Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.a.m.i.l.o

Wysocy,niscy,wysokie,niskie....

Polecane posty

Gość k.a.m.i.l.o

wysocy faceci i niskie laski czy to jest ok?

Ja mam 157, mój narzeczony 198. I to naprawdę śmiesznie wygląda :-). A jakie komentarze na ulicy ;-)

Gość Strawberrrrry
Tez nad tym myślałem,ale w gruncie rzeczy czemu nie

Może to i dziwnie/zabawnie/śmiesznie wygląda, ale przecież nie będę sobie dobierać mężczyzny wg kategorii- wzrost

miedzy mna a moim facetem jest 20cm różnicy :D i czujemy się razem świetnie ;) ja jestem dla niego b.drobna co mu się podoba a on jest dla mnie taki "duży" dzieki czemu czuję się bezpiecznie;)

Zgadza się, to duzy plus, jak sie można całkiem schować w swoim ukochanym :-)

Gość Strawberrrrry
No i fajnie jest. Nie podobaja mi sie nawet takie Wysokie dziewczyny sa takie...... duze....:P

Gość zizuze1986
ja 158 on 187 jest super, nie lubie małych liliputow, dla mnie facet zaczyna sie od 175 ;]

Gość andreas37
Kobiecie to na pewno odpowiada jak facet jest wysoki ale facet z niską kobietą wygląda jak ojciec z małoletnią córką .

Na szczęście kobietom podobać się nie muszę :D Ja mam 176 i faceta 170 już od 5 lat prawie. I nie podobają mi się nawet mężczyźni bardzo wysocy, na przykład 198. Idealny wzrost faceta dla mnie, to 183-5, przy czym lubię niskich. Taki mam gust, może dlatego, że sama jestem wysoka i nie chcę płodzić z jakimś dwumetrowym drągalem następczyń sióstr Dydek.

Ludzie wyglądają ze sobą dobrze, jeżeli się razem dobrze czują. Wszystko jest kwestią preferencji. Miałam w swoim czasie samych koszykarzy obok siebie, niektórych bardzo przystojnych, co rzadko się zdarza u mężczyzn bardzo wysokich czyli powyżej 195 cm. Ale spodobał mi się mały rozgrywający :D. I w dupie mam naprawdę jak co wygląda, noszę obcasy i nigdy mi przez myśl nie przeszło, że mogę nie pasować do człowieka, którego kocham. Są ważniejsze kryteria doboru. Przynajmniej powinny być.

Gość missoklahoma
lepsze to niz widok niskiego z zyrafa

Gość Malllleńka_kasieńka
Ja mam 160, mój chłopak 187.... Jak włoże obcasy to jest całkiem spoko, a tak ogólnie to ludzie mówią ze do siebie pasujemy. Wiec chyba raczej ok. a poza tym uwazam ze to aby niscy byli z niskimi a wysocy z wysokimi jest bez sensu...:P