Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no niezle...

pierwsza wizyta u faceta w domu... MASAKRA!!!

Polecane posty

Gość be 52
laska, facet cie bzyknal po kryjomu, kazal sie konspirowac i nie myje rak po wyjsciu z toalety. czego chcesz wiecej?

Gość MOMENT
Ten facet, jak widać, wstydzi się.

Gość be 52
powinien - nie myje rak!

Autorko, chlopak bardzo nie ladnie sie zachowal w stosunku do Ciebie. Kompletny brak szacunku. Zebys nawet rak nie mogla umyc...! Mysle, ze on cos chce zataic przed rodzicami, a to, ze jego rodzina jest konserwatywna to tylko jego wymowka. Przeciez on sypial u Ciebie, wiec rodziny na pewno nie ma konserwatywnej. Na Twoim miejscu bym miala oczy szeroko otwarte. Mysle, ze chodzi o inna dziewczyne. Jesli intuicja cos Ci podpowiada, zaufaj jej.

Gość no niezle...
nie jestesmy tacy mlodzi. on ma 26 lat :)

Ojej, dopiero teraz doczytalam, on to nie Polak! Rodzice konserwatywni! Powiedz mi autorko, ze to nie muzulmanin. Jakiej jest narodowosci? Napisz. Skoro jego rodzice angielskiego nie znaja. Juz zaczynam rozumiec. Napisz w jakim jezyku mowia jego rodzice. To wszystko zmienia.

Gość no niezle...
jego rodzice mowia po wegiersku :)

Gość no niezle...
to co, myslicie, ze go olac? dzisiaj mielismy sie znow zobaczyc. jutro tez. wszystko zaplanowal. jesli go olac, to podac mu powod?

Gość no niezle...
pewnie tak zrobie, ale przykro, bo procz tego wszystko bylo idealnie... dodam, ze ja z nim nie spalam wczesniej. raz zostal u mnie, bo zrobilo sie strasznie pozno... odleglosci itd. myslalam, ze to sie stanie wczoraj. ale chyba upadl na glowe jesli mu sie wydawalo ze sie z nim przespie nie mogac sie wczesniej nawet choc troche umyc :) szkoda. bylo wrecz bajkowo. to byl ekhm prawdziwy zimny prysznic :))))

Gość mam dorosłego syna i
gdyby ze mna dzielil lazienke, w ktorej bym pierwszy raz miala poznac i dowiedziec sie o jego panience to po pierwsze nie traktowalabym panienki powaznie ( glupia? zle wychowana? naiwna?) po drugie powidzialabym synowi, co mysle o takiej szczeniackiej zabawie w chowanego , braku wyobrazni i beznadziejnego traktowania kobiet.Ludzie, facet w tym wieku powinien miec troche rozumu i taktu! Albo glupi , albo ma cie kompletnie w nosie. Ani jedno, ani drugie nie rokuje. No chyba, ze zrobil raz głupstwo i bardzo sie pokajał.

Gość no niezle...
ale tak naprawde problemem byl sex. Uwiebliam robic to w pupe. Korzystajac z toalety niechcaco posadzilam kleksa. Nie mialam jak sie umyc, wiec pomsylala ze zwczajnie odpuszcze sobie sex. Jednak jak przyszlo co do czego to on odrazu lapczywie lapal mnie za posladki. Powiedzialam o swoim problemie to stwierdzil zeby sie nie martwila bo on tez nie myl swojego dzonsona. Fu to oobrzydliwe... wsiadlam do taksowki i pojechalam do domu

Gość zwss
zimny prysznic bez wody :D:D:D

Gość no niezle...
doskonaly podszyw. wiecie, on mi wczesniej powiedzial, ze ma osobne wejscie. ja nie oczekiwalam, ze poznam jego rodzicow... wydawalo mi sie troche za wczesniej... tym bardziej, ze za jakis czas wracam do polski i ta znajomosc sie najprawdopodobniej urwie. gdybym wiedziala, ze bede musiala wchodzic w jakies kontakty z jego rodzicami bedac tam po raz pierwszy, na pewno nie planowalabym zostac na noc. myslalam, ze ma po prostu osobne mieszkanie w tym samym budynku co oni. no ale on wiedzial, jak to wyglada i powinien byl to przewidziec, nie? nie jezdzie mi tutaj prosze od naiwnych i niewychowanych panienek, bo ta sytuacja naprawde mnie zaskoczyla

Gość no niezle...
same podszywy, co za chamstwo. Macie racje chyba go zostawie nie bede z syfem sie zadawala

Gość Luśka z W..
E tam, laska narzekasz. Kiedyś ludzie chodzili do ubikacji na pole, czy tam za stodołę i jakoś żyli :D :D PS. jak w ogóle można mieć toaletę bez umywalki? co, nie stać go na hydraulika?

o jezy bylo minelo🖐️ po co rozpamietyac skoro i tak mialas zamiar to urwac🖐️ a tak przy okazji gdzie ci wszyscy gdze darli morde ze to napewno muzulmanin:P?

