Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tigra7285

jestem z rozwodnikiem...

Polecane posty

Gość tigra7285

mam faceta który jest po rozwodzie juz jakies 3 lata od 2 lat jestesmy razem problem w tym,ze cały czas mieszka ze swoja byla..trwa spór o dom i zadne nie chce ustapic dom jest mojego faceta a ona sie nie chce wyprowadzic ,,i tak sobie mieszkaja ona na dole .,on u góry..Powiedzcie mi tylko czy ja wogóle głupia jestem zgadzajac sie na bycie z kims kto mieszka ze swoja była..normalnie porazka niekiedy mysle ze zadna inna by sie na to nie zgodziła..chociaz wiem o tym ze sie nie widuja bo sie mijaja.. i wiem ze mnie kocha ale ta sytulacja mnie dobija i wiem ze do wiosny sie wszystko wyjasni..

Jest chociaż jakiś plan rozwiązania tego "na wiosnę", jak piszesz?

Gość problem dziwny niezazdroszcze
ale nick masz z marką mojego wymarzonego samochodziku :P tigra

Gość tigra7285
to tez bylo kiedys moje marzenie z tym samochodem i je spełniłam ,...a rozwiazanie takie ze ta jego była ma sie wyprowadzie do marca tak niby sad zasadził a jak nie ona to on juz chyba daruje a jak dalej beda sie klucic to ja juz nie wytrzymam i se go daruje..nikt z naszych znajomych nie wie o tej dziwnej sytulacji..ja oprocz mojej najlepszej kumpeli tez tego nie mowilam tylko jej musialam o tym powiedziec bo sama bym z tym nie wytrzymala..le co mam zrobic kocham go ..i tak sobie czekam moze bedzie lepiej..

Gość problem dziwny niezazdroszcze
jak bedziesz chciala ją sprzedac daj znac ;)

Gość ggggggggg
a co? ma pozwolić żeby mu psita cały dom zabrała? oczywiście że dobrze robi chyba ze ją wypierdoli na zbity pysk to będzie jeszcze lepiej

Gość boląca głowa
mam lub raczej miałam podobną sytuację jak w Twoim przypadku,też obiecywał że w przeciagu kliku miesięcy wszystko się rozwiąże a według niego skomplikowało się jeszcze bardziej:O,wobec tego ja czekać dłużej nie potrafiłam wydaje mi się że jak ktoś chce budować coś nowego to CHCE i kropka,nie mylić z tym że ma być frajerem i zaraz wszystko zostawić swojej ex.

Gość boląca głowa
jeszcze jedno mogę napisać podziwiam Twoją cierpliwość-2 lata!!!ja potrafiłam wytrzymać pół roku.

Gość tigra7285
dzieki wam za wypowiedz..widze ze nie jest ze mna zle ..ja tez nie chce zeby zrobil z siebie ciu... i oddal jej wszystko co jego..bo wkoncu to jego dom jeszcze po rodzicach.myśle ze damy razem rade..