Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maj_ka

tabletki anty a krwawienia

Polecane posty

Gość maj_ka

ostatni okres miałam 01.01.2009 w terminie mój cykl trwał 29 dni problem w tym że 10.01.2009 znów dostałam krwawienia jeden dzień normalnie i dwa dni słabo jaka może być przyczyna tego krwawienia? dodam że od dwóch miesięcy stosuję dorazną antykoncepcję metodą Yuzpe. czy to może być przyczyna tego krwawienia? czy może to być ciąża? krwawienie trwało 3 dni proszę o odpowiedz

Na pewno ma to związek z metodą yuzpe.Przecież fundujesz organizmowi totalną burzę hormonalną, więc trudno się dziwić,że wariuje.Nie prościej regularnie brać tabletki.

Gość cosinuss_
pisalam ci w twoim wczorajszym poscie ze ta metoda nie powinna byc stosowana jako normalna codzienna !!! kolezanka powyzej ma racje skoro faszerujesz sie nagle po kilkoma tabletkami to potem tak jest.a w ulotce od tabletek jest napisane ze przyjecie kilku tabletek na raz moze spowodowac krwawienie. fundujesz swojemu organizmowi gorsze wahania niz gdybys zazywala tabletki tak jak powinno sie je zazywac.to nie witaminki.

Gość k.8888
Proszę o radę!!! Podczas pierwszego dnia krwawienia wziełam tabletkę antykoncepcyjne (cilest) i już następnego dnia okres mi się skończył. Przyczyną są te tabletki, czy może istnieje prawdopodobieństwo,że jestem w ciaży? Dodam, że krwawienie było bardzo małe, ale w moim przypadku to nie jest zaskoczenie, bo ja nigdy nie krwawiłam obficie,zwłaszcza pierwszego dnia. Zamierzam wybrać się do ginekologa, ale niestety musze poczekać kilka dni. Prosze o radę.

Gość alfabetagama
moglas tak zareagowac na ta tabletke.nie ma co sie denerwowac.