Gość no niezle...
no kurde przeciez nie przekresle faceta przez to ze nie ma umywalki :) ale przez brak dobrych manier to moge jak najbardziej :) nie mialam zamiaru tego urwac. po prostu wiem, jak to czesto bywa i jestem raczej realistka. najfajniejsze ze po tej rozmowie i po tej klotni zaczal sie do mnie strasznie kleic. z reszta mu sie jakos super nie dziwie... raczej jak do niego przyjezdzalam w domysle bylo, ze cos sie w koncu stanie. powiedzialam, ze go przepraszam, ale ze czuje sie brudna i musze wziac prysznic, wiec bede sie juz zbierac :)

Gość zwss
jak w ogóle można mieć toaletę bez umywalki? co, nie stać go na hydraulika? wlasnie luska!!! to mnie frapuje - po co?

Gość zwss
powiedzialam, ze go przepraszam, ale ze czuje sie brudna i musze wziac prysznic, wiec bede sie juz zbierac zapewniam cie ze on teraz zachodziw glowe co takiego przyfrafilo ci sie w tej lazience niewyklucozne, ze zasiegnalporadu na forum :D

Gość ale po co chodzisz na noc
do faceta, ktorego nie znasz dobrze i wiesz ze znajomosc sie urwie? Dama z klasą tak nie robi, uderz sie w piersi. Mozesz sie w takim układzie spodziewac wszystkiego.

Gość no niezle...
przyrzekam, ze to nie prowokacja. czy ktokolwiek uwaza, ze powinnam dac mu szanse po tym, co sie stalo? fakt faktem, ze byla pierwsza w nocy a ja nie mowie w jezyku jego rodzicow.

Gość 31 stycznia
trzymaj go teraz na dystans, nie spotykaj sie przez jakiś czas, udawaj obrażoną. Jesli mu zależy, to zrobi wszystko, żebys sie z nim znowu spotykała. Ale wazne, żebys nie dała mu odczuc, że ci na nim zalezy. I niech cie przedstawi rodzicom, jesli nie bedzie chciał, to znaczy ze chodzi mu tylko oseks.

może nie jest to typowo na temat, ale ja nigdy nie rozumiałam szopek z przedstawianiem kogos rodzicom. Kiedy mieszkałam jeszcze ze swoimi, to nigdy nie było żadnego problemu - czasem facet, z którym się postykałam tydzień (nawet ze sobą nie byliśmy), przychodził po mnie do domu, pukał "dzień dobry, zastałem ... klaudkę" i luz :) Rodzicie go zapraszali, rzucałam na luzie "to jest ... Tomek, to moi rodzice" i wszystko grało :) naprawde nie rozumiem tych całych akcji z przedstawianiem kogoś rodzicom i zastanawiania, po jakim czasie - dla mnie to śmieszne :D

Gość o kurczaczki pieczone
miałam identyczną sytuację i identycznie mieszkał ten facet,tak jak opisałaś...miał pokój na poddaszu z telewizorem i łóżko...sam kibel bez umywaliki,a rodzice mieszkali na dole i on miał osobne wejście.Potem się okazało,że on nie tylko ma dziewczynę,ale miał żonę i ma z nią dzieci.Uciekłam wtedy pamiętam w środku nocy,a miałam trochę wypite...odprowadził mnie tylko kawałek....Potem jak spotkaliśmy się przypadkiem,udawaliśmy że się nie znamy...też był słodki...

Gość be 52
klaudka tu nie chodzi o przedstawianie, tylko o jakąs szczeniancką konspirację. i brak umywalki.czesc luska :) i pragnę nadmienic ze muzulmanin nigdy by do takiej sytuacji nie dopuscil, bo te jest wbraw nakazom religijnym. nie lubie ich bo sa agresywnie fanatyczni w wiekszosci, ale myja sie po skorzytsaniu z toalety.

Gość be 52
o q morde jeza :) ale ni byl węgrem?

Gość no niezle...
on jest wegrem :) wlasnie robi doktorat, jest super inteligentnym, czarujacym i milym facetem. mysle sobie, ze moze po prostu okazal sie troche krotkowzroczny mnie do siebie zapraszajac. nie moge go winic za to, ze nie chcial przestawic mnie rodzicom. moze po prostu go ponioslo a teraz mu glupio i powinnam to przetrawic.... sama nie wiem .

"klaudka tu nie chodzi o przedstawianie, tylko o jakąs szczeniancką konspirację" też tak przypuszcza, dlatego napisałam, że nie jest to typowo na temat :) Ale to przedstawianie rodzicom wyszło w trakcie, a że już od jakiegoś czasu temat mnie śmieszy, to się wypowiadziałam :D