Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula2890

NIEPOKĄCE, TROCHE SIE BOJĘ!!! pomocy

Polecane posty

Czesc dziewczyny! Tak wiec odstawilam tabletki po \"okresie\" wzielam tylko jedną reszta odpuściłam..! I na dodatek jeszcze przerwe miałam wydłużoną o jeden dzien. kochalismy sie od tego piatku, koniec we mnie wiadomo:) OD RAZU MÓWIĘ, ZE NIE MÓWCIE ZE JESTEM IDIOTKĄ, ZNAM WIELE PRZYKLADÓW I DOWODÓW NA TO, ŻE NIEKTÓRE KOBIETY PODEJRZEWAJĄ CIĄŻE WCZESNIE I TO SIE SPRAWDZA!!. Mam zawroty głowy jak wstaje, jestem bardzo senna, zauwazyłam wydzielinie koloru białego. Mam sucho w buzi bardzo czesto i wlasciwie zjadłabym cos ale ciagle nie wiem co i nie wiem co sie dzieje. Dziewczyny proszę o pomoc to mnie dreczy a chcemy tego malucha. I NIC SOBIE NIE URAJAM!! Całuję!

Pytam sie czy to mogą byc wczesne objawy ciąży. To chyba logiczne z tekstu? Tak wiec prosze o normalnie odp. I na dodatek cera zaczęła mi sie psuć.

Gość no i dziecko odrobiło lekcje
i wróciło z tym samym debilnym tematem :O :O :O :O :O do książęk wracaj !!!!!!!!!!!!

Gość ja ci powiem że już teraz
współczuje dziecku, które kiedyś urodzisz :O :O że będzie miało taką pustą i głupią mamusię :O :O :O :O

Słucham??? O co ci dziewczynko chodzi?? Nikt Ci nie karze mi odpowiadac. Z reszta proszę o powazne odp

ale nie podałas zadnych szczegółów... kiedy to było np. chociaz mimo wszystko wątpie, że jesteś w ciąży bo te objawy są takie hmmm.... mało wiarygodne... zresztą jest tyle stron na których sa podane objawy... poczytaj tam, zrób test i po kłopocie ;]

Gość to jeszcze krótka lekcja z pol
skiego KAŻE a nie KARZE :O :O do książek sio tak jak ktoś powyżej wspomniał !

O ortografie chcesz sie kłocic? Jestes załosna. AgusiaAgusia chociaz Ty jedyna normalna, wiele kobiet mialo tez szybko takie objawy i okazaly sie sprawdzone nierozumiem dlaczego na forum mam byc jechana o swoje wątpliwosci. TO dla mnie wielkie przezycie i stres a su ki które nie umieją tego uszanowac to ich strata i problem, nie mój. Bardzo chce byc mama. Ale staram sie rzeczywistoscia zyc i nic sobie nie urajac. Wypisuje tu tylko fakty które dzieją sie w moim organiźmie. Pozdrawiam

a przepraszam nie doczytałam , że to w piątek było ;) wiesz... nie chce Ci zrobić przykrości ani nic... ale wydaje mi się , że to raczej niemożliwe żebyś tak szybko miała jakieś objawy.... oczywiscie zdarzają się takie przypadki ale to rzadkość

Jesteś wyśmiewana bo: 1 - nikt z nas nie jest ginekologiem 2 - nawet jakby ktoś był to nie stwierdzi przez monitor czy mogłaś zajść 3 - po 5 dniach od potencjalnego zapłodnienia nawet jeszcze test nie pokaże bo te najczulsze dopiero pokazują 6 dniową ciążę 4 - po odstawieniu tabletek anty różne dziwne rzeczy dzieją sie z organizmem włącznie z mdłościami czy sennością wymieniać dalej czy mniej więcej zrozumiałaś dlaczego spotykasz się z takimi reakcjami ? :O :O

Gość smako-łyk
ale po co te emocje...tu nie siedzą wróżki,zrób test i będzie wiadomo przecież tu nikt Ci nie potwierdzi ciąży po Twoich objawach. Pozdrawiam i życzę aby to była ciąża.

no i piszesz, że brałas tabletki.... po tabletkach nie jest tak łatwo zajść w ciązy gdyż organizm musi najpierw sie ustabilizować bez dodatkowych hormonów;) także życzę cierpliwości! ;)

