Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MężczyznaWielbicielUst

Dziewczyny czy zdajecie sobie sprawe że...

Polecane posty

prawie 50% waszej seksualności faceci widzą w waszych ustach?? Tak to prawda faceci szaleją na punkcie pięknych, dużych i pociągających ust, białych zębów!!, ślicznego języczka i wszytskim co z tym związane. Bardzo dużą uwage na to zwracamy i czasem usta potrafią doprowadzić nas do szaleństwa i przykryć inne niedociągnięcia!! Pociągające usta działają jak największy afrodyzjak bo my faceci traktujemy tą część waszego ciała jak świątynie(dlatego też sex oralny to dla faceta dowód największego oddania) Macie tego świadomość?? Dbajcie o swoje usta i zęby, a sukces gwarantowany!!

Gość pigjadvv
A jesli akurat wyskoczy nam opryszczka? To co, przestajemy sie wam podobac?:P

Gość Kimmaan
bo taka jest prawda, mało laseczek ma pulchne usteczka, większość ma wąskie nitki dwie

Gość następny typ
Co z liczby pojedynczej robi mnogą. Skąd to się bierze?

Gość Martinni
Nic tak nie zdobi buźki jak piękne oczka, mały zgrabny nosek, i kształtne miękkie usteczka.

Gość yhjtryjhgjgj
heheh niestety tak nie jest:( ja mam sliczne usteczka i ząbki bialutkie a wcale nie mam takiego pwodzenia s

Gość miaaall kici kici
niestety to sie nie sprawdza najwazniejsze sa oczy i nos zeby byl normalny a nie jakis kartofel albo garbaty to dwie najwazniejsze rzeczy i jak to jest w porządku to z kazdej dziewczyny da sie zrobic leseczke cud miod :):)

Gość olelelele
kolejna dzis juz reklama pasty do zebow na tym portalu -10/10

Oczywiście że to nie wszystko dlatego pisze, że prawie 50% sukcesu i chodzi mi tu tylko o pierwsze wrażenie i tylko wygląd zewnętrzny, naprawdę to działa jak rozmawiam z moimi kolegami to wszyscy to potwierdzają, że 1.usta(zęby) 2. oczy, 3 nos, rysy twarzy 4. figura(tą zawsze da się poprawić).

Gość Domink wa-wa
co ty bredzisz...jak laska ma figure babochłopa to nie zrobisz z niej filigranowej laseczki bo ma już taki układ kości, nawet jak schidnie to nie zmieni kształtów sylwetki. a o talii osy zapomnij. Dla mnie podstawa to filigranowa figurka, i mały nosek a do tego wydatne usta.