Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienowefa

kochankowie

Polecane posty

Gość gienowefa

pytanie kieruje do Kobiet. Otoż moje kochane kobietki czy potraficie kochac sie bez uczucia, posiadac kochanka, zaspokajac sie w ten sposob nie wiarzac sie z nikim na stale?? Ile z Was tak zyje?? Ja ejstem sama od dlugiego czasu ale dotknela mnie wscieklizna macicy bo mam swoje zasady i nie potrafie miec tylko kochanka , wiec nie ma sexu. A juz dluzej nie moge i zastanawiam sie czy chociaznby nie zalatwic sobi e tego kocvhanka???

Gość Genowefaa
Ja tak nie potrafię .A ty rób co chcesz , to Twoje życie .

Gość gienowefa
ja tez tak nie potrafie. Chce poznac opinie min innych dziewczyn. a moze nakieruje mnie to na jakas decyzje. Mam juz dosc zycia bez sexu!! tak badrzo bym chciala znowu poczuc bliskosc ciala

Gość gienowefa
zadna nie ma kochanka?? wszystkie zyja w stalych zwiazkach albo bez ssexu?

Gość dvsvsdv
a tam nie potrafie nie potrafie! każdy potrafi tylko albo sie do tego nie przyznaje albo o tym nie wie bo nie mial okazji tego zaznać! ja tam seks oddzielam od miłości bo łaczenie tych dwoch rzeczy jest głupie, jak w seksie nie idzie to wtedy milosc sie konczy jak milosc wysiada to seks jest do dupy bez sensu...!

Gość meheret
sex jest dopełnieniem miłości. Oczywiście pewnie i każdy potrafi, tylko po co. Wtedy to tylko sport i nie jest nic wart ot co ;/

Gość no ale jednak
zyje z kochankiem....nie mam nikogo jak masz osobowosc skurwysyna to polecam,poza tym to niszczy czlowieka

Gość ona21111
można z kochankiem bez uczuć czyli bez miłości i jeśli jestem sama to mi to nie przeszkadza, ale musi też między kochankami być jakieś porozumienie i przyjaźń. No chyba ze przygoda na jedną noc dla rozładowania napięcia seksualnego

Gość gienowefa
ja sie boje wlasnie tego, ze poczuje cos do tego kochanka a skoro zalozenie bedzie takie, ze polega to tylko na wzajemnym zaspokajaniu potrzeb to bede cierpiala:( Co nie zmienia faktu ze potrzebuje sexu ale mezczyzny jako takiego na stale narazie nie chce. Wie c mam ogromny problem bo nie chce sie zakochac i cierpiec