważne żeby dobrze się czuć w swoim ciele. A "przyjaciółkę" radzę olać, bo to nie jest prawdziwa przyjaciółka

Gość Taka jedna dziewczyna.......
Dobre.... :)🖐️

Gość fdsfsfsd
A co do nadwagi w wieku 25 lat (rozmiar(40/42) nie bede tego komentowac... masz racje - zamknij sie i nie komentuj, bo to chyba nie twoja sprawa ile kobieta wazy:O interesuj sie swoim tyłkiem, a nie jej:O

Gość dfghj
oho, kilka pasztetow sie oburzylo 🖐️

Gość freztxg
dla ciebie moge byc nawet pasztetem, nie dbam o to, nie zalezy mi na zdaniu osob, ktore nie potrafia wczytac sie w sedno problemu i widza tylko jedno dno. ludzie, jest prosta zasada: nei macie nic sensownego do powiedzenia, to sie nie udzielac. po drugiej stronie jest czlowiek, z uczuciami, wadami i zaletami, a kazdego latwo zranic.

Gość white.apple...
nie idź na ten ślub a tej dziewczynie powiedz, że takich "przyjaciół" nie potrzebujesz...

Gość fdsfsfsd
dziecko, waze 50g/165cm wzrostu...dla ciebie moge byc pasztetem, w sumie w tyłku mam twoje zdanie