Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felicja25

moj pierwszy raz

Polecane posty

Gość felicja25

Chcialam poznac opinie powazne na temat pierwszego razu, jak bardzo to boli, jak najlepiej sie zabezpieczyc, jakie rady aby bol byl jak najmniejszy, Please

ból jest różny... jednego boli, drugiego nie... to wszystko zalezy od ciała kobiety (dokładniej od pochwy i błony dziewiczej) a takze od nastawienia do całej sytuacji.... wazne jest tez zeby facet był delikatny i czuły... zeby była miedzy wami miła atmosfera i spokój... no i żebyscie byli sami w domu.. bo jednak obecnosc osób trzecich moze byc naprawde stresująca! ale przede wszystkim.... decyzja musi być przemyslana ! no i nie ma przyjemności bez miłości xD ;) co do zabezpieczenia... to oczywiście prezerwatywa... ma naprawdę dużą skuteczność ale tylko wtedy, kiedy jest założona poprawnie... dlatego jeśli facet nigdy tego nie robił niech lepiej dokładnie przeczyta ulotke.... aby ból był najmniejszy... tak jak już pisalam - spokój, miłość, delikatność...

Gość felicja25
ale jaki ten bol, do jakiego bolu mozna porownac?

Gość monika_18
O jejku... Tego typu tematow jest na kafe mnostwo... Ale coz. Jak wspomniala moja poprzedniczka, bol jest rozny. Mnie na przyklad nic nie bolalo, zadnej krwi. Szczesciara ze mnie.

a jaki to ból to niestety Ci nie powiem bo mnie to ominęło... zero bólu, krwi.. nic! ;) super.. ;) ale może dlatego , że byliśmy na to naprawdę gotowi ;)

Gość felicja25
mnie na szczescie nikt nie zmusza i to bedzie czysta milosc.planujemy stosunek przerywany z prezerwatywa - mam nadzieje ze to wystarczy

Gość felicja25
bedziemy sie starac dobrze.a czy umieszcze poduszki pod tylek cos pomaga ?czy mozna sie od razu umyc po stosunku bo czytalam kiedys ze woda zaraz po moze doprowadzic do jakiejs infekcji?

gdzieś tam kiedyś czytałam , że ta poduszka pomaga ale jak jest naprawde to niestety nie mam pojęcia ;) a z tą wodą to pierwsze słysze i to raczej nieprawda bo to jest nie logiczne :D :D