To sobie wyśmiewajcie. Jestem ciekawa, kiedy któras z Was zechce miec dziecko i wtedy sie zaczna watki i ciekawosc. Spodziewajcie sie ze ode mnie otrzymacie taka reakcje jak Wy na moją. Bo to nie fair. Myslalam ze moze znajdzie sie kobietka z podobnym problemem, ale nie.... Tu są przeciez tylko bezblędnie myślace ideały. Agusa dziekuje za pomoc, trzymam kciuki i tak we wtorek ide na badanie krwi:) A I ZADNA Z TYCH "WYSMIEWACZEK" NIE ZEPSUJE MOJEJ NADZIEI:) POZDRAWIAM!

Chciałam tylko powiedziec ze zaraz po odstawieniu przez pierwszy cykl. .. To najlepszy okres na to aby sie starac o dziecko. JAJNIKI wtedy jakby się budzą i wydzielają wiecej jajeczek. TRZEBA ODCZEKAC 3 miesiace aby nie byla to ciąża mnoga! JA NIE BIORE TABSÓW 8 czy 10lat, tylko półtora roku w którym była półroczna przerwa. Mi obojetne czy beda blizniaki czy jedna dzidzia. Bede kochac tak samo mocno.

uwierz mi, że gdy ja będe zachodzić w ciąże to nie będe siedziała pół dnia na kafe 5 dni po potencajlnym zapłodnieniu pytając w kółko o to samo tzn o to czy w tą ciążę faktycznie zaszłam :O i to nie jest złośliwość tylko trzeźwe podejście do tematu i odrobina logicznego myślenia

Gość smako-łyk
na badanie krwi za wcześnie,ja robiłam betę tydzień przed spodziewana miesiączką i wyszła wątpliwa.Ale jednak to była ciąża ;)

we wtorek zrobie badania, jesli bedzie wynik negatywny.30stycznia zrobie test i napisze zainteresowanym odpowiedz:) Mam nadzieje ze sie uda! Jestem zestresowana, nastraszylyscie mnie tymi tabletkami i teraz bardzo sie denerwuje, nie wiem komu teraz wierzyc... :( Tu sa pierwsze opinie które mnie zaniepokoiły i boje sie teraz, ze sie zawiodę.

tez mysle ze na badanie za wczesnie... poczekaj jeszcze tydzien i zrób test! mniej kosztuje a jest naprawde wiarygodny

Gość a Ty co
Kafeterię traktujesz jako test ciążowy? Poza tym chcesz być w ciąży, a się boisz. Jedno wyklucza drugie :-P

CHCE BYC W CIĄZY A BOJĘ SIĘ ZE NIE BĘDĘ!! Kumasz? Bozeęęę.. Jakos innym laską nie trzeba tłumaczyc tak prostych rzeczy, tylko czepiaczką. NO NIC

tuz po odstawieniu nie powinno się zachodzić w ciążę i to nie tylko chodzi o ryzyko ciąży mnogiej przerwa zalecana jest głównie po to, żeby hormony na nowo nauczyły się poprawnie funkcjonować np taka prolaktyna, która podczas brania tabletek jest naturalnie wysoka - może doprowadzić do poronienia Ponadto endometrium może być za cienkie, jeśli dość długo brało się tabletki.

pozatym jak już postanowiłaś odstawić to nie powinnaś była brać tej jeszcze jednej bo i po kiego grzyba ? :O

Gość a Ty co
A po cholere wzięłaś tabsy skoro chcesz zajść w ciążę? Ty nienormalna jakaś jesteś!!!

Gość ludzie przedewszystkim
5 dni po zapłodnieniu nie ma objawów ciązy, a jezeli juz to sa to jakies sporadyczne przypadki. Nie dziw sie ze ludzie naskakują bo tu nikt ci nie wywrózy, jest jeszcze za wczesnie na test a co dopiero na jakiekolwiek rady czy sugestie

zawroty głowy, senność, wydzielina, nadwrażliwość na smaki, t skutki uboczne odstawienia tabletek. Być może uda Ci się szybko zajść w ciążę, kto wie może już w niej jesteś, ale nie możesz mieć objawów ciążowych.