Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcja wieczoru41

Ale dałam dowód miłości! facet był zachwycony! czy dobrze postapiłam?

Polecane posty

Gierki czy nie gierki to powiem Ci szczerze, że jak dla mnie straszna dziecinada... on jak dziecko wychodzi, mówiąc że idzie do sklepu, a wcale nie zamierza wracać, a ty z tą sceną żywcem wyjętą z Bridget Jones.... dzieciuchy z Was :classic_cool: oglądnij sobie ten film, ona tam wyleciała na śnieg w majtkach

Gość Bzdura niestety
A mnie dziwi, że jedni piszą posty za, inni przeciw, a nikt tak naprawdę nie zauważył podstawowego problemu w jego zachowaniu: OSZUSTWA. Uczciwy facet, w złości powiedziałby, że idzie do domu i poszedłby na przystanek. A on miał zamiar jechać do domu, a powiedział Jej, że idzie do sklepu. To podwójne oszustwo, bo nie dość, że miał zamiar tak naprawdę jechać do domu, to jeszcze celowo powiedział, że idzie do sklepu, by Autorka słusznie myślała, że zaraz wróci, a potem się denerwowała, dlaczego tak długo nie wraca i czy coś mu się nie stało. To wręcz obrzydliwe, bo okrutne oszustwo - okrutne, bo on doskonale zdawał sobie sprawę z tego, że Jej na nim zależy i wiedział, jak Ona będzie się o niego martwić. Jak dla mnie ten facet to nie dobry człowiek, tylko podły padalec i wyrafinowany manipulant. Widać, że to nie amator w tego typu gierkach. A Ty, jako kobieta w wieku 41 lat już powinnaś doskonale wyłapywać tego typu zagrania i dawać takim facetom porządnego kopa. Gdyby powiedział, że wraca do domu, a Ty byś za nim pobiegła, to jeszcze moglibyśmy dyskutować, że może dobrze zrobiłaś, bo go czymś uraziłaś i był wart okazania mu Twojej miłości. Ale w takiej sytuacji widać jedynie, że on w bardzo sprytny sposób owija Cię sobie wokół palca. Tak dla uświadomienia: w technikach manipulacji celem okrutnego potraktowania kobiety jest jest większe...rozkochanie w sobie.

Gość Bzdura niestety
Wiem, że temat jest nieaktualny, ale problem jest wart zwrócenia na niego uwagi. Kobiety, nie dajcie się robić w konia!!!!!