Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia11

pomocy

Polecane posty

Gość kicia11

witam! . w ostatnich 6-miesiącach mialam okres mozna powiedzioec nieregularnie. raz bylo 22 dni, natepnie 30,30,35,31,27. wychodzi z tego przecietny cykl 29 dni. ostatnio okres dostalam 12.12.2008 roku. niewiem sama kiedy powinnam teraz dostac.robilam dwa testy miedzy ktorymi byla odległość kilku dni ,wyszly negatywnie. kiedy teraz powinnam dostac okres? jak myslicie? do kiedy poczekac ze zrobieniem nastepnego testu? z gory dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam w lipcu okres dostalam 12, w sierpniu 11, we wrzesniu 10, w pazdzierniku 15, w listopadzie 15, a w grudniu 12

Gość krótki śpic
nexte za kilka m-cy, może pod koniec roku :o

Gość kicia11
???

Gość alunia34
dzieki za przeglad twojej cioty. umiesz sie doopczyć powinaś iwdzieć kiedy masz dostać

Gość kicia11
te forum nie jest dla takich jak ty, dzieki ale nie takiej odpowiedzi oczekiwalam

Gość alunia34
a kto ma wiedzieć kiedy masz dostać nikt ci do majtek nie zaglada. jesteś chyba dorosła i wiesz jak to policzyć.

Gość kicia11
a ty jak jestes taka mądralińska , to najpierw naucz sie pisać a dopiero zacznij, Ty tez bedziesz kiedys napewno w potrzebie i bedziesz chciala zeby Ci ktoś doradził

Gość alunia34
doradził w czym? w tym kiedy mam okres dostać? proszę Cię. Głupia nie jestem. Jeżeli co 29 dni dostawałaś a ostatni raz dostałaś 12 to sobie dolicz te 29 dni i będziesz wiedziała kiedy masz dostać @. też mi wielce skomplikowane zadanie. A jeżeli chodzi ci o test to robi sięgo po 2-3 dniach od dnia w którym miał wystąpić miesiączka.

Gość kicia11
Mam jeszcze jedno pytanie, ale tym razem do jakichś kumatych ludzi, a nie złośliwych. Czy jeśli robiłam lodziki mojemu facetowi i jego dwóm kolegom przez cały rok (średnio jeden lodzik dziennie) to dlaczego nie zbielały mi ząbki? Czy ja źle zinterpretowałam porzekadło, którym uraczył mnie sąsiad (cytuję: Nic tak zębów nie wybiela jak full-lodzik co niedziela"), że sperma używana raz w tygodniu wybieli mi uzębienie? Dodam, że pomyślałam sobie, iż użyta codziennie wybieli szybciej i ładniej :O