Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajtka

swędzenie miejsc intymnych -pomocy!

Polecane posty

Gość kajtka

Witam Strasznie mnie swędzi w miejscach intymnych. Chyba grzybica się przypałetała... Myślałam,że mam w domu jeszcze maść clotrimazolum,ktorej kiedys uzywalam w takim przypadku ,więc nie wstapiłam do apteki- ale NIE MAM! Czy znacie jakiś domowy sposób,żebym się nie musiała ciągle drapać całą noc? może rumianek?nie wiem... pomóżcie

Polecam clotrimazolum- maść. w aptece, bez recepty, kilka złotych.i dbanie o higiene:/

Gość kajtka
dbam o higiene grzybica to czasem efekt wyjalowienia organizmu antybiotykiem lub oslabienia organizmu u mnie chyba to drugie -od paru dni mam szkolenia w pracy, musze dojezdzac kawalek i stresik bo szef nade mna wisi... Masc jest super,no ale teraz nie dostane,a to mi chyba spac nie da... ani szalwii nie mam COS JESZCZE??

Gość w goreee
witam mam podobny problem, czuje lekkie swedzenie, wejscie do pochwy jest lekko zaczerwienione. przypadkiem mam w domu masc clotrimazolum (siostra uzywa) i zastanawiam sie, czy moge jej uzyc. a jesli tak to czy wprowadzic ja do pochwy czy posmarowac tylko to zaczerwienienie u wejscia, i ile razy dziennie. pozdrawiam.

nie znam innego sposobu :( słyszałam że czosnek pomaga ale ja nigdy nie stosowałam i chyba bym się bała.

Gość kajtka
w goreee posmaruj z wierzchu, ja z wierzchu smaruje JAK MAM MASC.. :P ehhh co ja zrobie do rana??

smaruj srom dwa razy dziennie, po kąpieli.możesz też paluszkiem tak trochę w wewnątrz.

Gość oooooopjgut
ta masc jest super co wymieniaja wyzej,,,ja sypałam tez pudrem,,, pomagalo

Gość Ekspertka
a moze byś sie umyła świntucho?

Gość płyn do płukania ust pomoże
naprawdę, piecze jak cholera, ale ulga jest natychmiastowa :)

Gość nie koniecznie grzybica
mi pomógł sudokrem neiiwem czy mialam jakies zapalenie czy to przez mydło ale pomogło

uzywaj zeli do higieny intymnej z kwasem mlekowym to nie musi byc zadna grzybica a moze Cie swedziec od upławow ,,