Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaczyty24

maz nie chce sie wyprowadzic co zrobic

Polecane posty

Gość jaczyty24

Jestesmy z mezem po slubie juz prawie rok. Na poczatku mieszkalismy tylko we dwoje na stancji. Ale stwierdzilismy, ze tak dlugo nie pociagniemy i nic nie odlozymy. Wiec wprowadzilismy sie do jego rodzicow, na czas (nieznany) budowy naszego domku. Tylko, ze ja po 4 miesiacach mam juz dosc mieszkania z nimi. Chce byc sam na sam z nim. Jak mieszkalismy sami to wszystko bylo ok. A teraz jak dzieci. Jak nie jeden foch to drugi. Non stop klotnie. Mam juz wszystkiego powyzej uszu. Powiedzialam dla meza, zebysmy sie wyprowadzili, ze damy sobie rade. Ale on nie chce. Mowi, ze to ja widze problem, ktorego nie ma. Jemu jest tak dobrze. A ja? Ja juz sie nie licze. Mowie, ze te wpolne mieszkanie psuje nasz zwiazek. A on, ze ja go sama psuje. Nic do niego nie dociera. Co zrobic?

Gość jaczyty24
nikt nie poradzi...

Gość ponpon
dobrze myslisz, ze chcesz sie wyprowadzic.On tego na razie nie rozumie, bo mu tak wygodnie.Ma rodzicow przy sobie i Ciebie.Czegoz chciec wiecej? Jesli pojdzie za Tobą to bedzie znaczylo ze dojrzal do malzenstwa, jesli nie...to sama wiesz. Bo to nie tak ze nie kocha, tylko facet jak to facet, niestety na pierwszym miejscu stawia to co dla niego jest najlepsze.A jak juz sie wyprowadzicie i znow sie ulozy-czego Ci zycze-to nigdy wiecej pomieszkiwania z rodzicami.Pozdr.

Gość jaczyty24
ALe to co mam sie wyprowadzic sama... I jak pojdzie za mna to ok, jak nie to nie. Mam metlik w glowie. Ale ze musze sie wyprowadzic to to akurat wiem napewno.